Regenpijp ontstoppen Goirle

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Goirle.

Regenpijp ontstoppen Goirle

In een normale situatie wordt het water van uw dak netjes afgevoerd via de dakgoten en de regenpijpen. Bij een verstopte regenpijp zien we vaak wateroverlast als gevolg. De gevolgen van zo’n verstopping kunnen variëren van schimmel tot een overstroming bij u in huis. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten! De schade aan uw muren en stucwerk door verstopte regenpijpen kunnen flink in de prijzen lopen. Neem in geval van nood direct contact op met de professionals van Regioriool.nl uit Goirle. Wij zullen dan u dakgoot en regenpijp volledig reinigen en vakkundig ontstoppen.

Woont u in Goirle en is uw regenpijp verstopt? Heeft u nog een vraag of wilt u contact met ons opnemen? U kunt contact met ons opnemen door te bellen, mailen, whatsappen of het offerte formulier in te vullen.

Noodsituatie in Goirle?

Is uw regenpijp verstopt en woont u in Goirle? 7 dagen per week staan wij dag en nacht voor u klaar.

Verstopte regenpijp in Goirle: oorzaak en gevolg

De oorzaak van een verstopping in de regenpijp is niet altijd hetzelfde. De oorzaak dat het meest voorkomt is de ophoping van taken en bladeren die via de dakgoot in de regenpijp terecht zijn gekomen. De bladeren en takken stromen via de dakpannen naar beneden in de dakgoot en vervolgens komt het terecht in de regenpijp. Een regenpijp is vrij smal, daardoor raakt een regenpijp snel verstopt. Een verstopte regenpijp is dan ook vaak het resultaat van een overvolle dakgoot. Om dit te voorkomen is het verstandig om uw dakgoot regelmatig schoon te maken.

Ziet u dat uw regenpijp verstopt begint te raken? Aarzel niet en neem direct contact op met de specialisten van Regioriool.nl uit Goirle.

Regioriool.nl

Voor bedrijven uit Goirle

Uw kantoor in Goirle heeft ook een dakgoot en regenpijp. Als deze verstopt is geraakt kunt u dag en nacht het hele jaar door rekenen op de diensten van Regioriool.nl. Wij zijn vlug op locatie en uw verstopping is altijd snel verholpen.

Contact foto

Regenpijp vervangen in Goirle

Wij zijn altijd in staat om gelijk uw regenpijp te vervangen. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit apparatuur en wij ontstoppen uw regenpijp vakkundig.

Riolering

Onder de loep

Ervaart u al enige tijd overlast van een verstopte regenpijp? Wij komen graag bij u langs in Goirle voor een grondige controle. Wij hebben professionele middelen om uw riool volledig te inspecteren. U ontvangt van ons een uitgebreid rapport met een passend advies.

Periodieke controle door Regioriool.nl in Goirle

Verstoppingen voorkomen is uiteraard altijd beter dan ontstoppen. Als preventieve maatregel kunt u ervoor kiezen om Regioriool.nl periodiek langs te laten komen. Dit kan u hoge kosten, overlast, ergere verstopping en uiteraard een verstoord huishouden voorkomen. Onze specialisten hebben altijd de beste apparatuur en materialen bij zich. Voorkom verstoppingen in uw regenpijp met de periodieke controles van Regioriool.nl!

Regenpijp verstopt in Goirle?

Verstopte regenpijp in Goirle? Wacht niet te lang en laat de verstopping professioneel verhelpen. Als u te lang wacht kan dit leiden tot grote lekkages en schade aan de muren. Heeft u een vraag? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan meteen contact op met onze professionals uit Goirle.

Hoe kan u een verstopping in uw regenpijp in Goirle voorkomen?

Een verstopte regenpijp in Goirle kan enorm veel schade met zich mee brengen. Om dit te voorkomen hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in een regenpijp kan voorkomen.

1. Bladeren en takken verwijderen

Verwijder takken en bladeren uit de dakgoot. Dit zijn redelijk grote voorwerpen die gemakkelijk kunnen blijven hangen in de smalle diameter van een regenpijp.

2. Dakgoot schoonmaken

Vaak kan een verstopping in de regenpijp al voorkomen worden door de dakgoot regelmatig schoon te maken. Soms is twee keer per jaar al genoeg. De dakgoot kan je schoonmaken door al het losse afval er uit te scheppen. Voor het hardnekkige vuil kan een schuursponsje soms helpen. Bent u klaar met het schoonmaken van de dakgoot en regenpijp? Dan kan u eventueel nog met een tuinslang de dakgoot doorspoelen. Dan weet u bijna 100% zeker dat er niks is blijven hangen.

3. Plaats een boldraadrooster en bladvanger

Een boldraadrooster is een roostertje dat u voor de ingang van de regenpijp plaatst. Dit houdt takjes en bladeren tegen. Het rooster voorkomt dat er grote voorwerpen in de regenpijp terecht komt. Ook kunt u een bladvanger plaatsen. Dit is wederom een soort rooster die u over de gehele dakgoot kan leggen. Zo is het gemakkelijker om de grote takken en bladeren uit de dakgoot te verwijderen.

4. Snoei de bomen

Heeft u een hoge boom dicht bij uw regenpijp staan in de tuin? Door deze boom goed te onderhouden en regelmatig de snoeien voorkomt u dat er takken van de boom afbreken en in de regenpijp terecht komen.
Heeft u zelf alles schoongemaakt, maar is de regenpijp alsnog verstopt geraakt? Schakel dan de ontstoppingsdienst in van Regioriool.nl uit Goirle. Laat uw regenpijp vakkundig ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Goirle

Hieronder is een kleine selectie weergegeven van de andere diensten die wij aanbieden. Heeft u een andere dienst nodig? Neem dan meteen contact op met een van onze vakspecialisten uit Goirle.

Riool verstopt in Goirle? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Goirle? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Goirle? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen regenpijp ontstoppen Goirle

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopte regenpijp kunnen de problemen snel erger worden. Dit komt doordat het water niet meer afgevoerd wordt. Dit kan uitlopen tot schade aan bijvoorbeeld uw muren. Daarom raden wij aan als u ontdekt dat u een verstopte regenpijp heeft meteen een professional in te schakelen. Een professional kan uw regenpijp vakkundig ontstoppen. Zij hebben de juiste materialen en kennis. Zo voorkomt u grote problemen en is uw regenpijp in één keer ontstopt.

Aan de kosten voor het ontstoppen van een regenpijp is helaas geen standaard prijskaartje te hangen. Het hangt bijvoorbeeld af van de tijd dat het kost om uw regenpijp te ontstoppen. Bij ons zijn de kosten voor 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Regenpijp laten ontstoppen in Goirle?

Wij zijn de specialisten in het ontstoppen van regenpijpen. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijk en betrouwbare dienstverlening in Goirle.

Regenpijp ontstoppen Goirle