Wasbak ontstoppen in Woudenberg

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Woudenberg.

Wasbak ontstoppen Woudenberg

Heeft u ongemak van een verstopte wasbak in uw keuken, badkamer of toilet? Regioriool.nl kan u hierbij helpen! Hoe hardnekkiger de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om de wasbak te ontstoppen. Als u kijkt naar de invloed van de overlast kunt u misschien wel een inschatting maken van de mate waarin uw wasbak is verstopt. Dagelijks spoelt u etensresten, zeep, tandpasta en allerlei andere chemische middelen door de wasbak. Hierdoor kan de wasbak verstopt raken.

Regioriool.nl beschikt over professionele apparatuur waarmee uw probleem snel gevonden en verholpen is. Door onze complexe camerasystemen kunnen wij gelijk bepalen wat de grootte van de verstopping is.

Woont u in Woudenberg en heeft u last van een verstopte wasbak? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in.

Noodsituatie in Woudenberg?

In geval van nood zijn onze professionals uit Woudenberg 24/7 beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

Om u wasbak te ontstoppen kan u proberen een liter kokend water met bakingsoda of huishoudsoda te mengen. Zodra u dit mengsel door de wasbak giet moet u het 24 uur laten inweken. Vervolgens kunt u de wasbak nogmaals doorspoelen met een liter kokend water.

Heeft de methode die net besproken is niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen te verhelpen met een plopper. Plaats het rubberen gedeelte over de afvoer nadat u hem kort onder het warme water hebt gehouden. Beweeg vervolgens de stok op en neer totdat de verstopping los komt. De restjes die overblijven kunt u met de hand verwijderen.

Werken deze methodes niet of heeft u geen zin in vieze handen? Laat ons u helpen. Wij van Regioriool.nl kunnen uw wasbak vakkundig ontstoppen. Bel snel of maak vrijblijvend een afspraak.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Woudenberg

Een verstopte wasbak in uw kantoorpand? Ook hier staan wij dag en nacht voor u klaar! Wij snappen als geen ander hoe vervelend het is om overlast te ervaren van een verstopping wanneer u dagelijks personeel en klanten over de vloer heeft. Wij helpen u om uw probleem op te lossen.

Ontstoppen

Riolering vervangen Woudenberg

Onze medewerkers zijn niet alleen gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen ook nieuwe rioleringen aanleggen. Wij kunnen u een passend advies geven.

Riolering

Riolering onder de loep Woudenberg

Heeft u al een poos problemen met verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Woudenberg voor een grondige controle. Wij hebben professionele middelen om uw riool volledig te controleren. U ontvangt van ons een uitgebreid rapport met een passend advies.

Wasbak ontstoppen in Woudenberg

Regioriool.nl is zeer actief in Woudenberg en de omgeving om wasbakken te ontstoppen. Wij kunnen vrijwel overal snel ter plaatse zijn en de nodige service naar wens leveren. Hieronder een opsomming van enkele plaatsen waarin wij dagelijks bij de mensen thuis komen. Staat uw woonplaats hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, de kans is groot dat wel alsnog uw verstopte wasbak kunnen ontstoppen.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Woudenberg om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Geen zorgen. In vrijwel alle gevallen lossen wij het direct op. Onze monteurs doen al jaren niets anders dan verstopte wasbakken verhelpen. Dus met alle jarenlange ervaring en professioneel gereedschap is het probleem snel opgelost. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze monteurs. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wasbak verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Woudenberg voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Woudenberg is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Woudenberg? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze diensten in Woudenberg. Heeft u vragen of kunt u op onze website niet vinden wat u zoek? Neem dan gerust contact met ons op.

Riool verstopt in Woudenberg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Woudenberg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in verstopte wasbakken en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Wasbak ontstoppen Woudenberg