Wasbak ontstoppen in Reusel

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Reusel. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Wasbak ontstoppen Reusel

Heeft u last van een verstopte wasbak? Regioriool.nl kan u hierbij helpen! Hoe heftiger de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om de wasbak te ontstoppen. Aan de invloed van de overlast kan u misschien een inschatting maken van de heftigheid van de verstopping in uw wasbak. Elke dag spoelt u misschien wel etensresten, zeep, tandpasta en andere chemische middelen door de wasbak. Hierdoor kan de wasbak verstopt raken.

Regioriool.nl beschikt over professionele apparatuur waardoor uw probleem snel verholpen is. Door gebruik te maken van complexe camerasystemen kunnen wij meteen bepalen wat de graad van de verstopping is.

Heeft u last van een verstopte wasbak en woont u in Reusel? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in.

Noodsituatie in Reusel?

Bij noodgevallen zijn onze experts uit Reusel 24 uur per dag beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

Om u wasbak te ontstoppen kan u proberen een liter kokend water met bakingsoda of huishoudsoda te mengen. Giet dit mengsel in de wasbak en laat het 24 uur intrekken. Spoel hierna de wasbak nogmaals door met een liter kokend water.

Heeft de methode die net besproken is niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen te verhelpen met een plopper. Houd het rubberen gedeelte kort onder het warme water en plaats deze over de afvoer. Beweeg de stok op en neer totdat u de verstopping los voelt komen. De restjes die overblijven kunt u met de hand verwijderen.

Werken deze methodes niet of heeft u geen zin in vieze handen? Wij kunnen uw wasvak vakkundig ontstoppen. Bel meteen of maak vrijblijvend een afspraak.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Reusel

Problemen met een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? 24/7 het hele jaar door staan wij voor u klaar! Wij begrijpen als geen ander hoe onaangenaam is om problemen te hebben met een verstopte wasbak. Wij helpen u om uw probleem op te lossen.

Ontstoppen

Riolering vervangen Reusel

Naast ons specialisme om verstoppingen te verhelpen hebben wij ook nog andere vaardigheden. Ook kunnen wij nieuwe rioleringen aanleggen indien nodig. Wij zullen u passend adviseren.

Riolering

Riolering onder de loep Reusel

Heeft u al een poos problemen met verstoppingen? Wij komen graag bij u langs in Reusel voor een grondige controle. We zetten onze professionele middelen in om uw riool van top tot teen te inspecteren. Wij leveren u een uitgebreid rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Reusel om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Verstoppingen in wasbakken zijn vrijwel altijd gelijk te verhelpen. Onze vakspecialisten hebben al jarenlange ervaring met het ontstoppen van wasbakken. Wij kunnen uw probleem dus snel oplossen. Als u nog vragen heeft neem dan gerust eens contact met ons op. Onze monteurs zijn dag en nacht te bereiken. Heeft u een verstopte wasbak? Neem dan gelijk contact met ons op.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Reusel voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Reusel is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Reusel? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Vraagt u zich af welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder wordt het in het kort weergegeven. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u verder.

Riool verstopt in Reusel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Reusel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij u vertellen dat wij zeer voordelige voorrijkosten hanteren. Neem voor een volledige prijsindcatie contact met ons op..

Een wasbak in Reusel kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Reusel is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in verstopte wasbakken en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Wasbak ontstoppen Reusel