Wasbak ontstoppen in Stede Broec

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Stede Broec.

Wasbak ontstoppen Stede Broec

Heeft u last van een verstopping in uw wasbak? Regioriool.nl schiet u te hulp! Hoe intenser de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om de wasbak te ontstoppen. Als u kijkt naar de invloed van de overlast kunt u wellicht een inschatting maken van de mate waarin uw wasbak is verstopt. Dagelijks spoelt u etensresten, zeep, tandpasta en allerlei andere chemische middelen door de wasbak, waardoor een verstopping in de wasbak kan ontstaan.

Uw probleem wordt bij Regioriool.nl altijd snel verholpen, doordat wij beschikken over moderne apparatuur en ervaren medewerkers in dienst hebben. Door onze geavanceerde camerasystemen kunnen wij direct bepalen wat het formaat van de verstopping is.

Woont u in Stede Broec en heeft u last van een verstopping in uw wasbak? Maak dan een afspraak of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Noodsituatie in Stede Broec?

Bij noodgevallen zijn onze vakmannen uit Stede Broec 24 uur per dag beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

Soms kan een wasbak ontstopt worden door bakingsoda of huishoudsoda met een liter kokend water te mengen. Zodra u dit mengsel door de wasbak giet moet u het 24 uur laten intrekken. Vervolgens kunt u de wasbak nogmaals doorspoelen met een liter kokend water.

De ouderwetse rubberen plopper blijft een effectief middel om een kleine verstopping mee te verhelpen. Plaats de plopper over de afvoer en beweeg deze op en neer totdat de verstopping losser komt. Verwijder vervolgens de resten met de hand.

Lukt dit niet? Of heeft u geen plopper in huis? Laat ons u helpen. Wij van Regioriool.nl kunnen uw wasbak vakkundig ontstoppen. Neem direct contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Stede Broec

Een verstopte wasbak in uw kantoorpand? Ook hier staan wij het gehele jaar voor u klaar! Wij begrijpen als geen ander hoe beroerd het is om overlast te ervaren van een verstopping wanneer u dagelijks personeel en klanten over de vloer heeft. Wij lossen uw probleem direct voor u op.

Ontstoppen

Riolering vervangen Stede Broec

Naast ons specialisme om verstoppingen te verhelpen hebben wij ook nog andere vaardigheden. Wij kunnen ook nieuwe rioleringen aanleggen. Wij zullen u passend adviseren.

Riolering

Riolering onder de loep Stede Broec

Heeft u al een tijdje problemen met verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Stede Broec voor een nauwkeurige controle. Wij hebben professionele middelen om uw riool volledig te controleren. Wij leveren u een uitgebreid rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Stede Broec om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Geen zorgen. Verstoppingen in wasbakken zijn vrijwel altijd direct op te lossen. Onze deskundigen hebben al ruim vijftien jaar ervaring met het ontstoppen van wasbakken. Onze deskundigen hebben de kennis en materialen in huis om uw probleem snel op te lossen. Als u nog vragen heeft of nog wat extra informatie wilt ontvangen neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wasbak verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Stede Broec voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Stede Broec is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Stede Broec? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Vraagt u zich af welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder wordt het in het kort weergegeven. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u verder.

Riool verstopt in Stede Broec? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Stede Broec? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij vertellen wat onze tarieven zijn voor 30 minuten. Bij ons heeft u voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Een wasbak in Stede Broec kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Stede Broec is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

Wij zijn de professionals uit Stede Broec voor het ontstoppen van wasbakken. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Wasbak ontstoppen Stede Broec