Gootsteen ontstoppen Tilburg

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Tilburg

Gootsteen ontstoppen in Tilburg

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Tilburg. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in Tilburg en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij begrijpen uiteraard dat u zich in een vervelende situatie bevindt, we zullen dan ook snel ter plaatse zijn. Bel ons gerust of neem contact op via het contact formulier of WhatsApp. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Noodgeval in Tilburg?

Neem direct contact op! U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Verstopte gootsteen in Tilburg, wat moet u doen?

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken kent u wel, maar dat er iets anders kapot is, behoort ook tot de mogelijkheden. Maar wat moet u nou doen bij een verstopte gootsteen? Regio Riool in Tilburg is u graag van dienst! Een grondige onstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder vindt u alvast een aantal tips. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze specialisten in Tilburg het probleem voor u oplossen.

regioriool

Ontstoppen met plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Plaats als eerste een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Verwijder het water uit de wasbak. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een laag water in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn doorspoelen

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, pas wel op! Het mengsel kan gaan bruisen in uw gootsteen. Zet de kraan open en laat wat water door de goosteen lopen op het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Tilburg

Onze ontstoppingsservice in Tilburg staat 24 uur per dag voor u klaar. In noodsituaties zijn we snel ter plaatse en zullen uw probleem kundig verhelpen. We zijn al ruim vijftien jaar actief als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Tilburg?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Tilburg.

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten in Tilburg. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Tilburg