Regenpijp ontstoppen Etten-Leur

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Etten-Leur.

Regenpijp ontstoppen Etten-Leur

Gewoonlijk wordt het water van het dak netjes afgevoerd via de dakgoten en regenpijpen. Bij een verstopte regenpijp is dat niet het geval. U kan dan te maken krijgen met ernstige lekkages, houtrot, schimmel op de muren en het kan zelfs leiden tot een overstroming bij u in huis. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten! De schade aan uw muren en stucwerk door verstopte regenpijpen kunnen flink in de prijzen lopen. Bevindt u zich in een noodgeval door een verstopte regenpijp? Neem dan meteen contact op met de vakmannen van Regioriool.nl uit Etten-Leur. Wij kunnen uw dakgoot voor u reinigen en uw regenpijp vakkundig ontstoppen.

Bent u woonachtig in Etten-Leur en is uw regenpijp verstopt? Heeft u nog een vraag of wilt u contact met ons opnemen? U kunt contact met ons opnemen door te bellen, mailen, whatsappen of het offerte formulier in te vullen.

Noodsituatie in Etten-Leur?

Verstopte regenpijp en woont u in Etten-Leur? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Verstopte regenpijp in Etten-Leur: oorzaak en gevolg

Een verstopte regenpijp kan meerdere oorzaken hebben. Vaak komt de verstopping door de ophoping van takken en bladeren. De bladeren en takken stromen via de dakpannen naar beneden in de dakgoot en vervolgens komt het terecht in de regenpijp. Regenpijpen raken snel verstopt door de vrij kleine diameter. Uiteindelijk komt een verstopt regenpijp vaak door een overvolle dakgoot. Zorg er daarom voor dat u op regelmatige basis uw dakgoot schoonmaakt om verstoppingen te voorkomen.

Merkt u dat uw regenpijp verstopt begint te raken? Twijfel niet en neem direct contact op met de vakmannen van Regioriool.nl uit Etten-Leur.

Regioriool.nl

Voor bedrijven uit Etten-Leur

Uw bedrijfspand in Etten-Leur heeft ook een dakgoot en regenpijp. Wanneer deze verstopt is geraakt kunt u dag en nacht het hele jaar door rekenen op de diensten van Regioriool.nl. Wij zijn vlug op locatie en uw verstopping is altijd snel verholpen.

Contact foto

Regenpijp vervangen in Etten-Leur

Wij zijn altijd in staat om gelijk uw regenpijp te vervangen. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit apparatuur en wij ontstoppen uw regenpijp vakkundig.

Riolering

Onder de loep

Heeft u al een tijdje problemen met verstoppingen? Wij komen graag bij u langs in Etten-Leur voor een uitgebreide controle. Wij hebben professionele middelen om uw riool volledig te inspecteren. Wij leveren u een uitgebreid rapport met een passend advies.

Periodieke controle door Regioriool.nl in Etten-Leur

Verstoppingen voorkomen is uiteraard altijd beter dan ontstoppen. Wanneer u ervoor kiest Regioriool.nl periodiek langs te laten komen profiteert u van meerdere voordelen. Met deze maatregel worden hogere kosten, ergere verstoppingen en overlast voorkomen. Onze vakmannen werken alleen met goed en betrouwbaar materiaal, zo maken wij gebruik van geavanceerde rioolcamera’s om verstoppingen snel te kunnen detecteren. Voorkom verstoppingen in uw regenpijp met de periodieke controles van Regioriool.nl!

Regenpijp verstopt in Etten-Leur?

Is uw regenpijp verstopt in Etten-Leur? Wacht niet met het ontstoppen hiervan! Het kan namelijk uitlopen tot grotere lekkages. Heeft u vragen over verstopte regenpijpen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met de deskundigen van Regioriool.nl uit Etten-Leur. Wij helpen u graag verder.

Hoe kan u een verstopping in uw regenpijp in Etten-Leur voorkomen?

Een verstopte regenpijp in Etten-Leur kan enorm veel schade met zich mee brengen. Om dit te voorkomen hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in een regenpijp kan voorkomen.

1. Bladeren en takken verwijderen

Verwijder takken en bladeren uit de dakgoot. Dit zijn redelijk grote voorwerpen die gemakkelijk kunnen blijven hangen in de smalle diameter van een regenpijp.

2. Dakgoot schoonmaken

Vaak kan een verstopping in de regenpijp al voorkomen worden door de dakgoot regelmatig schoon te maken. Soms is twee keer per jaar al genoeg. De dakgoot kan je schoonmaken door al het losse afval er uit te scheppen. Voor het hardnekkige vuil kan een schuursponsje soms helpen. Bent u klaar met het schoonmaken van de dakgoot en regenpijp? Dan kan u eventueel nog met een tuinslang de dakgoot doorspoelen. Dan weet u bijna 100% zeker dat er niks is blijven hangen.

3. Plaats een boldraadrooster en bladvanger

Een boldraadrooster is een roostertje dat u voor de ingang van de regenpijp plaatst. Dit houdt takjes en bladeren tegen. Het rooster voorkomt dat er grote voorwerpen in de regenpijp terecht komt. Ook kunt u een bladvanger plaatsen. Dit is wederom een soort rooster die u over de gehele dakgoot kan leggen. Zo is het gemakkelijker om de grote takken en bladeren uit de dakgoot te verwijderen.

4. Snoei de bomen

Heeft u een hoge boom dicht bij uw regenpijp staan in de tuin? Door deze boom goed te onderhouden en regelmatig de snoeien voorkomt u dat er takken van de boom afbreken en in de regenpijp terecht komen.
Heeft u zelf alles schoongemaakt, maar is de regenpijp alsnog verstopt geraakt? Schakel dan de ontstoppingsdienst in van Regioriool.nl uit Etten-Leur. Laat uw regenpijp vakkundig ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Etten-Leur

Hieronder is een kleine selectie weergegeven van de andere diensten die wij aanbieden. Heeft u een andere dienst nodig? Neem dan meteen contact op met een van onze experts uit Etten-Leur.

Riool verstopt in Etten-Leur? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Etten-Leur? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Etten-Leur? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen regenpijp ontstoppen Etten-Leur

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopte regenpijp kunnen de problemen snel erger worden. Dit komt doordat het water niet meer afgevoerd wordt. Dit kan uitlopen tot schade aan bijvoorbeeld uw muren. Daarom raden wij aan als u ontdekt dat u een verstopte regenpijp heeft meteen een professional in te schakelen. Een professional kan uw regenpijp vakkundig ontstoppen. Zij hebben de juiste materialen en kennis. Zo voorkomt u grote problemen en is uw regenpijp in één keer ontstopt.

Aan de kosten voor het ontstoppen van een regenpijp is helaas geen standaard prijskaartje te hangen. Het hangt bijvoorbeeld af van de tijd dat het kost om uw regenpijp te ontstoppen. Bij ons zijn de kosten voor 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Regenpijp laten ontstoppen in Etten-Leur?

Wij zijn de professionals in het ontstoppen van regenpijpen. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijk en betrouwbare dienstverlening in Etten-Leur.

Regenpijp ontstoppen Etten-Leur