Gootsteen ontstoppen Zeevang

30 Minuten arbeid in Zeevang incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Zeevang

Dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt is geen wonder. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. We zijn zelfs weleens een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen in Zeevang. In het geval van een verstopping zullen we uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. 24 Uur per dag en zeven dagen in de week staat ons tem klaar om u van dienst te zijn. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een benauwde situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Spoedgeval in Zeevang?

Uw gootsteen verstopt? Aarzel niet en bel ons! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Een verstopte gootsteen in Zeevang, wat nu?

Uw gootsteen is verstopt, wat kunt u het beste doen? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest bekende oorzaken ken u wel, maar ook is er een kans dat er iets anders aan de hand is. Maar wat te doen bij een verstopte gootsteen? Regio Riool in Zeevang is u graag van dienst! Wij zorgen voor een grondige ontstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Wil het na deze tips nog steeds niet lukken? Onze monteurs in Zeevang lossen het graag voor u op.

regioriool

Gebruik een plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel door uw gootsteen nog wat kokend water om zeker te zijn dat de verstopping is verholpen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals losmaken

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Zorg dat het water uit de wasbak loopt. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een laag water in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Oplossen met soda en azijn

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, pas wel op! Het mengsel kan gaan bruisen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Zeevang

We zijn 24 uur per dag bereikbaar met onze ontstoppingsservice. We zijn zeer snel te plaatse wanneer u zich in een noodsituatie bevindt en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. Ondertussen hebben we al ruim vijftien jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanpakken. Wij gaan geen uitdaging uit de wegen steken graag onze handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd voorzien van de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Zeevang?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Zeevang.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Zeevang. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Zeevang