Riool ontstoppen Gorinchem

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Gorinchem

Is uw riool verstopt en woont u in Gorinchem? Ons riool ontstoppingsbedrijf steekt graag de handen voor u uit de mouwen. De professionals van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Gorinchem verstopt is geraakt. Wij beloven u de beste service en staan 24/7 klaar voor uw verstopte riool in Gorinchem. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons iedere dag van het jaar bereiken voor noodsituaties. Een verstopt riool in Gorinchem? Neem telefonisch contact op met Regioriool.

Er zijn tientallen manieren mogelijk hoe uw riool in Gorinchem verstopt is geraakt. Teveel toiletpapier gebruikt of etensresten die zijn vast komen te zitten. Inmiddels hebben wij als rioolbedrijf in Gorinchem al meerdere jaren ervaring in in het oplossen van verschillende problemen, die wij ieder succesvol hebben opgelost. Heeft op korte termijn een riooldienst nodig? Neem direct contact op, we helpen u graag en zijn snel ter plaatsen.

Noodsituatie?

Bevindt u zich in een noodsituatie en heeft u direct hulp nodig? Bel direct!

Tegen deze rioolproblemen lopen wij geregeld aan

In de afgelopen vijftien jaar is ons ontstoppingsbedrijf in Gorinchem veel verschillende riool verstoppingen tegengekomen, de ene nog uitdagender dan de ander. Voor ons ervaren ontstoppingsbedrijf in Gorinchem is geen uitdaging te groot en zullen we ook uw probleem snel en efficiënt te verhelpen.

We zien dagelijks vele diverse verstopte riolen in Gorinchem. Deze problemen doen zich het meest voor: Verstopte afvoer na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Doet één van deze problemen zich bij u voor, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Maak een vrijblijvende afspraak, We geven u graag wat tips.

regioriool

Voor ondernemers

Komen er dagelijks klanten over de vloer? Dan wenst u geen defect toilet of ruikend riool. Ook voor ondernemers staan wij 24/7 klaar.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riool vernieuwen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riool in Gorinchem, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Uw reiolering controleren

Al enige tijd last van een verstopt riool, of last van vervelende geuren? Wij komen graag langs voor een grondige inspectie.

Tijdig ingrijpen

Uw riolering verstopt, Loopt het water in uw gootsteen niet meer vloeiend weg maar vindt u het nog niet nodig om Regioriool in Gorinchem in te schakelen? Wij adviseren u tóch contact op te nemen met één van onze specialisten. In de meeste gevallen kunnen we een grote ontstopping voorkomen wanneer we tijdig het probleem vaststellen. We kunnen u altijd voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bellen voor spoed reparaties of riool verstoppingen in Gorinchem, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers.

Neem contact op bij een verstopt riool in Gorinchem

Een aantal van onze diensten

Verstopte afvoer in Gorinchem? U kunt het zelf oplossen, maar dit is erg veel werk en brengt meerdere risico’s met zich mee voor u en uw riolering in Gorinchem. Neem tijdig contact op met onze experts, we verhelpen graag uw probleem! Hieronder een aantal van onze diensten.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Gorinchem

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Gorinchem.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Gorinchem