Riool ontstoppen Amsterdam

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle riool ontstoppingswerkzaamheden in Amsterdam.

Riool ontstoppen in Amsterdam

Heeft u verstoppingsproblemen in uw riool in Amsterdam en heeft u een specialist nodig om dit op te lossen? De ervaren vakmannen van Regioriool.nl zijn u graag van dienst wanneer uw riool verstopt is. Altijd de beste service voor uw rioolproblemen en rioolverstoppingen. Heeft u een verstopt riool? Onze monteurs zijn altijd snel ter plaatse. Wij zijn dag en nacht te bereiken voor noodsituaties.

De oorsprong van de verstopping in uw riolering kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld gebeurd zijn door het excessief gebruik van toiletpapier, doorgespoeld keukenafval of bladeren die vanuit de dakgoot in het riool beland zijn. Regioriool.nl gaat als eerst uitzoeken hoe de verstopping heeft kunnen ontstaan. Uw probleem zal opgelost worden met een hoge drukspuit of rioolveer. Voor u het weet is de verstopping in het riool verholpen en heeft u geen last meer van nieuwe verstoppingen.

Naast dat u ons dag en nacht in Amsterdam kunt bereiken voor een verstopt riool, zijn wij ook nog het gehele jaar beschikbaar. Wij zijn via de telefoon, e-mail en WhatsApp te bereiken. Zit u in een crisissituatie? Via de onderstaande knoppen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken. Maak gerust gebruik van ons deskundig advies, want onze vriendelijke adviseurs staan altijd voor u klaar om u te voorzien van de beste adviezen.

Noodsituatie in Amsterdam

Heeft u een noodgeval? Wij staan 24/7 voor u klaar in Amsterdam.

Problemen bij riool ontstoppingen in Amsterdam

Onze experts hebben al tientallen jaren ervaring in het vak. In deze periode zijn wij veel verschillende rioolverstoppingen tegengekomen, die ieder succesvol zijn verholpen. De verstoppingen die het meest voorkomen leest u hieronder:

Dit is een greep uit de veel voorkomende urgente problemen. Als deze dringende kwesties kunnen wij verhelpen met onze expertise, ervaring en 24/7 noodservice. Doordat wij altijd werken met de juiste machines en materialen is uw probleem altijd snel opgelost. Ook in noodsituaties kunt u ons altijd bellen. Wij zijn altijd pijlsnel op locatie om uw riolering problemen op te lossen.

Regioriool bus

Rioolontstopping Amsterdam

Als ondernemer in Amsterdam heeft u vaak te maken met klanten, gasten en/of personeel over de vloer. Dan zit u niet te wachten op een verstopte riolering. Heeft u toch een verstopping in het riool? Regioriool.nl staat voor u klaar. Waar nodig wordt het verstopte riool altijd grondig schoon gemaakt en/of ontstopt. Nadat wij uw riolering ontstopt hebben voorzien wij u van tips om in de toekomst verstoppingen te voorkomen.

Ontstoppen

Meer dan riool ontstoppen

Rioleringen ontstoppen zijn niet het enige specialisme van Regioriool.nl. Ze hebben ook nog veel andere specialismen. Gescheurde of verzakte riolen herstellen is een klus wat wij ook kunnen doen. Alle klussen die komen kijken bij het maken van een riool kunnen wij voor u uitvoeren. Bent u benieuwd naar uw opties neem dan gerust contact op.

Riolering

Riool onder de loep

Heeft u als particulier of als bedrijf in Amsterdam al een langere tijd problemen met een verstopte riolering in uw pand of woning? Een veel voorkomende oorzaak is te veel doorgespoelde rommel, maar het kan ook komen door een breuk of verzakking in de riolering. Het kan dan ook zijn dat er soms meer moet gebeuren dan alleen het ontstoppen van het riool. Wij komen graag naar u toe voor een grondige inspectie waarna wij direct over kunnen gaan tot het ontstoppen van uw riolering, mocht dit nodig zijn.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Is uw riool in Amsterdam niet compleet verstopt? Vloeit het water traag weg, maar lijkt ontstoppen u niet nodig? Desondanks is het toch verstandig om contact op te nemen met een professional. Zo kan u ergere problemen voor zijn. Wanneer u aarzelt om uw riool te ontstoppen kunnen er problemen ontstaan die u liever niet heeft. Deze problemen kunnen bijvoorbeeld een lekkage, overlopen van afvoeren, rioollucht in huis, rioolvliegjes plaag of ergere verstoppingen zijn. Wanneer u ons tijdig inschakelt kunnen wij de verstopping verhelpen voordat het uit de hand loopt, dit bespaart veel tijd en scheelt u geld in de portemonnee.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor passend advies op maat. Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Riool verstopt in Amsterdam?

U hoeft niet in paniek te raken. In de meeste situaties kan een rioolprobleem meteen verholpen worden. In sommige gevallen zijn er grotere maatregelen nodig, maar ook dat kunnen wij verzorgen. Schroom niet om contact op te nemen, ook voor kleine vragen of advies. Dag en nacht staan wij voor u klaar om alle riool verstoppingen die plaats vinden in Amsterdam op te lossen. Dus riool verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in het riool in Amsterdam voorkomen?

Een riool verstopping in Amsterdam voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw riool voorkomen.

1. Doorspoelen met soda, azijn en heet water

Zorg ervoor dat u op maandelijkse basis uw afvoeren doorspoelt. Vaak kan heet water al veel doen voor uw afvoer. Spoel daarom twee keer per maand uw afvoeren door met heet water. Zeker de afvoer op de plekken van uw gootsteen, douche en toilet zijn afvoeren die sneller verstopt raken. Spoel daarnaast ook één keer per maand uw afvoeren door met soda en azijn. Dit is sterker spul dan water waardoor het meer hardnekkig vuil weghaalt. Dit is eigenlijk een preventieve maatregel. Deze maatregel zorgt ervoor dat hardnekkig vuil, kalk en vet niet vast blijven plakken in uw afvoer. Soda wordt ook vaak gebruikt om de gootsteen zelf schoon te houden. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten voor het doorspoelen van uw afvoeren. Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten namelijk chemicaliën. Deze chemicaliën beschadigen de afvoer vaak meer dan het de afvoer helpt. Het kan uw riool aantasten en u loopt risico op chemische reacties.

2. Plaats filters op uw afvoeren

Plaats op elke afvoer een afvoerzeefje. Dit zorgt ervoor dat etensresten niet in het riool terecht komen. De resten blijven namelijk in het zeefje hangen. Voordat u eventueel borden afspoelt in de gootsteen is het belangrijk dat u eerst even een keukenpapiertje overheen haalt. Door dit te doen belandt bijna al het vet in het keukenpapiertje in plaats van in uw afvoer. In uw doucheputje kunt u het beste een filter plaatsen. Hierdoor worden vaak al een deel van de haren opgevangen. Zorg er wel voor dat u deze filters bijtijds leegt. Zo voorkomt u uiteindelijk verstoppingen in het riool.

3. Schoonmaken

Zorg ervoor dat u alles goed schoonmaakt. Hierbij hebben we het niet alleen over de etensresten in het putje van uw gootsteen. De dakgoot schoon houden zeker in de herfst en winter is ook van groot belang. Zorg ervoor dat u takken, bladeren, zand en alle het andere afval uit uw dakgoot haalt. Door dit te doen kunt u een ophoping in het riool voorkomen. In doucheputjes kunnen vaak veel haren blijven hangen. Probeer deze minstens twee keer per week uit het putje te halen. Als u geen haren uit het doucheputje haalt kan er uiteindelijk een haarbal in uw afvoer ontstaan, wat op zijn tijd natuurlijk weer voor een verstopping kan zorgen.

4. Afval doorspoelen

Spoel geen menstruatie producten, keukenpapier, tissues, luiers, vochtige toiletdoekjes, vet- of etensresten door de wc. Zeker de toiletdoekjes, keukenpapier, tissues en menstruatieproducten breken niet af, waardoor er extreem snel verstoppingen ontstaan. Voor al deze producten zijn de afvoeren niet bedoeld. Er ontstaan hierdoor snel ophopingen in uw afvoer en dat leidt uiteindelijk tot vervelende verstoppingen. Door deze producten in de vuilnisbak te gooien voorkomt u dit probleem. Vermijd ook het doorspoelen van te veel toiletpapier. Door het overmatig gebruik van toiletpapier kunnen er ophopingen ontstaan, waardoor wederom weer verstoppingen ontstaan.
Al deze stappen kunnen verstoppingen in uw rioleringen voorkomen. Is er toch een verstopping ontstaan? Neem dan contact met de experts van Regioriool.nl uit Amsterdam.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Amsterdam

Is uw riolering verstopt? Zelf aan de slag gaan is een behoorlijke opgave en vaak leidt dit tot het gebruik van de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder bevindt zich een greep uit ons diensten aanbod. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem gerust eens contact met ons op.

Gootsteen verstopt in Amsterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Amsterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Amsterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Amsterdam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Amsterdam.

Een verstopt riool in Amsterdam wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen in Amsterdam. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool in Amsterdam. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

Zoekt u een rioolontstoppingsbedrijf dat gespecialiseerd is in riool ontstoppen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten zitten al 15 jaar in het vak en weten als geen ander hoe een riool ontstopt moet worden. Dus last van verstopt riool in Amsterdam? Bel Regioriool.nl of neem contact op via het onderstaande formulier.

Riool ontstoppen Amsterdam