Wasbak ontstoppen in Best

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Best. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Wasbak ontstoppen Best

Heeft u problemen door een verstopte wasbak? Hoe intenser de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om uw wasbak te ontstoppen. Gelukkig schiet Regioriool.nl u te hulp! Als u kijkt naar de invloed van de overlast kunt u wellicht een inschatting maken van de mate waarin uw wasbak is verstopt. Elke dag spoelt u misschien wel etensresten, zeep, tandpasta en andere chemische middelen door de wasbak. Hierdoor kan er een verstopping in de wasbak ontstaan.

Regioriool.nl beschikt over moderne apparatuur waardoor uw probleem snel opgelost is. Door onze geavanceerde camerasystemen kunnen wij direct bepalen wat de omvang van de verstopping is.

Woont u in Best en heeft u problemen met een verstopte wasbak? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Noodsituatie in Best?

Bij noodsituaties zijn onze vakspecialisten uit Best dag en nacht beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

Soms kan een wasbak ontstopt worden door bakingsoda of huishoudsoda met een liter kokend water te mengen. Dit mengsel moet u in uw wasbak gieten. Laat dit vervolgens 24 uur intrekken. Heeft u dit gedaan? Spoel dan de wasbak nog een keer door met een liter kokend water.

Als deze methode niet heeft gewerkt kunt u altijd nog een plopper gebruiken. Plaats de plopper over de afvoer en beweeg deze op en neer totdat de verstopping losser komt. U kunt de resten met de hand verwijderen.

Lukt dit niet? Of heeft u geen plopper in huis? Regioriool.nl kan u helpen met uw verstopte wasbak. Laat ons uw wasbak vakkundig te ontstoppen. Neem gauw contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Best

Als eigenaar hinder van een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? Ook hier staan wij dag en nacht voor u klaar! Wij snappen als geen ander hoe akelig is om problemen te hebben met een verstopte wasbak. Wij lossen uw probleem meteen voor u op.

Ontstoppen

Riolering vervangen Best

Naast ons specialisme om verstoppingen te verhelpen hebben wij ook nog andere vaardigheden. Ook kunnen wij nieuwe rioleringen aanleggen indien nodig. Wij kunnen u een passend advies geven.

Riolering

Riolering onder de loep Best

Al enige poos last van verstoppingen? Wij komen graag bij u langs in Best voor een nauwkeurige controle. Wij hebben alle benodigdheden om uw riool volledig te inspecteren. U ontvangt van ons een rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Best om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Maakt u zich vooral niet druk. Een verstopte wasbak is vrijwel altijd meteen op te lossen. Onze deskundigen specialisten hebben al jarenlange ervaring met het ontstoppen van wasbakken. Wij hebben dus de kennis en materialen in huis om uw probleem snel op te lossen. Als u nog vragen heeft of nog wat extra informatie wilt ontvangen neem dan gerust eens contact met ons op. Onze monteurs zijn 24/7 te bereiken. Heeft u een verstopte wasbak? Neem dan gelijk contact met ons op.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Best voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Best is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Best? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze diensten in Best. Heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact op met onze experts.

Riool verstopt in Best? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Best? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij u vertellen dat wij zeer voordelige voorrijkosten hanteren. Neem voor een volledige prijsindcatie contact met ons op..

Een wasbak in Best kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Best is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

Wij zijn de deskundigen uit Best voor het ontstoppen van wasbakken. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Wasbak ontstoppen Best