Regenpijp ontstoppen Noordwijkerhout

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Noordwijkerhout.

Regenpijp ontstoppen Noordwijkerhout

Gewoonlijk wordt het water van het dak netjes afgevoerd via de dakgoten en regenpijpen. Bij een verstopte regenpijp zien we vaak wateroverlast als gevolg. Krijgt u hiermee te maken? Dan kunnen er ernstige lekkages, schimmel op de muren, houtrot en zelfs een overstroming in huis de gevolgen ervan zijn. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten! De schade aan uw muren en stucwerk door verstopte regenpijpen kunnen flink in de prijzen lopen. Bevindt u zich in een noodgeval door een verstopte regenpijp? Neem dan direct contact op met de specialisten van Regioriool.nl uit Noordwijkerhout. Wij zullen uw dakgoot vakkundig ontstoppen.

Heeft u last van een verstopte regenpijp en woont u in Noordwijkerhout? U kunt vrijblijvend contact op nemen met ons door middel van het offerte formulier.

Noodsituatie in Noordwijkerhout?

Is uw regenpijp verstopt en woont u in Noordwijkerhout? Dag en nacht staan wij voor u klaar.

Verstopte regenpijp in Noordwijkerhout: oorzaak en gevolg

Een verstopte regenpijp kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is een ophoping van takken en bladeren die vanuit de dakgoot in de regenpijp terecht zijn gekomen. Vaak start het met bladeren en takken die van de dakpannen de dakgoot in stromen. Vervolgens komen deze takken en bladeren in de regenpijp terecht. De diameter van een regenpijp is vrij nauw. Dit zorgt er dan ook voor dat een regenpijp snel verstopt kan raken. Uiteindelijk komt een verstopt regenpijp vaak door een overvolle dakgoot. Zorg er daarom voor dat u op regelmatige basis uw dakgoot schoonmaakt om verstoppingen te voorkomen.

Ziet u dat uw regenpijp verstopt begint te raken? Twijfel niet en neem meteen contact op met de vakspecialisten van Regioriool.nl uit Noordwijkerhout.

Regioriool.nl

Voor bedrijven uit Noordwijkerhout

Uw kantoor in Noordwijkerhout heeft ook een dakgoot en regenpijp. Als deze verstopt is geraakt kunt u 24 uur per dag rekenen op de diensten van Regioriool.nl. Wij zijn altijd razendsnel ter plaatse om uw verstopping te verhelpen.

Contact foto

Regenpijp vervangen in Noordwijkerhout

Wij hebben altijd voldoende materialen op voorraad om direct uw regenpijp te vervangen indien nodig. Wij zullen uw regenpijp vakkundig ontstoppen met de beste kwaliteit materialen.

Riolering

Onder de loep

Al enige tijd last van verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Noordwijkerhout voor een nauwkeurige controle. Wij hebben alle benodigdheden om uw riool volledig te inspecteren. U ontvangt van ons een uitgebreid rapport met een passend advies.

Periodieke controle door Regioriool.nl in Noordwijkerhout

Wij zullen vast niet de eerste zijn die u vertellen dat voorkomen beter is dan ontstoppen. Een maatregel die u kan nemen tegen verstoppingen is Regioriool.nl periodiek langs te laten komen. Dit kan u hoge kosten, overlast, ergere verstopping en uiteraard een verstoord huishouden voorkomen. Onze specialisten hebben altijd de beste apparatuur en materialen bij zich. Voorkom verstoppingen in uw regenpijp met de periodieke controles van Regioriool.nl!

Regenpijp verstopt in Noordwijkerhout?

Last van een verstopte regenpijp in Noordwijkerhout? Wacht niet te lang met het oplossen van dit probleem! Als u dit niet doet kan dit gaan leiden tot grote overlast. Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze vakspecialisten uit Noordwijkerhout en dan vertellen wij u meer.

Hoe kan u een verstopping in uw regenpijp in Noordwijkerhout voorkomen?

Een verstopte regenpijp in Noordwijkerhout kan enorm veel schade met zich mee brengen. Om dit te voorkomen hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in een regenpijp kan voorkomen.

1. Bladeren en takken verwijderen

Verwijder takken en bladeren uit de dakgoot. Dit zijn redelijk grote voorwerpen die gemakkelijk kunnen blijven hangen in de smalle diameter van een regenpijp.

2. Dakgoot schoonmaken

Vaak kan een verstopping in de regenpijp al voorkomen worden door de dakgoot regelmatig schoon te maken. Soms is twee keer per jaar al genoeg. De dakgoot kan je schoonmaken door al het losse afval er uit te scheppen. Voor het hardnekkige vuil kan een schuursponsje soms helpen. Bent u klaar met het schoonmaken van de dakgoot en regenpijp? Dan kan u eventueel nog met een tuinslang de dakgoot doorspoelen. Dan weet u bijna 100% zeker dat er niks is blijven hangen.

3. Plaats een boldraadrooster en bladvanger

Een boldraadrooster is een roostertje dat u voor de ingang van de regenpijp plaatst. Dit houdt takjes en bladeren tegen. Het rooster voorkomt dat er grote voorwerpen in de regenpijp terecht komt. Ook kunt u een bladvanger plaatsen. Dit is wederom een soort rooster die u over de gehele dakgoot kan leggen. Zo is het gemakkelijker om de grote takken en bladeren uit de dakgoot te verwijderen.

4. Snoei de bomen

Heeft u een hoge boom dicht bij uw regenpijp staan in de tuin? Door deze boom goed te onderhouden en regelmatig de snoeien voorkomt u dat er takken van de boom afbreken en in de regenpijp terecht komen.
Heeft u zelf alles schoongemaakt, maar is de regenpijp alsnog verstopt geraakt? Schakel dan de ontstoppingsdienst in van Regioriool.nl uit Noordwijkerhout. Laat uw regenpijp vakkundig ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Noordwijkerhout

Hieronder vindt u een aantal andere diensten van ons dan een regenpijp ontstoppen. Heeft u een andere dienst nodig? Neem dan meteen contact op met een van onze vakspecialisten uit Noordwijkerhout.

Riool verstopt in Noordwijkerhout? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Noordwijkerhout? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Noordwijkerhout? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen regenpijp ontstoppen Noordwijkerhout

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopte regenpijp kunnen de problemen snel erger worden. Dit komt doordat het water niet meer afgevoerd wordt. Dit kan uitlopen tot schade aan bijvoorbeeld uw muren. Daarom raden wij aan als u ontdekt dat u een verstopte regenpijp heeft meteen een professional in te schakelen. Een professional kan uw regenpijp vakkundig ontstoppen. Zij hebben de juiste materialen en kennis. Zo voorkomt u grote problemen en is uw regenpijp in één keer ontstopt.

Aan de kosten voor het ontstoppen van een regenpijp is helaas geen standaard prijskaartje te hangen. Het hangt bijvoorbeeld af van de tijd dat het kost om uw regenpijp te ontstoppen. Bij ons zijn de kosten voor 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Regenpijp laten ontstoppen in Noordwijkerhout?

Wij zijn de vakspecialisten in het ontstoppen van regenpijpen. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijk en betrouwbare dienstverlening in Noordwijkerhout.

Regenpijp ontstoppen Noordwijkerhout