Regenpijp ontstoppen Waddinxveen

Regenpijp verstopt? 30 Minuten arbeid inclusief voorrijkosten al vanaf €85,- ex btw.

Regenpijp ontstoppen Waddinxveen

Een verstopte regenpijp kan leiden tot een overlopende dakgoot en natte muren, dit is niet waar u op zit te wachten! De schade aan uw muren en stucwerk kan hierdoor flink in de prijzen lopen. Neem in geval van nood direct contact op met de experts van Regioriool.nl, wij kunnen uw dakgoot voor u reinigen en uw regenpijp vakkundig ontstoppen. U zult hierna geen last meer hebben van een verstopte regenpijp.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, vervangen, repareren en reinigen van riolen, regenpijpen, afvoeren en toiletten. U kunt met vrijwel ieder probleem moeiteloos terecht bij de vakmannen van Regioriool.nl. Een team van échte alleskunners die graag de handen uit de mouwen steken.

Heeft u last van een verstopte regenpijp, riolering of afvoer? Neem vrijblijvend contact op middels het offerte formulier of bel ons direct op met uw dringende vraag.

Noodsituatie inWaddinxveen?

In geval van nood staan wij 24/7 voor u klaar!

Verstopte regenpijp in Waddinxveen: oorzaak en gevolg

Een verstopte regenpijp kan meerdere oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is een ophoping van takken en bladeren die vanuit de dakgoot in de regenpijp terecht zijn gekomen. Dit stroomt via de dakpannen naar beneden de dakgoot in waarna het mengsel eindigt in de regenpijp. Een regenpijp is vrij smal, hierom raakt deze al snel verstopt. Een verstopte regenpijp is dan vaak ook een gevolg van een overvolle dakgoot, maak daarom regelmatig uw dakgoot schoon om verstoppingen te voorkomen.

We zien vaak veel wateroverlast als gevolg van een verstopte regenpijp. Hevige lekkages, houtrot en zelf schimmel op de muren. Normaal gesproken wordt het water van het dak netjes afgevoerd via de dakgoten en regenpijpen. Bij een verstopping kan dit leiden tot een overstroming bij u in huis.

regioriool

Voor bedrijven

Ook uw bedrijfspand heeft een dakgoot en regenpijp. Wanneer deze verstopt is geraakt kunt u 24/7 rekenen op de diensten van Regioriool.nl. We zijn snel ter plaatse en uw verstopping is binnen een mum van tijd verholpen.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Regenpijp vervangen

Wij hebben altijd voldoende materialen op voorraad om direct uw regenpijp te vervangen indien nodig. We maken alleen gebruik van het beste materiaal en zullen uw regenpijp vakkundig vervangen.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Onder de loep

Als particulier of bedrijf kunt u vaker last hebben van een verstopte regenpijp. Zeker wanneer de bladeren van de bomen vallen komt dit geregeld voor. Regio Riool zal periodiek uw dakgoot inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Periodieke controle door Regioriool.nl in Waddinxveen

Wij zullen vast niet de eerste zijn die u vertellen dat voorkomen beter is dan ontstoppen. Wanneer u ervoor kiest Regio Riool periodiek langs te laten komen profiteert u van meerdere voordelen. Zo voorkomt u: hoge reparatiekosten, wateroverlast, een verstopt riool en een verstoord huishouden. Onze monteurs werken alleen met goed en betrouwbaar materieel, zo maken wij gebruik van geavanceerde rioolcamera’s om verstoppingen snel te kunnen detecteren. Voorkom verstoppingen in uw regenpijp met de periodieke controles van Regioriool.nl!

Regenpijp verstopt?

Een greep uit onze diensten

Hieronder vindt u een aantal van onze diensten met de meeste vraag. Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Neem dan direct contact op met een van onze monteurs.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Regenpijp ontstoppen Waddinxveen