Regenpijp ontstoppen Leende

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Leende.

Regenpijp ontstoppen Leende

Normaal gesproken wordt het water van het dak netjes afgevoerd via de dakgoten en regenpijpen. Bij een verstopte regenpijp zien we vaak wateroverlast als gevolg. De gevolgen van zo’n verstopping kunnen variëren van schimmel tot een overstroming bij u in huis. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten! Hierdoor is er ook veel schade aan de muren en het stucwerk waardoor de kosten helaas vaak hoog kunnen oplopen. Neem in geval van nood snel contact op met de experts van Regioriool.nl uit Leende. Wij kunnen uw dakgoot voor u reinigen en uw regenpijp vakkundig ontstoppen.

Heeft u last van een verstopte regenpijp en woont u in Leende? U kunt vrijblijvend contact op nemen met ons door middel van het offerte formulier.

Noodsituatie in Leende?

Heeft u een verstopte regenpijp en bent u woonachtig in Leende? 7 dagen per week staan wij dag en nacht voor u klaar.

Verstopte regenpijp in Leende: oorzaak en gevolg

De verstopping in een regenpijp kan verschillende oorzaken hebben. De oorzaak dat het meest voorkomt is de ophoping van taken en bladeren die via de dakgoot in de regenpijp terecht zijn gekomen. De bladeren en takken stromen via de dakpannen naar beneden in de dakgoot en vervolgens komt het terecht in de regenpijp. Regenpijpen raken snel verstopt door de vrij smalle diameter. Een verstopte regenpijp is dan ook vaak het gevolg van een overvolle dakgoot. Om dit te voorkomen is het verstandig om uw dakgoot regelmatig schoon te maken.

Merkt u dat uw regenpijp verstopt begint te raken? Twijfel niet en neem snel contact op met de deskundige monteurs van Regioriool.nl uit Leende.

Regioriool.nl

Voor bedrijven uit Leende

Uw kantoor in Leende heeft ook een dakgoot en regenpijp. Wanneer deze verstopt is geraakt kunt u dag en nacht rekenen op de diensten van Regioriool.nl. Wij zijn razendsnel op locatie en uw verstopping is altijd snel verholpen.

Contact foto

Regenpijp vervangen in Leende

Wij kunnen altijd meteen uw regenpijp vervangen. Wij maken alleen gebruik van het beste materiaal en zullen uw regenpijp vakkundig vervangen.

Riolering

Onder de loep

Al enige tijdje last van verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Leende voor een uitgebreide controle. Wij hebben alle benodigdheden om uw riool volledig te controleren. Wij leveren u een uitgebreid rapport met een passend advies.

Periodieke controle door Regioriool.nl in Leende

Uiteraard is het altijd fijner om een verstopping te voorkomen, dan het laten ontstoppen. Een maatregel die u kan nemen tegen verstoppingen is Regioriool.nl periodiek langs te laten komen. Dit kan u hoge kosten, overlast, ergere verstopping en uiteraard een verstoord huishouden voorkomen. Onze professionals werken alleen met goed en betrouwbaar materiaal, zo maken wij gebruik van geavanceerde rioolcamera’s om verstoppingen snel te kunnen detecteren. Voorkom verstoppingen in uw regenpijp met de periodieke controles van Regioriool.nl!

Regenpijp verstopt in Leende?

Verstopte regenpijp in Leende? Wacht niet en laat uw regenpijp meteen ontstoppen. Het kan namelijk uitlopen tot grotere lekkages. Heeft u een vraag? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact op met onze experts uit Leende.

Hoe kan u een verstopping in uw regenpijp in Leende voorkomen?

Een verstopte regenpijp in Leende kan enorm veel schade met zich mee brengen. Om dit te voorkomen hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in een regenpijp kan voorkomen.

1. Bladeren en takken verwijderen

Verwijder takken en bladeren uit de dakgoot. Dit zijn redelijk grote voorwerpen die gemakkelijk kunnen blijven hangen in de smalle diameter van een regenpijp.

2. Dakgoot schoonmaken

Vaak kan een verstopping in de regenpijp al voorkomen worden door de dakgoot regelmatig schoon te maken. Soms is twee keer per jaar al genoeg. De dakgoot kan je schoonmaken door al het losse afval er uit te scheppen. Voor het hardnekkige vuil kan een schuursponsje soms helpen. Bent u klaar met het schoonmaken van de dakgoot en regenpijp? Dan kan u eventueel nog met een tuinslang de dakgoot doorspoelen. Dan weet u bijna 100% zeker dat er niks is blijven hangen.

3. Plaats een boldraadrooster en bladvanger

Een boldraadrooster is een roostertje dat u voor de ingang van de regenpijp plaatst. Dit houdt takjes en bladeren tegen. Het rooster voorkomt dat er grote voorwerpen in de regenpijp terecht komt. Ook kunt u een bladvanger plaatsen. Dit is wederom een soort rooster die u over de gehele dakgoot kan leggen. Zo is het gemakkelijker om de grote takken en bladeren uit de dakgoot te verwijderen.

4. Snoei de bomen

Heeft u een hoge boom dicht bij uw regenpijp staan in de tuin? Door deze boom goed te onderhouden en regelmatig de snoeien voorkomt u dat er takken van de boom afbreken en in de regenpijp terecht komen.
Heeft u zelf alles schoongemaakt, maar is de regenpijp alsnog verstopt geraakt? Schakel dan de ontstoppingsdienst in van Regioriool.nl uit Leende. Laat uw regenpijp vakkundig ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Leende

Hieronder vindt u een aantal andere diensten van ons dan een regenpijp ontstoppen. Op zoek naar een andere dienst? Neem dan meteen contact op met een van onze monteurs uit Leende.

Riool verstopt in Leende? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Leende? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Leende? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen regenpijp ontstoppen Leende

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopte regenpijp kunnen de problemen snel erger worden. Dit komt doordat het water niet meer afgevoerd wordt. Dit kan uitlopen tot schade aan bijvoorbeeld uw muren. Daarom raden wij aan als u ontdekt dat u een verstopte regenpijp heeft meteen een professional in te schakelen. Een professional kan uw regenpijp vakkundig ontstoppen. Zij hebben de juiste materialen en kennis. Zo voorkomt u grote problemen en is uw regenpijp in één keer ontstopt.

Aan de kosten voor het ontstoppen van een regenpijp is helaas geen standaard prijskaartje te hangen. Het hangt bijvoorbeeld af van de tijd dat het kost om uw regenpijp te ontstoppen. Bij ons zijn de kosten voor 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Regenpijp laten ontstoppen in Leende?

Wij zijn de vakspecialisten in het ontstoppen van regenpijpen. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijk en betrouwbare dienstverlening in Leende.

Regenpijp ontstoppen Leende