Keukenafvoer ontstoppen Alphen aan den Rijn

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Alphen aan den Rijn. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Keukenafvoer ontstoppen in Alphen aan den Rijn

Er is een aanzienlijke kans dat uw keukenafvoer na verloop van tijd verstopt zal raken, gezien de diverse substanties die er dagelijks doorheen gaan. Is uw keukenafvoer verstopt geraakt neem dan contact op met Regioriool.nl. Dankzij onze vooruitstrevende apparatuur en camera’s hebben wij het probleem in uw afvoer extreem snel geïdentificeerd. Vervolgens treden onze deskundigen in actie om uw keukenafvoer tot volle functionaliteit te herstellen.

Het gespecialiseerde team van Regioriool.nl uit Alphen aan den Rijn staat 24 uur per dag voor u klaar en is ook bereikbaar in de weekenden en op feestdagen. Als specialisten zijn wij ons volledig bewust van hoe lastig een verstopte keukenafvoer kan zijn. Wij zijn zeer snel ter plaatse en zijn vooraf transparant over de werkzaamheden en kosten. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Noodgeval in Alphen aan den Rijn?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Alphen aan den Rijn.

Keukenafvoer verstopt in Alphen aan den Rijn? De meest voorkomende oorzaken

Is uw keukenafvoer verstopt? Dan kan dit veel problemen veroorzaken. Uw wasbak loopt over van water of een nare geur komt op uit de keukenafvoer. Om te leren hoe u dit had kunnen vermijden, is het van groot belang te weten wat de meest voorkomende oorzaken zijn.

U bent vast bekend met het feit dat het legen van uw frituurpan in de gootsteen onverstandig is, maar wellicht weet u nog niet dat zelfs een klein beetje vet en olie kwaad kan. Zelfs kleine hoeveelheden olie kunnen zich vastzetten aan de binnenkant van de afvoer, wat kan resulteren in een verstopping. Zeep kan zich blijven verzamelen aan de binnenkant van uw afvoer. Gebruik genoeg water om dit bij het handen wassen weg te spoelen.

Etensresten zijn de meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer. Uw bord of kommetje even afspoelen lijkt erg onschuldig, maar dit is precies waar het fout gaat. Als het gaat om grote hoeveelheden zoals soep of sauzen, dan raden wij u aan dit net als olie op te vangen in een leeg pak of oude fles en dit vervolgens weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Alphen aan den Rijn

24/7 service voor uw onderneming in Alphen aan den Rijn? Bij Regioriool.nl bent u aan het juiste adres. Wij zijn er niet alleen voor individuen 24/7, maar ook voor uw bedrijf wanneer de situatie dat vereist.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Alphen aan den Rijn

Blijkt de verstopping niet in de afvoer te zitten maar in het riool? Bij ons is dat geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in alle riool gerelateerde klussen.

Riolering

Onder de loep in Alphen aan den Rijn

Lang last van een verstopte keukenafvoer in Alphen aan den Rijn? Dankzij onze rioolcamera’s is het probleem snel gelokaliseerd en even snel verholpen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Helaas zijn verstoppingen niet altijd te voorkomen. U kunt zorg dragen voor het niet doorspoelen van vet en etensresten, maar dat garandeert niet dat u nooit met een verstopping te maken krijgt. Wat u wel kan doen is Regioriool.nl een periodieke controle voor uw keukenafvoer laten uitvoeren. Door een grondige inspectie en eventuele onmiddellijke reiniging van uw keukenafvoer en riolering voorkomt u ongewenste verstoppingen en hoge facturen.

Keukenafvoer ontstoppen in Alphen aan den Rijn?

Maakt u zich geen zorgen. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in Alphen aan den Rijn. Uw probleem is met onze lange ervaring en professionele gereedschap snel opgelost. Wilt u meer weten of heeft u misschien een specifieke vraag? Aarzel dan niet en neem contact op met onze deskundigen. Wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar en wij helpen u graag. Dus last van een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Alphen aan den Rijn?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Alphen aan den Rijn is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Alphen aan den Rijn om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Alphen aan den Rijn

Is uw keukenafvoer in Alphen aan den Rijn verstopt? Zelf proberen is een flinke klus en zelf aan de slag gaan gaat vaak gepaard met de verkeerde middelen. Schakel daarom tijdig een keukenafvoer ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder een greep uit onze andere diensten.

Riool verstopt in Alphen aan den Rijn? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Alphen aan den Rijn? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Alphen aan den Rijn? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Alphen aan den Rijn

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten en arbeidstarieven..

Een verstopte keukenafvoer in Alphen aan den Rijn kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Alphen aan den Rijn te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Alphen aan den Rijn raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Al jaren ontstoppen onze vakspecialisten keukenafvoeren in Alphen aan den Rijn. Wij streven altijd naar een snelle, vakkundige, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Keukenafvoer ontstoppen Alphen aan den Rijn