Wasbak ontstoppen Haarlemmermeer

Uw wasbak ontstoppen tegen een scherpe prijs! 30 minuten arbeid incl. voorrijkosten vanaf €85,-

Wasbak ontstoppen Haarlemmermeer

Heeft u last van een verstopte wasbak in uw keuken, badkamer of toilet? Regioriool.nl schiet u te hulp! Hoe hardnekkiger de verstopping is, hoe lastiger het zal zijn uw wasbak te ontstoppen. Gezien de impact van de overlast kunt u wellicht een inschatting maken van de mate waarin uw wasbak is verstopt. Dagelijks spoelt u etensresten, sop, tandpasta en allerlei andere chemische middelen door de wasbak waardoor deze hardnekkig verstopt kan raken. Verderop geven we u een aantal tips om een verstopte wasbak te voorkomen!

Regioriool.nl beschikt over professionele apparatuur waarmee uw probleem snel is gevonden en opgelost. Door gebruik te maken van geavanceerde camerasystemen kunnen we direct bepalen wat de omvang is van de verstopping.

Heeft u last van een verstopte wasbak? Maak dan gratis een afspraak of vul het offerteformulier in.

Noodsituatie in Haarlemmermeer?

In geval van nood zijn onze monteurs 24/7 bereikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

U kunt beginnen met het mengen van een pak bakingsoda of huishoudsoda met een liter kokend water. Giet dit kokende mengsel in de wasbak en laat het 24 uur inweken. Hierna kunt u uw wasbak nogmaals doorspoelen met een liter kokend water.

De ouderwetse rubberen plopper blijft een effectief middel om een kleine verstopping mee te verhelpen. Houd het rubberen gedeelte kort onder het warme water en plaats deze over de afvoer. Beweeg de stok op en neer totdat u de verstopping los voelt komen. U kunt de resten met de hand verwijderen.

Heeft u geen plopper in huis of geen zin in vieze handen? Regioriool.nl zal uw wasbak vakkundig ontstoppen. Bel direct of maak vrijblijvend een afspraak!

regioriool

Voor bedrijven

Als ondernemer last van een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? Ook hier staan wij 24/7 voor u klaar! Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is om overlast te ervaren van een verstopping wanneer u dagelijks te maken heeft met personeel en klanten over de vloer.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering vervangen

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in iedere vorm van verstoppingen in uw afvoer of riool te verhelpen. Ook kunnen wij een volledig nieuwe riolering aanleggen indien nodig. We zullen u passend adviseren en maken gebruik van het beste materiaal.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Riolering onder de loep

Ervaart u al enige tijd overlast van een verstopte wasbak? Wij komen bij u langs voor een grondige controle. We zetten onze professionele middelen in om uw riool van top tot teen te controleren. U ontvangt een uitgebreid rapport met passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. We komen een aantal keer per jaar bij u langs om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij direct voor klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt in Haarlemmermeer?

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze diensten. Heeft u vragen of kunt u op onze website niet vinden wat u zoek? Neem dan gerust contact met ons op.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Wasbak ontstoppen Haarlemmermeer