Riool ontstoppen Amsterdam

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Amsterdam

Een riool specialist nodig in Amsterdam? Ons riool ontstoppingsbedrijf schiet u te hulp. De specialisten van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Amsterdam verstopt is geraakt. Wij garanderen u de beste service en staan 24/7 klaar voor uw verstopte riool in Amsterdam. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons iedere dag van het jaar bereiken voor noodsituaties. Een verstopte riolering in Amsterdam? Neem telefonisch contact op met Regioriool.

Er zijn meerdere mogelijke manieren te bedenken hoe uw riool in Amsterdam verstopt is geraakt. Overmatig gebruik van toiletpapier of verstopte etensresten. Inmiddels heeft ons bedrijf al velen jaren ervaring in veel verschillende rioolverstoppingen, die wij ieder succesvol hebben opgelost. Heeft u een noodsituatie? Bel ons direct, We lossen graag up rioolproblemen voor u op.

Noodsituatie?

Heeft u direct hulp nodig in een spoedsituatie? Bel direct!

Veel voorkomende rioolproblemen in Amsterdam

In de afgelopen jaren zijn wij als ontstoppingsbedrijf vele verschillende rioolproblemen tegengekomen, de ene nog groter dan de ander. Voor ons professionele ontstoppingsbedrijf in Amsterdam is geen uitdaging te groot en weten we ook uw riool verstopping in Amsterdam snel en efficiënt op te lossen.

We komen dagelijks diverse oorzaken van verstopte rioleringen tegen in Amsterdam. De problemen die wij het meest tegenkomen zijn: verstopt riool na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Ervaart u overlast van één van deze problemen?, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Neem gerust contact op, We staan altijd klaar voor uw vragen.

regioriool

Voor bedrijven

Komen er dagelijks klanten over de vloer? Dan zit u niet te wachten op vervelende rioolgeuren of een verstopt toilet. Ook voor ondernemers staan wij 24/7 klaar.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riool vernieuwen

Uw riool ontstoppen in Amsterdam is niet onze enige expertise, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Grondige riool controle

Langdurig last van een verstopt riool in Amsterdam, of last van vervelende geuren? Wij kunnen uw riolering grondig inspecteren.

Voorkomen is beter dan ontstoppen

Uw riolering verstopt, loopt het water niet meer makkelijk weg maar lijkt het u nog niet nodig om Regioriool in Amsterdam in de arm te nemen? Wij vragen u tóch contact op te nemen met één van onze specialisten. Hierdoor kunnen wij het grote probleem voor zijn wanneer we tijdig het probleem verhelpen. We kunnen u vrijblijvend voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bereiken voor spoed diensten of riool verstoppingen in Amsterdam, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze adviseurs.

Neem contact op bij een verstopt riool in Amsterdam

Een aantal van onze expertises

Woonachtend in Amsterdam en een verstopte riolering? Het is veel werk om het zelf te proberen en brengt de nodige risico’s met zich mee voor u en uw riolering. Neem voordat het te laat is contact op met onze experts, we helpen u graag! Hieronder en greep uit onze diensten.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Amsterdam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Amsterdam.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Amsterdam