Keukenafvoer ontstoppen Tilburg

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Tilburg.

Keukenafvoer ontstoppen in Tilburg

Het is niet ondenkbaar dat uw keukenafvoer uiteindelijk verstopt geraakt; elke dag spoelt er van alles door de afvoer, van etensresten tot zeepresten. Last van een verstopte keukenafvoer? Schakel dan gelijk de hulp in van een deskundige. Onze gespecialiseerde apparatuur, inclusief camera’s, hebben ons in staat gesteld om snel een diagnose te stellen van het probleem met uw afvoer. Daarna zal ons team met precisie en deskundigheid opereren tot dat uw keukenafvoer weer optimaal functioneert.

Het gespecialiseerde team van Regioriool.nl uit Tilburg staat 24 uur per dag het hele jaar door voor u klaar en is ook bereikbaar in de weekenden en op feestdagen. Als professionals zijn wij ons volledig bewust van hoe lastig een verstopte keukenafvoer kan zijn. Wij kunnen snel bij u zijn en overleggen altijd met u voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. Bevindt u zich in een noodgeval? Neem dan gelijk contact op met onze deskundigen.

Noodgeval in Tilburg?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Tilburg.

Keukenafvoer verstopt in Tilburg? De meest voorkomende oorzaken

Is uw keukenafvoer verstopt? Dan kan dit veel problemen veroorzaken. Uw gootsteen is al tot de rand toe gevuld met water of er hangt een onaangename stank uit de keukenafvoer. Om te leren hoe u dit had kunnen vermijden, is het van groot belang te weten wat de meest voorkomende oorzaken zijn.

Dat het een slecht idee is om uw frituurpan te legen in de gootsteen weet u vast, maar het kan zijn dat u niet weet dat zelfs geringe hoeveelheden vet en olie problemen kunnen veroorzaken. Een klein beetje olie kan al aan de binnenkant van de afvoer blijven plakken, wat de oorzaak kan zijn van een verstopping. Zeeprestanten kunnen zich aan de binnenkant van uw afvoer ophopen. Gebruik genoeg water om deze weg te spoelen als u uw handen wast.

De meest voorkomende boosdoener zijn etensresten. Uw bord of kommetje even afspoelen lijkt erg onschuldig, maar dit is precies waar het fout gaat. Als het gaat om grote hoeveelheden zoals soep of sauzen, dan raden wij u aan dit net als olie op te vangen in een leeg pak of oude fles en dit vervolgens weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Tilburg

Voor 24/7 service in Tilburg is uw bedrijf bij Regioriool.nl aan het juiste adres. Wij zijn er niet alleen voor individuen dag en nacht, maar ook voor uw bedrijf wanneer de situatie dat vereist.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Tilburg

Blijkt de verstopping niet in de afvoer te zitten maar in het riool? Bij ons is dat geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in alle riool gerelateerde klussen.

Riolering

Onder de loep in Tilburg

Lang last van een verstopte keukenafvoer in Tilburg? Dankzij onze rioolcamera’s is het probleem snel gelokaliseerd en even snel verholpen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Een verstopping voorkomen dat is uiteraard wat u wilt. Helaas kunt u dit niet altijd voorkomen. U kunt wel proberen het doorspoelen vet- en etensresten te vermijden, maar het is niet altijd uw schuld als er een verstopping ontstaat. Wat u wel kan doen om verstoppingen te voorkomen is Regioriool.nl een preventieve controle laten uitvoeren. Door een grondige inspectie en eventuele onmiddellijke reiniging van uw keukenafvoer en riolering voorkomt u ongewenste verstoppingen en hoge facturen.

Keukenafvoer ontstoppen in Tilburg?

U hoeft niet in paniek te raken. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in Tilburg. Uw probleem is met onze lange ervaring en professionele gereedschap snel opgelost. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar en wij helpen u graag. Dus heeft u te maken met een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Tilburg?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Tilburg is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Tilburg om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Tilburg

Verstopte keukenafvoer in Tilburg? Het zelfs doen is een uitdagende klus zeker als u de juiste expertise mist. In de praktijk ziet u dan ook vaak dat er verkeerde hulpmiddelen gebruikt worden. Aarzel niet en schakel de experts in van Regioriool.nl om uw probleem te verhelpen. Hieronder een greep uit onze andere diensten.

Riool verstopt in Tilburg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Tilburg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Tilburg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Tilburg

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Tilburg kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Tilburg te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Tilburg raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn de vakspecialisten uit Tilburg voor het ontstoppen van uw keukenafvoer. Onze doelstelling is altijd een snelle, professionele en betrouwbare service aanbieden.

Keukenafvoer ontstoppen Tilburg