Keukenafvoer ontstoppen Breda

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Breda.

Keukenafvoer ontstoppen in Breda

De kans dat uw keukenafvoer verstopt raakt, is vrij hoog; dit komt door de dagelijkse stroom van etensresten, zeep en andere stoffen. Heeft u momenteel een verstopte keukenafvoer? Neem dan contact op met de deskundigen van Regioriool.nl. Onze moderne apparaten, inclusief speciale camera’s, stellen ons in staat het afvoerprobleem razendsnel te diagnosticeren. Vervolgens gaat ons team nauwkeurig en vakkundig te werk totdat uw keukenafvoer weer volledig naar behoren functioneert.

Het gespecialiseerde team van Regioriool.nl uit Breda staat 24 uur per dag voor u klaar en is ook bereikbaar in de weekenden en op feestdagen. Wij zijn ons volkomen bewust van de lastige situatie waarin u kunt verkeren bij een verstopte keukenafvoer. Wij kunnen snel bij u zijn en overleggen altijd met u voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel in geval van nood direct met onze professionals!

Noodgeval in Breda?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Breda.

Keukenafvoer verstopt in Breda? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer in Breda? Dit kan veel overlast met zich mee brengen. Uw gootsteen is al tot de rand gevuld met water, of er verspreidt zich een vervelende lucht uit de keukenafvoer. Om te ontdekken hoe u dit had kunnen tegenhouden, is het cruciaal om bekend te zijn met de meest gebruikelijke oorzaken.

U bent er vast van op de hoogte dat het legen van een frituurpan in de spoelbak niet verstandig is, maar wellicht bent u er niet van bewust dat ook kleine hoeveelheden vet en olie schadelijk zijn. Kleine hoeveelheden olie kunnen blijven plakken aan de binnenkant van de afvoer waardoor er een verstopping kan ontstaan. Zeeprestanten kunnen zich aan de binnenkant van uw afvoer ophopen. Gebruik genoeg water om deze weg te spoelen als u uw handen wast.

De meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer zijn etensresten. Het lijkt onschuldig om uw bord of kommetje even af te spoelen, maar dit is juist het moment waarin problemen kunnen ontstaan. Voor grotere hoeveelheden zoals soep of saus adviseren wij om deze in een leeg pak of fles op te vangen en weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Breda

Voor 24/7 service in Breda is uw bedrijf bij Regioriool.nl aan het juiste adres. Niet enkel voor particulieren zijn wij 24/7 actief; uw onderneming kan eveneens op ons rekenen bij verstoppingen.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Breda

Blijkt de verstopping niet in de afvoer te zitten maar in het riool? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppen, repareren en onderhouden van vrijwel ieder soort riool.

Riolering

Onder de loep in Breda

Al langere tijd een verstopte keukenafvoer en u bevindt zich in Breda? Onze rioolcamera’s sporen het probleem pijlsnel op en vervolgens lossen wij het efficiënt voor u op.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Een verstopping voorkomen dat is uiteraard wat u wilt. Helaas kunt u dit niet altijd voorkomen. U kunt rekening houden met het doorspoelen van vet resten en etensresten, maar u heeft de oorzaak niet altijd zelf in de hand. Wat u wel kan doen is Regioriool.nl een periodieke controle voor uw keukenafvoer laten uitvoeren. Met een nauwkeurige inspectie en waar nodig een directe reiniging van uw keukenafvoer en riolering, helpen wij u verstoppingen en extra kosten te vermijden.

Keukenafvoer ontstoppen in Breda?

Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn al jarenlang actief met het ontstoppen van keukenafvoeren in Breda. Door de jarenlange ervaring en onze professionele materialen waar wij in bezit van zijn is uw probleem zo opgelost. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en wij helpen u graag. Dus last van een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Breda?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Breda is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Breda om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Breda

Is uw keukenafvoer in Breda verstopt? Zelf aan de slag gaan is een behoorlijke opgave en vaak leidt dit tot het gebruik van de verkeerde middelen. Wacht niet te lang en schakel een ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder een greep uit onze andere diensten.

Riool verstopt in Breda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Breda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Breda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Breda

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Breda kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Breda te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Breda raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Al jaren ontstoppen onze vakspecialisten keukenafvoeren in Breda. Onze doelstelling is altijd een snelle, professionele en betrouwbare service aanbieden.

Keukenafvoer ontstoppen Breda