Gootsteen ontstoppen Utrecht

30 Minuten arbeid in Utrecht incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Utrecht

Vrij grote kans dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. Wij komen de gekste dingen tegen, zo zijn we weleens een spijker tegengekomen in een gootsteen in Utrecht. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Stuur ons een Whatsapp bericht of pak direct de telefoon. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Ons deskundige team staat klaar om uw verstopte gootsteen te verhelpen.

Spoedservice in Utrecht?

Uw gootsteen verstopt? Twijfel geen moment! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Verstopte gootsteen in Utrecht, wat moet u doen?

Uw gootsteen is verstopt, wat kunt u het beste doen? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken kent u wel, maar dat er iets anders kapot is, behoort ook tot de mogelijkheden. Maar wat te doen bij een verstopte gootsteen? Regio Riool in Utrecht is u graag van dienst! Wij zorgen voor een grondige ontstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Lukt het niet uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze specialisten in Utrecht het probleem voor u oplossen.

regioriool

Ontstoppen met plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Vergeet niet nog een flinke scheut heet water door de gootsteen te spoelen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Verwijder het water uit de wasbak. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, maar kijk uit! Het mengsel kan gaan bruisen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Utrecht

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in Utrecht. In noodsituaties zijn we snel ter plaatse en zullen uw probleem kundig verhelpen. Inmiddels hebben we al ruim vijftien jaar ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Utrecht?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Utrecht.

Een kleine greep uit ons service pakket in Utrecht. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Utrecht