Keukenafvoer ontstoppen Dordrecht

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Dordrecht.

Keukenafvoer ontstoppen in Dordrecht

De kans dat uw keukenafvoer verstopt raakt, is vrij hoog; dit komt door de dagelijkse stroom van etensresten, zeep en andere stoffen. Last van een verstopte keukenafvoer? Schakel dan gelijk de hulp in van een expert. Met onze moderne apparatuur waaronder speciale camera’s, hebben wij het probleem in uw afvoer snel vastgesteld. Vervolgens treden onze specialisten in actie om uw keukenafvoer tot volle functionaliteit te herstellen.

De experts staan 24 uur per dag het hele jaar door voor u klaar voor alle verstoppingen. Wij snappen heel goed dat een verstopte keukenafvoer voor een onprettige situatie kan zorgen. Wij zijn zeer snel ter plaatse en zijn vooraf transparant over de werkzaamheden en kosten. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Noodgeval in Dordrecht?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Dordrecht.

Keukenafvoer verstopt in Dordrecht? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer kan veel overlast met zich mee brengen. Uw wasbak staat helemaal vol met water, of er hangt een onplezierige geur in de keuken door de afvoer. Om te leren hoe u dit had kunnen vermijden, is het van groot belang te weten wat de meest voorkomende oorzaken zijn.

Dat het een slecht idee is om uw frituurpan te legen in de gootsteen weet u vast, maar het kan zijn dat u niet weet dat zelfs geringe hoeveelheden vet en olie problemen kunnen veroorzaken. Minimale hoeveelheden olie kunnen zich ophopen aan de binnenwand van de afvoer, wat een verstopping kan veroorzaken. Zeepresten kunnen zich opstapelen aan de binnenzijde van de afvoer. Zorg dat u voldoende water doorspoelt bij het handen wassen om deze resten te verwijderen.

De meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer zijn etensresten. Het lijkt onschuldig om uw bord of kommetje even af te spoelen, maar dit is juist het moment waarin problemen kunnen ontstaan. Voor grotere hoeveelheden zoals soep of saus adviseren wij om deze in een leeg pak of fles op te vangen en weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Dordrecht

24/7 service voor uw bedrijf in Dordrecht? Bij Regioriool.nl bent u aan het juiste adres. Niet enkel voor particulieren zijn wij 24/7 actief; uw onderneming kan eveneens op ons rekenen bij verstoppingen.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Dordrecht

Blijkt het dat de verstoppingen dieper ligt dan in de afvoer? Dat is geen probleem. Onze professionals kunnen u met elk riool gerelateerd probleem helpen.

Riolering

Onder de loep in Dordrecht

Al langere tijd een verstopte keukenafvoer en u bevindt zich in Dordrecht? Onze rioolcamera’s sporen het probleem pijlsnel op en vervolgens lossen wij het efficiënt voor u op.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Een verstopping voorkomen dat is uiteraard wat u wilt. Helaas kunt u dit niet altijd voorkomen. Het doorspoelen van vet- en etensresten kunt u vermijden, maar de oorzaak van een verstopping ligt niet altijd binnen uw controle. In zo’n situatie adviseren wij u om een periodieke controle bij ons in te plannen in Dordrecht. Wij onderzoeken uw keukenafvoer en riolering uitvoerig en reinigen deze indien nodig onmiddellijk, om zo verstoppingen en hoge kosten te vermijden.

Keukenafvoer ontstoppen in Dordrecht?

Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn al jarenlang actief met het ontstoppen van keukenafvoeren in Dordrecht. Uw probleem is met onze lange ervaring en professionele gereedschap snel opgelost. Wilt u meer weten over het ontstoppen van keukenafvoeren? Neem dan contact op met onze deskundigen. Wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar en wij helpen u graag. Dus last van een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Dordrecht?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Dordrecht is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Dordrecht om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Dordrecht

Is uw keukenafvoer in Dordrecht verstopt? Het zelf proberen is een enorme taak en zelf aan de slag gaan resulteert vaak in het gebruik van de verkeerde middelen. Schakel daarom tijdig een keukenafvoer ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder bevindt zich een greep uit ons diensten aanbod.

Riool verstopt in Dordrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Dordrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Dordrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Dordrecht

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Dordrecht kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Dordrecht te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Dordrecht raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Al jaren ontstoppen onze experts keukenafvoeren in Dordrecht. Wij zetten ons in voor een snelle, deskundige, vriendelijke en betrouwbare service.

Keukenafvoer ontstoppen Dordrecht