Wasbak ontstoppen in Oisterwijk

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Oisterwijk.

Wasbak ontstoppen Oisterwijk

Heeft u last van een verstopte wasbak in uw keuken, badkamer of toilet? Regioriool.nl schiet u te hulp! Hoe intenser de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om de wasbak te ontstoppen. Als u kijkt naar de impact van de overlast kunt u misschien een inschatting maken van de mate waarin uw wasbak is verstopt. Op dagelijkse basis spoelt u misschien wel etensresten, zeep, tandpasta en andere middelen door de wasbak. Hierdoor kan er een verstopping in de wasbak ontstaan.

Regioriool.nl beschikt over professionele apparatuur waarmee uw probleem snel gevonden en verholpen is. Door onze geavanceerde camerasystemen kunnen wij meteen bepalen wat de grootte van de verstopping is.

Bent u woonachtig in Oisterwijk en heeft u problemen met een verstopte wasbak? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in.

Noodsituatie in Oisterwijk?

In geval van nood zijn onze monteurs uit Oisterwijk 24/7 bereikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

U kunt beginnen met het mengen van een pak bakingsoda of huishoudsoda met een liter kokend water. Laat dit mengsel 24 uur inweken nadat u het in de wasbak heeft gegoten. Heeft u dit gedaan? Spoel dan de wasbak nogmaals door met een liter kokend water.

Wat ook voor een effectief middel is voor het oplossen van verstoppingen is een plopper. Plaats het rubberen gedeelte over de afvoer nadat u hem kort onder het warme water hebt gehouden. Beweeg vervolgens de stok op en neer totdat de verstopping los komt. De resten kunnen met de hand verwijderd worden.

Werken deze methodes niet of heeft u geen zin in vieze handen? Regioriool.nl kan u helpen met uw verstopte wasbak. Laat ons uw wasbak vakkundig te ontstoppen. Bel meteen of maak vrijblijvend een afspraak.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Oisterwijk

Als ondernemer hinder van een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Wij snappen als geen ander hoe onaangenaam is om problemen te hebben met een verstopte wasbak. Wij helpen u om uw probleem op te lossen.

Ontstoppen

Riolering vervangen Oisterwijk

Naast ons specialisme om verstoppingen te verhelpen hebben wij ook nog andere vaardigheden. Ook kunnen wij nieuwe rioleringen aanleggen indien nodig. Wij kunnen u een passend advies geven.

Riolering

Riolering onder de loep Oisterwijk

Al enige poos last van verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Oisterwijk voor een nauwkeurige controle. Wij hebben alle benodigdheden om uw riool volledig te inspecteren. Wij leveren u een uitgebreid rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Oisterwijk om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Een verstopte wasbak is vrijwel altijd gelijk te verhelpen. Wij ontstoppen al ruim 15 jaar wasbakken. Wij kunnen uw probleem dus snel oplossen. Heeft u nog een vraag? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wasbak verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Oisterwijk voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Oisterwijk is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Oisterwijk? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Vraagt u zich af welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder wordt het in het kort weergegeven. Heeft u vragen of kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

Riool verstopt in Oisterwijk? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Oisterwijk? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij vertellen wat onze tarieven zijn voor 30 minuten. Bij ons heeft u voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Een wasbak in Oisterwijk kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Oisterwijk is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

In Oisterwijk zijn wij de vakspecialisten voor het ontstoppen van wasbakken.

Wasbak ontstoppen Oisterwijk