Toilet ontstoppen Bergen

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Bergen.

Toilet ontstoppen Bergen

Een verstopt toilet kan vervelende gevolgen hebben. Het toilet kan namelijk gaan overlopen en uw hele huis kan naar riool gaan ruiken. Een snelle handeling is dan van belang. Regioriool.nl beschikt over de mankracht, kundigheid en het materieel om de afvoer van het toilet professioneel te ontstoppen. Uw huis laten wij weer altijd netjes bij u achter!

Er zijn diverse oorzaken mogelijk waardoor uw toilet verstopt geraakt is. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld buitensporig gebruik van toiletpapier of het kan komen doordat uw riolering dieper verstopt is geraakt met keukenafval. Wat de oorzaak van het probleem ook is, onze specialisten kunnen u altijd vakkundig van dienst zijn. Door onze moderne rioolcamera’s hebben wij het probleem vaak al binnen enkele minuten vastgesteld. We komen altijd met een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

In Bergen bieden wij het hele jaar door dag en nacht gegarandeerd de beste service. Bel, WhatsApp ons met uw dringende vragen of neem vrijblijvend contact op door middel van het contact of offerte formulier.

Noodsituatie in Bergen?

Heeft u een verstopt toilet in Bergen? Dag en nacht staan wij voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Bergen?

Een verstopping in een wc is een probleem dat veel voorkomt. Wij zien elke dag in Bergen verschillende verstopte wc’s. Iedere verstopping heeft weer zijn eigen unieke oorzaak. Een veel voorkomende oorzaak van een verstopping is het doorspoelen van hygiëne producten en wc-papier. Een andere oorzaak wat wij vaak tegenkomen is het achterstallig onderhoud. Door het achterstallig onderhoud zijn rioleringen beschadigd geraakt en daardoor loopt het water niet meer goed weg.

Een verstopping in de wc is een vervelend incident wat het gehele huishouden door de war schopt. Het is dan ook van belang dat een riooldienst snel op locatie is in Bergen. De vakmannen van Regioriool.nl staan dag en nacht het hele jaar door voor u klaar en gaan altijd doelgericht te werk. Een wc ontstoppen is voor ons een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

In eerste instantie kunt u proberen met een plopper uw wc te ontstoppen. Als dat niet werkt kunt u nog proberen uw wc te ontstoppen door heet water in de wc te gieten. Trek de wc pas na een paar minuten door. Heeft dit ook niet gewerkt? Dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Bergen

Als bedrijf heeft u dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. Een rioollucht in het pand of een wc dat buitengebruik is, is het laatste waar u op te wachten zit. Dag en nacht staan wij klaar met onze spoedservice voor bedrijven in Bergen.

Riolering

Controle in Bergen

Heeft u al een tijd hinder van een verstopte wc? De bron van een verstopping kan een verzakking zijn, achterstallig onderhoud en doorgespoelde rommel. Wij kunnen met onze rioolcamera’s grondig uw riool controleren en de verstopping vakkundig in kaart brengen.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een verstopt toilet kan voor frustraties zorgen, zeker als u zelf niet precies weet hoe dit opgelost moet worden. Zonder duidelijk plan en de juiste materialen kan een taak kostbaar en tijdrovend uitpakken. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze experts uit Bergen. Een vlotte aanpak van uw probleem kan in veel gevallen verdere problemen voorkomen en de kosten beperken.

WC verstopt Bergen?

U hoeft niet in paniek te raken. Wij zijn al jaren actief met het ontstoppen van toilet in Bergen. Verstopte toiletten kunnen bijna altijd direct opgelost worden. Neem gerust contact met ons op ook voor kleine vragen of advies. Wij zijn altijd 24 uur per dag bereikbaar en staan voor iedereen klaar in Bergen die last heeft van verstopt toilet. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Bergen voorkomen?

Een toilet verstopping in Bergen voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Bergen in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw toilet verstopt? Zelf proberen is een flinke klus en zelf aan de slag gaan gaat vaak met de verkeerde middelen. Onze specialisten komen u graag helpen in Bergen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs in Bergen.

Riool verstopt in Bergen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Bergen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Bergen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Bergen

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Bergen.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Bergen. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Bergen?

Onze dienstverlening in Bergen is snel, vriendelijk en betrouwbaar, gespecialiseerd in het ontstoppen van toiletten.

Toilet ontstoppen Bergen