Wasbak ontstoppen in Koggenland

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Koggenland.

Wasbak ontstoppen Koggenland

Heeft u ongemak van een verstopte wasbak in uw keuken, badkamer of toilet? Regioriool.nl kan u hierbij helpen! Hoe hardnekkiger de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om de wasbak te ontstoppen. Als u kijkt naar de overlast kan u wellicht een inschatting maken van de heftigheid van de verstopping in uw wasbak. Elke dag spoelt u misschien wel etensresten, zeep, tandpasta en andere chemische middelen door de wasbak, waardoor er een verstopping in de wasbak kan ontstaan.

Regioriool.nl beschikt over moderne apparatuur waardoor uw probleem snel verholpen is. Door onze geavanceerde camerasystemen kunnen wij gelijk bepalen wat de omvang van de verstopping is.

Heeft u last van een verstopte wasbak en woont u in Koggenland? Maak dan een afspraak of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Noodsituatie in Koggenland?

In geval van nood zijn onze experts uit Koggenland 24/7 bereikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

Soms kan een wasbak ontstopt worden door bakingsoda of huishoudsoda met een liter kokend water te mengen. Laat dit mengsel 24 uur inweken nadat u het in de wasbak heeft gegoten. Hierna kunt u uw wasbak nogmaals doorspoelen met een liter kokend water.

Wat ook voor een effectief middel is voor het oplossen van verstoppingen is een plopper. Plaats de plopper over de afvoer en beweeg deze op en neer totdat de verstopping losser komt. De resten kunnen met de hand verwijderd worden.

Lukt dit niet? Of heeft u geen plopper in huis? Regioriool.nl kan u helpen door uw wasbak vakkundig te ontstoppen. Bel snel of maak vrijblijvend een afspraak.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Koggenland

Als ondernemer hinder van een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? Ook hier staan wij 24/7 voor u klaar! Wij begrijpen als geen ander hoe beroerd is om problemen te hebben met een verstopte wasbak. Wij helpen u om uw probleem op te lossen.

Ontstoppen

Riolering vervangen Koggenland

Onze medewerkers zijn niet alleen gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen ook nieuwe rioleringen aanleggen. Wij zullen u passend adviseren.

Riolering

Riolering onder de loep Koggenland

Heeft u al een tijd problemen met verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Koggenland voor een grondige controle. Wij hebben alle benodigdheden om uw riool volledig te controleren. U ontvangt van ons een rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Koggenland om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Geen reden tot paniek. In vrijwel alle gevallen lossen wij het meteen op. Onze professionals hebben al ruim vijftien jaar ervaring met het ontstoppen van wasbakken. Onze professionals hebben de kennis en materialen in huis om uw probleem snel op te lossen. Wilt u wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wasbak verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Koggenland voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Koggenland is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Koggenland? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Vraagt u zich af welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder wordt het in het kort weergegeven. Heeft u vragen of kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

Riool verstopt in Koggenland? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Koggenland? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij vertellen wat onze tarieven zijn voor 30 minuten. Bij ons heeft u voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Een wasbak in Koggenland kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Koggenland is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

Wij zijn de professionals voor het ontstoppen van wasbakken in Koggenland.

Wasbak ontstoppen Koggenland