Wasbak ontstoppen in Hardinxveld

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Hardinxveld. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Wasbak ontstoppen Hardinxveld

Heeft u last van een verstopping in uw wasbak? Regioriool.nl kan u hierbij helpen! Hoe hardnekkiger de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om de wasbak te ontstoppen. Als u kijkt naar de invloed van de overlast kan u wellicht een inschatting maken van de heftigheid van de verstopping in uw wasbak. Dagelijks spoelt u etensresten, zeep, tandpasta en allerlei andere chemische middelen door de wasbak. Hierdoor kan er een verstopping in de wasbak ontstaan.

Regioriool.nl beschikt over moderne apparatuur waardoor uw probleem snel opgelost is. Door gebruik te maken van complexe camerasystemen kunnen wij direct bepalen wat de grootte van de verstopping is.

Woont u in Hardinxveld en heeft u last van een verstopte wasbak? Maak dan een afspraak of vul het offerteformulier in.

Noodsituatie in Hardinxveld?

In een noodsituatie zijn onze professionals uit Hardinxveld 24/7 beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

U kan proberen uw wasbak te ontstoppen met het mengen van een pak huishoudsoda of bakingsoda en een liter kokend water. Zodra u dit mengsel door de wasbak giet moet u het 24 uur laten intrekken. Hierna kunt u uw wasbak nogmaals doorspoelen met een liter kokend water.

Als deze methode niet heeft gewerkt kunt u altijd nog een plopper gebruiken. Houd het rubberen gedeelte kort onder het warme water en plaats deze over de afvoer. Beweeg de stok op en neer totdat u de verstopping los voelt komen. U kunt de resten met de hand verwijderen.

Werken deze methodes niet of heeft u geen zin in vieze handen? Regioriool.nl kan u helpen met uw verstopte wasbak. Laat ons uw wasbak vakkundig te ontstoppen. Neem meteen contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Hardinxveld

Als ondernemer hinder van een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? Dag en nacht staan wij voor u klaar! Wij snappen als geen ander hoe vervelend is om problemen te hebben met een verstopte wasbak. Wij helpen u om uw probleem op te lossen.

Ontstoppen

Riolering vervangen Hardinxveld

Onze medewerkers zijn niet alleen gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen ook namelijk nieuwe rioleringen aanleggen. Wij zullen u een passend advies geven.

Riolering

Riolering onder de loep Hardinxveld

Heeft u al een tijd problemen met verstoppingen? Wij komen graag bij u langs in Hardinxveld voor een uitgebreide controle. We zetten onze professionele middelen in om uw riool van top tot teen te controleren. U ontvangt van ons een rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Hardinxveld om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Maakt u zich vooral niet druk. Een verstopte wasbak is vrijwel altijd meteen te verhelpen. Wij ontstoppen al ruim vijftien jaar wasbakken. Dus met alle jarenlange ervaring en professioneel gereedschap is het probleem snel opgelost. Als u nog vragen heeft neem dan gerust eens contact met ons op. Onze experts zijn 24 uur per dag het hele jaar door te bereiken. Heeft u een verstopte wasbak? Neem dan gelijk contact met ons op.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Hardinxveld voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Hardinxveld is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Hardinxveld? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Vraagt u zich af welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder wordt het in het kort weergegeven. Heeft u vragen of kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

Riool verstopt in Hardinxveld? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Hardinxveld? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij u vertellen dat wij zeer voordelige voorrijkosten hanteren. Neem voor een volledige prijsindcatie contact met ons op..

Een wasbak in Hardinxveld kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Hardinxveld is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

Wij zijn de experts voor het ontstoppen van wasbakken in Hardinxveld.

Wasbak ontstoppen Hardinxveld