Keukenafvoer ontstoppen Hellevoetsluis

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Hellevoetsluis.

Keukenafvoer ontstoppen in Hellevoetsluis

De waarschijnlijkheid dat uw keukenafvoer uiteindelijk verstopt raakt, is hoog. Elke dag stroomt er een mix van voedselresten, zeep en chemicaliën doorheen. Wij hebben zelfs ooit een keer een spijker aangetroffen. Last van een verstopte keukenafvoer? Schakel dan gelijk de hulp in van een specialist. Met behulp van onze moderne instrumenten, zoals geavanceerde camera’s, kunnen wij snel de oorzaak van het probleem in uw keukenafvoer vaststellen. Vervolgens werken onze professionals nauwkeurig en effectief om uw keukenafvoer weer volledig werkend te krijgen.

De specialisten staan 24 uur per dag voor u klaar voor alle verstoppingen. Wij zijn ons volkomen bewust van de lastige situatie waarin u kunt verkeren bij een verstopte keukenafvoer. Wij kunnen snel bij u zijn en overleggen altijd met u voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel in geval van nood direct met onze professionals!

Noodgeval in Hellevoetsluis?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Hellevoetsluis.

Keukenafvoer verstopt in Hellevoetsluis? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer kan veel overlast met zich mee brengen. Uw wasbak staat inmiddels tot de nok gevuld met water of er komt een vervelende geur uit de keukenafvoer. Als u wilt weten hoe u dit had kunnen voorkomen, is het belangrijk om de meest gangbare oorzaken te begrijpen.

Dat het een slecht idee is om uw frituurpan te legen in de gootsteen weet u vast, maar het kan zijn dat u niet weet dat zelfs geringe hoeveelheden vet en olie problemen kunnen veroorzaken. Geringe hoeveelheden olie kunnen aan de binnenkant van de afvoer blijven kleven en zo voor verstoppingen zorgen. Zeepresten kunnen zich vastzetten aan de binnenwand van de afvoer. Spoel voldoende water na bij het handen wassen om dit tegen te gaan.

De meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer zijn etensresten. Uw bord of kommetje even afspoelen lijkt erg onschuldig, maar dit is precies waar het fout gaat. Als het gaat om grote hoeveelheden zoals soep of sauzen, dan raden wij u aan dit net als olie op te vangen in een leeg pak of oude fles en dit vervolgens weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Hellevoetsluis

24/7 service voor uw onderneming in Hellevoetsluis? Bij Regioriool.nl bent u aan het juiste adres. Niet alleen komen wij dag en nacht bij de mensen thuis, ook voor uw bedrijf staan wij klaar wanneer het nodig is.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Hellevoetsluis

Zit de verstopping dieper dan de afvoer? Bij ons is dat geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in alle riool gerelateerde klussen.

Riolering

Onder de loep in Hellevoetsluis

Al langere tijd last van een verstopte keukenafvoer en woont u in Hellevoetsluis? Met onze rioolcamera’s hebben wij snel achterhaald wat het probleem is. Hierna zullen wij dit deskundig en snel voor u oplossen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Verstoppingen voorkomen is uiteraard altijd fijner, helaas heeft u dit niet altijd zelf in de hand. U kunt wel proberen het doorspoelen vet- en etensresten te vermijden, maar het is niet altijd uw schuld als er een verstopping ontstaat. Wat u wel kan doen om verstoppingen te voorkomen is Regioriool.nl een preventieve controle laten uitvoeren. Door een grondige inspectie en eventuele onmiddellijke reiniging van uw keukenafvoer en riolering voorkomt u ongewenste verstoppingen en hoge facturen.

Keukenafvoer ontstoppen in Hellevoetsluis?

Maakt u zich niet druk. Wij hebben al een decennia aan ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in Hellevoetsluis. Uw probleem is met onze lange ervaring en professionele gereedschap snel opgelost. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze monteurs. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar. Dus last van een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Hellevoetsluis?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Hellevoetsluis is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Hellevoetsluis om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Hellevoetsluis

Is uw keukenafvoer in Hellevoetsluis verstopt? U kunt dit altijd zelf proberen te verhelpen, echter is dit een flinke klus en kan dat leiden tot schade aan uw keukenafvoer. Wacht niet te lang en schakel een ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder bevindt zich een greep uit ons diensten aanbod.

Riool verstopt in Hellevoetsluis? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Hellevoetsluis? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Hellevoetsluis? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Hellevoetsluis

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Hellevoetsluis kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Hellevoetsluis te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Hellevoetsluis raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in keukenafvoer ontstoppingen in Hellevoetsluis. Onze doelstelling is altijd een snelle, professionele en betrouwbare service aanbieden.

Keukenafvoer ontstoppen Hellevoetsluis