Keukenafvoer ontstoppen IJsselstein

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in IJsselstein.

Keukenafvoer ontstoppen in IJsselstein

De keukenafvoer kan makkelijk verstopt raken door dagelijks gebruik; wij hebben zelfs een keer een spijker gevonden! In het geval van een verstopte keukenafvoer schakelt u de hulp in van Regioriool.nl. Met de assistentie van onze geavanceerde apparatuur en camera’s, hebben wij het probleem in uw afvoer pijlsnel vastgesteld. Daarna werken onze vakspecialisten zorgvuldig door tot uw keukenafvoer weer naar behoren werkt.

De experts staan 24 uur per dag het hele jaar door voor u klaar voor alle verstoppingen. Wij zijn ons volkomen bewust van de lastige situatie waarin u kunt verkeren bij een verstopte keukenafvoer. Wij zijn zeer snel ter plaatse en zijn vooraf transparant over de werkzaamheden en kosten. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Noodgeval in IJsselstein?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in IJsselstein.

Keukenafvoer verstopt in IJsselstein? De meest voorkomende oorzaken

Is uw keukenafvoer verstopt? Dan kan dit veel problemen veroorzaken. Uw gootsteen is al tot de rand toe gevuld met water of er hangt een onaangename stank uit de keukenafvoer. Om erachter te komen hoe u dit had kunnen voorkomen, is het belangrijk dat u weet wat de meest voorkomende oorzaken zijn.

U bent vast bekend met het feit dat het legen van uw frituurpan in de gootsteen onverstandig is, maar wellicht weet u nog niet dat zelfs een klein beetje vet en olie kwaad kan. Geringe hoeveelheden olie kunnen aan de binnenkant van de afvoer blijven kleven en zo voor verstoppingen zorgen. Zeepresten kunnen zich vastzetten aan de binnenwand van de afvoer. Spoel voldoende water na bij het handen wassen om dit tegen te gaan.

De meest voorkomende boosdoener zijn etensresten. Het lijkt onschuldig om uw bord of kommetje even af te spoelen, maar dit is juist het moment waarin problemen kunnen ontstaan. Voor grotere hoeveelheden zoals soep of saus adviseren wij om deze in een leeg pak of fles op te vangen en weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in IJsselstein

24/7 service voor uw onderneming in IJsselstein? Bij Regioriool.nl bent u aan het juiste adres. Niet alleen zijn wij dag en nacht beschikbaar voor particulieren, maar ook uw bedrijf kunnen wij assisteren wanneer dat nodig is.

Ontstoppen

Rioolspecialist in IJsselstein

Blijk het dat uiteindelijk de afvoer niet verstopt is, maar het riool? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppen, repareren en onderhouden van vrijwel ieder soort riool.

Riolering

Onder de loep in IJsselstein

Een langdurig verstopte keukenafvoer in IJsselstein? Met onze rioolcamera’s sporen wij het probleem snel op, waarna wij dit vakkundig voor u oplossen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Wij zeggen altijd: voorkomen is beter dan ontstoppen! Helaas is dit niet altijd mogelijk. U kunt zorg dragen voor het niet doorspoelen van vet en etensresten, maar dat garandeert niet dat u nooit met een verstopping te maken krijgt. In dit geval raden wij u aan om een afspraak met ons te maken voor een periodieke controle in IJsselstein. Wij controleren en reinigen uw keukenafvoer en riolering om u zo te behoeden voor verstoppingen en hoge rekeningen.

Keukenafvoer ontstoppen in IJsselstein?

Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn al jarenlang actief met het ontstoppen van keukenafvoeren in IJsselstein. Uw probleem is met onze lange ervaring en professionele gereedschap snel opgelost. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze monteurs. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar. Dus last van een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in IJsselstein?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in IJsselstein is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit IJsselstein om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in IJsselstein

Is uw keukenafvoer in IJsselstein verstopt? Het zelf proberen is een enorme taak en zelf aan de slag gaan resulteert vaak in het gebruik van de verkeerde middelen. Aarzel niet en schakel de vakmannen in van Regioriool.nl om uw probleem te verhelpen. Hieronder bevindt zich een greep uit ons diensten aanbod.

Riool verstopt in IJsselstein? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in IJsselstein? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in IJsselstein? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen IJsselstein

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in IJsselstein kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in IJsselstein te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit IJsselstein raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn de experts uit IJsselstein voor het ontstoppen van uw keukenafvoer. Wij zetten ons in voor een snelle, deskundige, vriendelijke en betrouwbare service.

Keukenafvoer ontstoppen IJsselstein