Keukenafvoer ontstoppen Leiden

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Leiden.

Keukenafvoer ontstoppen in Leiden

De kans dat uw keukenafvoer verstopt raakt, is vrij hoog; dit komt door de dagelijkse stroom van etensresten, zeep en andere stoffen. Is uw keukenafvoer verstopt geraakt neem dan contact op met Regioriool.nl. Onze gespecialiseerde apparatuur, inclusief camera’s, hebben ons in staat gesteld om snel een diagnose te stellen van het probleem met uw afvoer. Vervolgens treden onze deskundigen in actie om uw keukenafvoer tot volle functionaliteit te herstellen.

Het gespecialiseerde team van Regioriool.nl uit Leiden staat 24 uur per dag het hele jaar door voor u klaar en is ook bereikbaar in de weekenden en op feestdagen. Als experts zijn wij ons volledig bewust van hoe lastig een verstopte keukenafvoer kan zijn. Wij zijn zeer snel op locatie en zijn vooraf transparant over de werkzaamheden en kosten. Bevindt u zich in een noodgeval? Neem dan meteen contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Leiden?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Leiden.

Keukenafvoer verstopt in Leiden? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer kan veel overlast met zich mee brengen. Uw wasbak staat inmiddels tot de nok gevuld met water of er komt een onaangename geur uit de keukenafvoer. Om te snappen hoe u dit had kunnen vermijden, is het cruciaal om de voornaamste redenen te kennen.

U bent er vast van op de hoogte dat het legen van een frituurpan in de spoelbak niet verstandig is, maar wellicht bent u er niet van bewust dat ook kleine hoeveelheden vet en olie schadelijk zijn. Zelfs kleine hoeveelheden olie kunnen zich vastzetten aan de binnenkant van de afvoer, wat kan resulteren in een verstopping. Zeepresten kunnen zich opstapelen aan de binnenzijde van de afvoer. Zorg dat u voldoende water doorspoelt bij het handen wassen om deze resten te verwijderen.

De meest voorkomende boosdoener zijn etensresten. Uw bord of kommetje even afspoelen lijkt erg onschuldig, maar dit is precies waar het fout gaat. Als het gaat om grote hoeveelheden zoals soep of sauzen, dan raden wij u aan dit net als olie op te vangen in een leeg pak of oude fles en dit vervolgens weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Leiden

U bent bij Regioriool.nl aan het juiste adres voor 24/7 service in Leiden voor uw bedrijf. Niet alleen zijn wij 24/7 beschikbaar voor particulieren, maar ook uw onderneming kunnen wij assisteren wanneer dat nodig is.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Leiden

Blijkt het dat de verstoppingen dieper ligt dan in de afvoer? Dat is geen probleem. Onze experts kunnen u met elk riool gerelateerd probleem helpen.

Riolering

Onder de loep in Leiden

Een langdurig verstopte keukenafvoer in Leiden? Met onze rioolcamera’s sporen wij het probleem snel op, waarna wij dit vakkundig voor u oplossen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Een verstopping voorkomen dat is uiteraard wat u wilt. Helaas kunt u dit niet altijd voorkomen. U kunt rekening houden met het doorspoelen van vet resten en etensresten, maar u heeft de oorzaak niet altijd zelf in de hand. In dit geval raden wij u aan om een afspraak met ons te maken voor een periodieke controle in Leiden. Wij inspecteren uw keukenafvoer en riolering zorgvuldig en zullen direct schoonmaken indien noodzakelijk, om zo hoge kosten en verstoppingen te voorkomen.

Keukenafvoer ontstoppen in Leiden?

Maakt u zich geen zorgen. Wij hebben al een decennia aan ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in Leiden. Uw probleem is met onze lange ervaring en professionele gereedschap snel opgelost. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze monteurs. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en wij helpen u graag. Dus heeft u te maken met een verstopte keukenafvoer? Neem dan contact op met Regioriool.nl

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Leiden?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Leiden is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Leiden om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Leiden

Is uw keukenafvoer in Leiden verstopt? U kunt dit altijd zelf proberen te verhelpen, echter is dit een flinke klus en kan dat leiden tot schade aan uw keukenafvoer. Wacht niet te lang en schakel een ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder ziet u een kleine greep van de diensten die wij aanbieden.

Riool verstopt in Leiden? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Leiden? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Leiden? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Leiden

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Leiden kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Leiden te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Leiden raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in keukenafvoer ontstoppingen in Leiden. Wij richten ons altijd op het leveren van snelle, vriendelijke en betrouwbare service.

Keukenafvoer ontstoppen Leiden