Riool ontstoppen Gorinchem

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle riool ontstoppingswerkzaamheden in Gorinchem. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Riool ontstoppen in Gorinchem

Heeft u een expert nodig om uw riool in Gorinchem vakkundig te ontstoppen? Als u te maken heeft met een verstopt riool dan zijn de professionals van Regioriool.nl u graag van dienst. Altijd gegarandeerd de beste service voor al uw rioolproblemen en rioolverstoppingen. Heeft u een verstopt riool? Onze monteurs zijn altijd snel op locatie en dag en nacht te bereiken voor noodsituaties.

De verstopping in uw riolering kan verschillende redenen hebben. De verstopping kan ontstaan zijn door bijvoorbeeld het gebruik van te veel toiletpapier, door keukenafval of bladeren die vanuit de dakgoot in het riool zijn beland. Regioriool.nl zoekt eerst uit waar de verstopping plaatsvindt en hoe deze heeft kunnen ontstaan. We zullen uw probleem verhelpen met een hoge drukspuit of een rioolveer. Voor u het weet is de verstopping in het riool verholpen en heeft u geen last meer van nieuwe verstoppingen.

U kunt ons 24/7 bereiken in Gorinchem voor een verstopt riool. Via de telefoon, e-mail en Whatsapp kunt u ons benaderen Zit u in een crisissituatie? Via de onderstaande knoppen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken. Maak gerust gebruik van ons deskundig advies, want onze vriendelijke adviseurs staan altijd voor u klaar om u te voorzien van de beste adviezen.

Noodsituatie in Gorinchem

Heeft u op dit moment te maken met een noodsituatie? Wij staan het hele jaar door dag en nacht voor u klaar in Gorinchem.

Problemen bij riool ontstoppingen in Gorinchem

Onze vakspecialisten hebben al tientallen jaren ervaring. In deze periode zijn wij al veel verschillende rioolverstoppingen tegengekomen, die ieder succesvol zijn opgelost. De verstoppingen die het meest voorkomen leest u hieronder:

Dit zijn de meest voorkomende urgente problemen. Als deze dringende kwesties kunnen wij oplossen met onze expertise, ervaring en 24/7 noodservice. Doordat wij altijd werken met de juiste machines en materialen is uw probleem altijd snel verholpen. Ook bij noodgevallen kunt u ons altijd bellen. Wij staan binnen no-time bij u in Gorinchem op de stoep om het rioolprobleem op te lossen.

Regioriool bus

Rioolontstopping Gorinchem

Klanten, personeel en gasten komen vaak over de vloer als u een ondernemer bent in Gorinchem. Dan zit u niet te wachten op een verstopt riool. Als het toch gebeurt staat Regioriool.nl voor u klaar. Waar nodig wordt het verstopte riool altijd grondig schoon gemaakt en/of ontstopt. Nadat wij uw riolering ontstopt hebben voorzien wij u van advies om herhaling te voorkomen.

Ontstoppen

Meer dan riool ontstoppen

Rioleringen ontstoppen zijn niet het enige specialisme van Regioriool.nl. Ze hebben ook nog veel andere specialismen. Wij kunnen ook gescheurde en verzakte riolen opknappen. Wij kunnen alle klussen voor u uitvoeren die komen kijken bij het repareren van een riool na een verstopping. Heeft u vragen neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Riolering

Riool onder de loep

Heeft u als particulier of als bedrijf in Gorinchem al een langere tijd problemen met een verstopte riolering in uw pand of woning? Doorgespoelde rommel, maar ook breuken en verzakkingen kunnen de oorzaak zijn. Het kan dan ook zijn dat er soms meer moet gebeuren dan alleen het ontstoppen van de riolering. Wij komen graag om uw riolering te inspecteren. Mocht het nodig zijn kunnen wij ook gelijk de riolering ontstoppen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Is uw riolering in Gorinchem niet volledig verstopt? Loopt het water langzaam weg, maar lijkt ontstoppen u nog niet nodig? Wij raden toch aan om in contact te komen met een ontstoppingsbedrijf, op deze manier kunt u ergere problemen voor zijn. In het geval dat u te lang wacht met het ontstoppen van uw riool, kunnen er verschillende problemen ontstaan, zoals rioollucht, overstromingen, rioolvliegjes, lekkages of zelfs nog grotere verstoppingen. Al deze situaties kunnen voorkomen worden als u op tijd een expert inschakelt.

Neem gerust contact met ons op en dan voorzien wij u van vrijblijvend passend advies. Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Riool verstopt in Gorinchem?

U hoeft niet in paniek te raken. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het rioolprobleem gelijk oplossen. In sommige gevallen zijn er grotere maatregelen nodig, maar ook dat kunnen wij verzorgen. Neem gerust contact met ons op ook voor kleine vragen of advies. Wij staan 24/7 voor u klaar om u te helpen met alle riool gerelateerde problemen in Gorinchem. Dus riool verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in het riool in Gorinchem voorkomen?

Een riool verstopping in Gorinchem voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw riool voorkomen.

1. Doorspoelen met soda, azijn en heet water

Zorg ervoor dat u op maandelijkse basis uw afvoeren doorspoelt. Vaak kan heet water al veel doen voor uw afvoer. Spoel daarom twee keer per maand uw afvoeren door met heet water. Zeker de afvoer op de plekken van uw gootsteen, douche en toilet zijn afvoeren die sneller verstopt raken. Spoel daarnaast ook één keer per maand uw afvoeren door met soda en azijn. Dit is sterker spul dan water waardoor het meer hardnekkig vuil weghaalt. Dit is eigenlijk een preventieve maatregel. Deze maatregel zorgt ervoor dat hardnekkig vuil, kalk en vet niet vast blijven plakken in uw afvoer. Soda wordt ook vaak gebruikt om de gootsteen zelf schoon te houden. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten voor het doorspoelen van uw afvoeren. Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten namelijk chemicaliën. Deze chemicaliën beschadigen de afvoer vaak meer dan het de afvoer helpt. Het kan uw riool aantasten en u loopt risico op chemische reacties.

2. Plaats filters op uw afvoeren

Plaats op elke afvoer een afvoerzeefje. Dit zorgt ervoor dat etensresten niet in het riool terecht komen. De resten blijven namelijk in het zeefje hangen. Voordat u eventueel borden afspoelt in de gootsteen is het belangrijk dat u eerst even een keukenpapiertje overheen haalt. Door dit te doen belandt bijna al het vet in het keukenpapiertje in plaats van in uw afvoer. In uw doucheputje kunt u het beste een filter plaatsen. Hierdoor worden vaak al een deel van de haren opgevangen. Zorg er wel voor dat u deze filters bijtijds leegt. Zo voorkomt u uiteindelijk verstoppingen in het riool.

3. Schoonmaken

Zorg ervoor dat u alles goed schoonmaakt. Hierbij hebben we het niet alleen over de etensresten in het putje van uw gootsteen. De dakgoot schoon houden zeker in de herfst en winter is ook van groot belang. Zorg ervoor dat u takken, bladeren, zand en alle het andere afval uit uw dakgoot haalt. Door dit te doen kunt u een ophoping in het riool voorkomen. In doucheputjes kunnen vaak veel haren blijven hangen. Probeer deze minstens twee keer per week uit het putje te halen. Als u geen haren uit het doucheputje haalt kan er uiteindelijk een haarbal in uw afvoer ontstaan, wat op zijn tijd natuurlijk weer voor een verstopping kan zorgen.

4. Afval doorspoelen

Spoel geen menstruatie producten, keukenpapier, tissues, luiers, vochtige toiletdoekjes, vet- of etensresten door de wc. Zeker de toiletdoekjes, keukenpapier, tissues en menstruatieproducten breken niet af, waardoor er extreem snel verstoppingen ontstaan. Voor al deze producten zijn de afvoeren niet bedoeld. Er ontstaan hierdoor snel ophopingen in uw afvoer en dat leidt uiteindelijk tot vervelende verstoppingen. Door deze producten in de vuilnisbak te gooien voorkomt u dit probleem. Vermijd ook het doorspoelen van te veel toiletpapier. Door het overmatig gebruik van toiletpapier kunnen er ophopingen ontstaan, waardoor wederom weer verstoppingen ontstaan.
Al deze stappen kunnen verstoppingen in uw rioleringen voorkomen. Is er toch een verstopping ontstaan? Neem dan contact met de experts van Regioriool.nl uit Gorinchem.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Gorinchem

Is uw riool verstopt? Het zelf proberen is een enorme taak en zelf aan de slag gaan resulteert vaak in het gebruik van de verkeerde middelen. Onze specialisten komen graag op locatie om u te helpen. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs in Gorinchem.

Gootsteen verstopt in Gorinchem? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Gorinchem? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Gorinchem? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Gorinchem

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Gorinchem.

Een verstopt riool in Gorinchem wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen in Gorinchem. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool in Gorinchem. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

Zoekt u een rioolontstoppingsbedrijf dat gespecialiseerd is in riool ontstoppen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten zitten al 15 jaar in het vak en weten als geen ander hoe een riool ontstopt moet worden. Dus last van verstopt riool in Gorinchem? Bel Regioriool.nl of neem contact op via het onderstaande formulier.

Riool ontstoppen Gorinchem