Toilet ontstoppen Oisterwijk

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid al vanaf €85,- ex btw.

Toilet ontstoppen Oisterwijk

Een verstopt toilet kan leiden tot overlopen en stank in uw woning. Dan is snelle actie nodig! Regio Riool beschikt over de mankracht, expertise en het materieel om de afvoer van het toilet vakkundig te ontstoppen. Ook laten we uw woning weer netjes bij u achter!

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar waarop uw toilet verstopt is geraakt. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld overmatig gebruik van toiletpapier of is uw riolering dieper verstopt geraakt door keukenafval. Wat het probleem ook is, waar het probleem ook vandaan komt, onze specialisten weten uw vakkundig van dienst te zijn. We mogelijk gebruik van moderne apparatuur en rioolcamera’s waarmee we binnen enkele minuten het probleem hebben vastgesteld. We komen altijd met een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij bieden 24/7 gegarandeerd de beste service, elke dag van het jaar. Bel, WhatsApp ons met uw dringende vragen of neem vrijblijvend contact op middels het contact of offerte formulier.

Noodsituatie?

Heeft u een noodsituatie? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.
Toilet verstopt

WC verstopt in Oisterwijk?

Een verstopping van een WC is een veelvoorkomend probleem. Dagelijks lopen wij tegen verschillende verstopte Wc’s aan met ieder een eigen oorzaak. Het doorspoelen van hygiëne producten en WC papier kunnen een oorzaak zijn van de verstopping in uw WC. Ook komen wij geregeld achterstallig onderhoud tegen waardoor rioleringen beschadigd raken en niet meer goed doorlopen.

Een verstopte WC blijft een vervelend voorval wat uw huishouden in de war schopt, hierom is het belangrijk dat de riooldienst snel ter plaatse is. Regio Riool is dé specialist die 24/7 voor u klaar staat en doelgericht te werkt gaat. Met onze bus gevuld met moderne apparatuur en het beste materiaal is het ontstoppen van uw WC voor ons een routineklus.

regioriool

Voor bedrijven

U heeft dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. U kunt het niet gebruiken dat er een rioollucht hangt in de werkruimte of uw toilet buiten gebruik is. Ook voor uw bedrijf staan wij 24/7 klaar met onze spoeddiensten.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering aanleggen

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontstoppen van uw WC. Ook hebben wij de juiste materialen, kennis en specialisten in huis om uw hele riolering aan te leggen of te vervangen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Controle

Heeft u als particulier of bedrijf al enige tijd last van een verstopte WC? Doorgespoelde rommel, verzakking of achterstallig onderhoud kunnen de oorzaak zijn van deze verstopping. Wij kunnen met onze rioolcamera’s grondig uw riool controleren en de verstopping vakkundig in kaart brengen.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen is geen moeilijke taak, maar het kan behoorlijk frustrerend zijn als je niet weet hoe je je toilet moet ontstoppen. Het kan ook kostbaar en tijdrovend zijn als u niet precies weet wat u moet doen en niet over de juiste materialen beschikt. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze specialisten. Wanneer we tijdig uw probleem kunnen verhelpen, kunnen we vaak erger voorkomen en zullen de kosten gedrukt blijven.

WC verstopt

WC verstopt Oisterwijk?

WC verstopt

Onze diensten in Oisterwijk

Is uw WC verstopt?  Zelf proberen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen graag ter plaatsen om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.
Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.
Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Oisterwijk

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.
Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig veel gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio van Oisterwijk. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!
Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!
Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de WC. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de WC nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio
Probeer altijd eerst je WC te ontstoppen met baksoda en azijn. Dit mengsel laat je een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.
Toilet ontstoppen Oisterwijk