Keukenafvoer ontstoppen s-Hertogenbosch

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in s-Hertogenbosch.

Keukenafvoer ontstoppen in s-Hertogenbosch

De kans dat uw keukenafvoer vroeg of laat verstopt raakt, is erg groot. Dagelijks spoelt u etensresten, sop en andere chemicaliën door de keukenafvoer. Wij zijn zelfs wel eens een spijker tegen gekomen. Is uw keukenafvoer verstopt geraakt neem dan contact op met Regioriool.nl. Met de assistentie van onze geavanceerde apparatuur en camera’s, hebben wij het probleem in uw afvoer snel vastgesteld. Hierna gaat ons gespecialiseerde team aan de slag om uw keukenafvoer naar volle tevredenheid te herstellen.

De professionals staan 24/7 voor u klaar voor alle verstoppingen. Als experts zijn wij ons volledig bewust van hoe lastig een verstopte keukenafvoer kan zijn. Wij kunnen snel bij u zijn en overleggen altijd met u voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. Last van een verstopte keukenafvoer? Neem dan gelijk contact op met onze vakspecialisten.

Noodgeval in s-Hertogenbosch?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in s-Hertogenbosch.

Keukenafvoer verstopt in s-Hertogenbosch? De meest voorkomende oorzaken

Is uw keukenafvoer verstopt? Dan kan dit veel problemen veroorzaken. Uw wasbak loopt over van water of een nare geur komt op uit de keukenafvoer. Om te leren hoe u dit had kunnen vermijden, is het van groot belang te weten wat de meest voorkomende oorzaken zijn.

Dat het een slecht idee is om uw frituurpan te legen in de gootsteen weet u vast, maar het kan zijn dat u niet weet dat zelfs geringe hoeveelheden vet en olie problemen kunnen veroorzaken. Kleine hoeveelheden olie kunnen blijven plakken aan de binnenkant van de afvoer waardoor er een verstopping kan ontstaan. Zeepresten kunnen zich vastzetten aan de binnenwand van de afvoer. Spoel voldoende water na bij het handen wassen om dit tegen te gaan.

De meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer zijn etensresten. Het kort afspoelen van een bord of kommetje lijkt ongevaarlijk, maar dat is waar de problemen vaak beginnen. Wij raden aan om grote hoeveelheden, zoals saus of soep, op te vangen in een oude fles of leeg pak en dan weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in s-Hertogenbosch

Zoekt u 24/7 service voor uw bedrijf in s-Hertogenbosch? Regioriool.nl staat voor u klaar. Niet alleen komen wij 24/7 bij de mensen thuis, ook voor uw bedrijf staan wij klaar wanneer het nodig is.

Ontstoppen

Rioolspecialist in s-Hertogenbosch

Blijk het dat uiteindelijk de afvoer niet verstopt is, maar het riool? Bij ons is dat geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in alle riool gerelateerde klussen.

Riolering

Onder de loep in s-Hertogenbosch

Al langere tijd een verstopte keukenafvoer en u bevindt zich in s-Hertogenbosch? Onze rioolcamera’s sporen het probleem pijlsnel op en vervolgens lossen wij het efficiënt voor u op.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Een verstopping voorkomen dat is uiteraard wat u wilt. Helaas kunt u dit niet altijd voorkomen. Hoewel u zelf kunt voorkomen dat vet en etensresten doorgespoeld worden, kunt u niet altijd invloed uitoefenen op de oorzaak van een verstopping. In dit geval raden wij u aan om een afspraak met ons te maken voor een periodieke controle in s-Hertogenbosch. Met een nauwkeurige inspectie en waar nodig een directe reiniging van uw keukenafvoer en riolering, helpen wij u verstoppingen en extra kosten te vermijden.

Keukenafvoer ontstoppen in s-Hertogenbosch?

Raak vooral niet in paniek. Onze monteurs hebben al jarenlang ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in s-Hertogenbosch. Door de jarenlange ervaring en onze professionele materialen waar wij in bezit van zijn is uw probleem zo opgelost. Heeft u vragen of wilt u advies? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en wij helpen u graag. Dus heeft u te maken met een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in s-Hertogenbosch?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in s-Hertogenbosch is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit s-Hertogenbosch om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in s-Hertogenbosch

Is uw keukenafvoer in s-Hertogenbosch verstopt? Zelf proberen is een flinke klus en zelf aan de slag gaan gaat vaak gepaard met de verkeerde middelen. Schakel daarom tijdig een keukenafvoer ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder een greep uit onze andere diensten.

Riool verstopt in s-Hertogenbosch? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in s-Hertogenbosch? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in s-Hertogenbosch? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen s-Hertogenbosch

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in s-Hertogenbosch kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in s-Hertogenbosch te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit s-Hertogenbosch raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn vakmannen in het ontstoppen van keukenafvoeren in s-Hertogenbosch. Wij streven altijd naar een snelle, vakkundige, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Keukenafvoer ontstoppen s-Hertogenbosch