Wasbak ontstoppen in Bunnik

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Bunnik. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Wasbak ontstoppen Bunnik

Heeft u last van een verstopping in uw wasbak? Regioriool.nl schiet u te hulp! Hoe hardnekkiger de verstopping is, hoe lastiger het zal zijn om uw wasbak te ontstoppen. Als u kijkt naar de invloed van de overlast kunt u misschien wel een inschatting maken van de mate waarin uw wasbak is verstopt. Elke dag spoelt u misschien wel etensresten, zeep, tandpasta en andere chemische middelen door de wasbak, waardoor er een verstopping in de wasbak kan ontstaan.

Uw probleem wordt bij Regioriool.nl altijd snel verholpen, doordat wij beschikken over moderne apparatuur en ervaren medewerkers in dienst hebben. Door gebruik te maken van complexe camerasystemen kunnen wij meteen bepalen wat de graad van de verstopping is.

Woont u in Bunnik en heeft u problemen met een verstopte wasbak? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Noodsituatie in Bunnik?

In een noodsituatie zijn onze experts uit Bunnik 24 uur per dag beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

Soms kan een wasbak ontstopt worden door bakingsoda of huishoudsoda met een liter kokend water te mengen. Giet dit mengsel in de wasbak en laat het 24 uur intrekken. Vervolgens kunt u de wasbak nogmaals doorspoelen met een liter kokend water.

De ouderwetse rubberen plopper blijft een effectief middel om een kleine verstopping mee te verhelpen. Houd het rubberen gedeelte kort onder het warme water en plaats deze over de afvoer. Beweeg de stok op en neer totdat u de verstopping los voelt komen. U kunt de resten met de hand verwijderen.

Heeft u geen plopper in huis of geen zin in vieze handen? Regioriool.nl zal uw wasbak vakkundig ontstoppen. Bel direct of maak vrijblijvend een afspraak!

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Bunnik

Als ondernemer hinder van een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? Wij staan 24/7 voor u klaar! Wij begrijpen als geen ander hoe beroerd het is om overlast te ervaren van een verstopping wanneer u dagelijks personeel en klanten over de vloer heeft. Wij lossen het meteen voor u op!

Ontstoppen

Riolering vervangen Bunnik

Naast ons specialisme om verstoppingen te verhelpen hebben wij ook nog andere vaardigheden. Ook kunnen wij nieuwe rioleringen aanleggen indien nodig. Wij zullen u passend adviseren.

Riolering

Riolering onder de loep Bunnik

Al enige tijdje last van verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Bunnik voor een nauwkeurige controle. We zetten onze professionele middelen in om uw riool van top tot teen te controleren. U ontvangt van ons een uitgebreid rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Bunnik om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Maakt u zich geen zorgen. In vrijwel alle gevallen lossen wij het gelijk op. Wij hebben al jarenlang ervaring met het ontstoppen van wasbakken. Wij kunnen uw probleem dus snel oplossen. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze experts. Onze experts zijn 24 uur per dag het hele jaar door te bereiken. Heeft u een verstopte wasbak? Neem dan meteen contact met ons op.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Bunnik voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Bunnik is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Bunnik? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder bevindt zich een korte selectie. Heeft u vragen of kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

Riool verstopt in Bunnik? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Bunnik? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij u vertellen dat wij zeer voordelige voorrijkosten hanteren. Neem voor een volledige prijsindcatie contact met ons op..

Een wasbak in Bunnik kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Bunnik is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

In Bunnik zijn wij de specialisten voor het ontstoppen van wasbakken.

Wasbak ontstoppen Bunnik