Riool ontstoppen Eindhoven

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Eindhoven

Is uw riool verstopt en woont u in Eindhoven? Ons riool ontstoppingsbedrijf steekt graag de handen voor u uit de mouwen. De professionals van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Eindhoven verstopt is geraakt. Wij bieden u de beste service en staan 24/7 voor u klaar. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons elke dag bereiken voor diverse noodsituaties. Riool verstopt in Eindhoven? Neem telefonisch contact op met Regioriool.

Er zijn meerdere manieren mogelijk hoe uw riool in Eindhoven verstopt is geraakt. Teveel toiletpapier gebruikt of etensresten die zijn vast komen te zitten. ondertussen hebben wij als rioolbedrijf in Eindhoven al meerdere jaren ervaring in in het oplossen van verschillende problemen, die wij ieder succesvol hebben verholpen. Heeft u met spoed hulp nodig? Bel ons direct, We lossen graag up rioolproblemen voor u op.

Spoedig hulp nodig?

Bevindt u zich in een noodsituatie en heeft u direct hulp nodig? Bel direct!

Veel voorkomende rioolproblemen in Eindhoven

In de afgelopen vijftien jaar zijn we veel diverse riool verstoppingen tegengekomen, de ene nog groter dan de ander. Voor ons gespecialiseerde ontstoppingsbedrijf in Eindhoven is geen uitdaging te groot en zullen we ook uw probleem snel en efficiënt op te lossen.

We lopen dagelijks tegen verschillende uitdagingen aan. Deze problemen doen zich het meest voor: verstopt riool na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Doet één van deze problemen zich bij u voor, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Maak een vrijblijvende afspraak, We staan altijd klaar voor uw vragen.

regioriool

Ook voor uw onderneming

Heeft u meerdere personeelsleden lopen? Dan wenst u geen defect toilet of ruikend riool. Ook voor uw bedrijf bieden wij passende service.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering aanleggen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riool in Eindhoven, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Grondige riool controle

Al enige tijd last van een verstopt riool, of last van vervelende geuren? Wij komen graag langs voor een grondige inspectie.

Voorkomen is beter dan ontstoppen

Uw riolering verstopt, Overstroomt uw gootsteen bijna maar vindt u het nog niet noodzakelijk om Regioriool in Eindhoven in de arm te nemen? Wij vragen u tóch contact op te nemen met één van onze adviseurs. Hierdoor kunnen wij het grote probleem voor zijn wanneer we tijdig het probleem vaststellen. We kunnen u altijd voorzien van passend advies en tips om erger te voorkomen. U kunt ons 24/7 bereiken voor spoed diensten of riool verstoppingen in Eindhoven, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze professionals.

Riool verstopt in Eindhoven?

Een greep uit onze diensten

Problemen met uw riool of afvoer in Eindhoven? Zelf proberen is een flinke klus en brengt de nodige risico’s met zich mee voor u en het riool. Neem voordat het te laat is contact op met onze adviseurs, we verhelpen graag uw probleem! Hieronder een greep uit onze dagelijkse werkzaamheden.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Eindhoven

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Eindhoven.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Eindhoven