Regenpijp ontstoppen Oegstgeest

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Oegstgeest.

Regenpijp ontstoppen Oegstgeest

Normaal gesproken wordt het water van het dak netjes afgevoerd via de dakgoten en regenpijpen. Bij een verstopte regenpijp zien we vaak wateroverlast als gevolg. De gevolgen van zo’n verstopping kunnen variëren van schimmel tot een overstroming bij u in huis. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten! Hierdoor is er ook vaak veel schade aan de muren en het stucwerk waardoor de prijzen flink kunnen oplopen. Neem in geval van nood direct contact op met de experts van Regioriool.nl uit Oegstgeest. Wij zullen dan u dakgoot en regenpijp volledig reinigen en vakkundig ontstoppen.

Woont u in Oegstgeest en is uw regenpijp verstopt? U kunt vrijblijvend contact op nemen met ons door middel van het offerte formulier.

Noodsituatie in Oegstgeest?

Is uw regenpijp verstopt en woont u in Oegstgeest? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Verstopte regenpijp in Oegstgeest: oorzaak en gevolg

Een verstopte regenpijp kan meerdere oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is een ophoping van takken en bladeren die vanuit de dakgoot in de regenpijp terecht zijn gekomen. Vaak start het met bladeren en takken die van de dakpannen de dakgoot in stromen. Vervolgens komen deze takken en bladeren in de regenpijp terecht. De diameter van een regenpijp is vrij krap. Dit zorgt er dan ook voor dat een regenpijp snel verstopt kan raken. Een verstopte regenpijp is dan ook vaak het effect van een overvolle dakgoot. Om dit te voorkomen is het van belang om uw dakgoot regelmatig schoon te maken.

Ziet u dat uw regenpijp verstopt begint te raken? Twijfel niet en neem meteen contact op met de vakmannen van Regioriool.nl uit Oegstgeest.

Regioriool.nl

Voor bedrijven uit Oegstgeest

Uw bedrijfspand in Oegstgeest heeft ook een dakgoot en regenpijp. Wanneer deze verstopt is geraakt kunt u dag en nacht rekenen op de diensten van Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel op locatie om uw problemen op te lossen.

Contact foto

Regenpijp vervangen in Oegstgeest

Wij zijn altijd in staat om meteen uw regenpijp te vervangen. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit apparatuur en wij ontstoppen uw regenpijp vakkundig.

Riolering

Onder de loep

Al enige poos last van verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Oegstgeest voor een uitgebreide controle. Wij hebben professionele middelen om uw riool volledig te inspecteren. U ontvangt van ons een rapport met een passend advies.

Periodieke controle door Regioriool.nl in Oegstgeest

Uiteraard is het altijd fijner om een verstopping te voorkomen, dan het laten ontstoppen. Een maatregel die u kan nemen tegen verstoppingen is Regioriool.nl periodiek langs te laten komen. Dit kan u hoge kosten, overlast, ergere verstopping en uiteraard een verstoord huishouden voorkomen. Wij werken altijd met de beste materialen en geavanceerde apparatuur. Voorkom verstoppingen in uw regenpijp met de periodieke controles van Regioriool.nl!

Regenpijp verstopt in Oegstgeest?

Heeft u een verstopte regenpijp in Oegstgeest? Dan is het erg belangrijk dat u deze meteen laat ontstoppen. Het kan namelijk uitlopen tot grotere lekkages. Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze deskundigen uit Oegstgeest en dan vertellen wij u meer.

Hoe kan u een verstopping in uw regenpijp in Oegstgeest voorkomen?

Een verstopte regenpijp in Oegstgeest kan enorm veel schade met zich mee brengen. Om dit te voorkomen hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in een regenpijp kan voorkomen.

1. Bladeren en takken verwijderen

Verwijder takken en bladeren uit de dakgoot. Dit zijn redelijk grote voorwerpen die gemakkelijk kunnen blijven hangen in de smalle diameter van een regenpijp.

2. Dakgoot schoonmaken

Vaak kan een verstopping in de regenpijp al voorkomen worden door de dakgoot regelmatig schoon te maken. Soms is twee keer per jaar al genoeg. De dakgoot kan je schoonmaken door al het losse afval er uit te scheppen. Voor het hardnekkige vuil kan een schuursponsje soms helpen. Bent u klaar met het schoonmaken van de dakgoot en regenpijp? Dan kan u eventueel nog met een tuinslang de dakgoot doorspoelen. Dan weet u bijna 100% zeker dat er niks is blijven hangen.

3. Plaats een boldraadrooster en bladvanger

Een boldraadrooster is een roostertje dat u voor de ingang van de regenpijp plaatst. Dit houdt takjes en bladeren tegen. Het rooster voorkomt dat er grote voorwerpen in de regenpijp terecht komt. Ook kunt u een bladvanger plaatsen. Dit is wederom een soort rooster die u over de gehele dakgoot kan leggen. Zo is het gemakkelijker om de grote takken en bladeren uit de dakgoot te verwijderen.

4. Snoei de bomen

Heeft u een hoge boom dicht bij uw regenpijp staan in de tuin? Door deze boom goed te onderhouden en regelmatig de snoeien voorkomt u dat er takken van de boom afbreken en in de regenpijp terecht komen.
Heeft u zelf alles schoongemaakt, maar is de regenpijp alsnog verstopt geraakt? Schakel dan de ontstoppingsdienst in van Regioriool.nl uit Oegstgeest. Laat uw regenpijp vakkundig ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Oegstgeest

Hieronder is een kleine selectie weergegeven van de andere diensten die wij aanbieden. Kunt u niet de dienst vinden die u zoekt? Neem dan direct contact op met een van onze experts uit Oegstgeest.

Riool verstopt in Oegstgeest? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Oegstgeest? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Oegstgeest? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen regenpijp ontstoppen Oegstgeest

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopte regenpijp kunnen de problemen snel erger worden. Dit komt doordat het water niet meer afgevoerd wordt. Dit kan uitlopen tot schade aan bijvoorbeeld uw muren. Daarom raden wij aan als u ontdekt dat u een verstopte regenpijp heeft meteen een professional in te schakelen. Een professional kan uw regenpijp vakkundig ontstoppen. Zij hebben de juiste materialen en kennis. Zo voorkomt u grote problemen en is uw regenpijp in één keer ontstopt.

Aan de kosten voor het ontstoppen van een regenpijp is helaas geen standaard prijskaartje te hangen. Het hangt bijvoorbeeld af van de tijd dat het kost om uw regenpijp te ontstoppen. Bij ons zijn de kosten voor 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Regenpijp laten ontstoppen in Oegstgeest?

In Oegstgeest zijn wij de vakspecialisten in het verhelpen van verstoppingen in regenpijpen. Ons doel is om altijd een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Regenpijp ontstoppen Oegstgeest