Toilet ontstoppen Lisse

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Lisse. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Toilet ontstoppen Lisse

Een verstopt toilet kan leiden tot overlopen van het toilet en stank in uw huis in Lisse. Het is van belang dat u dan gelijk actie onderneemt. Regioriool.nl beschikt over de mankracht, expertise en het materiaal om de afvoer van het toilet vakkundig te ontstoppen. Ook laten wij altijd uw woning weer netjes bij u achter!

Er is een variatie aan mogelijkheden denkbaar waardoor uw toilet verstopt is geraakt. Een reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn buitensporig gebruik van toiletpapier of de riolering kan dieper verstopt geraakt zijn door keukenafval. Waar het probleem ook vandaan komt, onze experts weten u altijd professioneel van dienst zijn. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en rioolcameraÆs waarmee wij binnen enkele minuten het probleem hebben vastgesteld. Wij zullen u altijd van dienst zijn met een op maat gemaakt plan.

Wij bieden dag en nacht het hele jaar door in Lisse gegarandeerd de beste service. Wilt u contact met ons opnemen? Bel, Whatsapp of neem contact op door middel van het offerte formulier.

Noodsituatie in Lisse?

Is uw toilet verstopt en woont u in Lisse? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Lisse?

Een verstopping in de wc is een alledaags probleem. Verstoppingen in wc’s zien wij in Lisse op dagelijkse basis. Iedere verstopping heeft weer zijn eigen oorzaak. Een veel voorkomende reden dat een toilet verstopt geraakt is, is door het doorspoelen van hygiëne producten en toiletpapier. Het kan ook zijn dat het water niet meer goed wegloopt omdat rioleringen beschadigd zijn door achterstallig onderhoud.

Een verstopte wc blijft een vervelend voorval wat vaak het gehele huishouden door de war schopt. Het is dan ook van belang dat een riooldienst snel op locatie is in Lisse. De deskundige loodgieters van Regioriool.nl staan dag en nacht het hele jaar door voor u klaar en gaan altijd doelgericht te werk Een wc ontstoppen is voor ons een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

Het eerste wat u kunt proberen is uw wc ontstoppen met een wc-plopper. Heeft de wc-ontstopper niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen door heet water in de wc te gieten. Wacht vervolgens een paar minuten en trek dan pas door. Werkt dit ook niet? Dan is het verstandig om een expert in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Lisse

U heeft dagelijks te maken met mensen over de vloer als u een bedrijf heeft. U kunt het niet gebruiken dat er een rioollucht hangt in de werkruimte of dat uw toilet buiten gebruik is. Met onze spoedservice staan wij dag en nacht klaar voor alle bedrijven in Lisse.

Riolering

Controle in Lisse

Heeft u al een enige tijd last van een verstopte wc? Doorgespoelde rommel, verzakking of achterstallig onderhoud kunnen de oorzaak zijn van deze verstopping. Uw riool kunnen wij vakkundig controleren en in kaart brengen met onze rioolcamera’s.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een verstopt toilet kan voor frustraties zorgen, zeker als u zelf niet precies weet hoe dit opgelost moet worden. Het gebrek aan de juiste kennis en materialen kan zowel duur als tijdrovend uitpakken. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze experts uit Lisse. Het tijdig aanpakken van uw probleem kan ernstige problemen vermijden en de kosten op een lager niveau houden.

WC verstopt Lisse?

Maakt u zich geen zorgen. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het ontstoppen van toiletten in Lisse. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het probleem meteen oplossen. Aarzel niet om contact op te nemen, ook voor kleine vragen of advies. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om te helpen met alle verstoppingen in Lisse. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Lisse voorkomen?

Een toilet verstopping in Lisse voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Lisse in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw wc verstopt? Zelf aan de slag gaan is een behoorlijke opgave en vaak leidt dit tot het gebruik van verkeerde middelen. Onze professionals komen u graag helpen in Lisse. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs in Lisse.

Riool verstopt in Lisse? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Lisse? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Lisse? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Lisse

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Lisse.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Lisse. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Lisse?

Onze expertise ligt bij het ontstoppen van toiletten in Lisse. Wij bieden een dienstverlening die snel, betrouwbaar en vriendelijk is.

Toilet ontstoppen Lisse