Gootsteen ontstoppen Sint Anthonis

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Sint Anthonis

Gootsteen ontstoppen in Sint Anthonis

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Sint Anthonis. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij begrijpen uiteraard dat u zich in een vervelende situatie bevindt, we zullen dan ook snel ter plaatse zijn. Stuur ons een Whatsapp bericht of pak direct de telefoon. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Spoedservice in Sint Anthonis?

Twijfel geen moment! We staan voor u klaar.

Een verstopte gootsteen in Sint Anthonis, wat nu?

Het beste wat u kunt doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk. De belangrijkste oorzaken kent u wel, maar de kans dat er iets anders aan de hand is, is niet ondenkbaar. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regio Riool in Sint Anthonis is u graag van dienst! We zullen uw gootsteen grondig ontstoppen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder een aantal tips om u alvast op weg te helpen. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Onze monteurs in Sint Anthonis lossen het graag voor u op.

regioriool

Gebruik een plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Vergeet niet nog een flinke scheut heet water door de gootsteen te spoelen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Eerst plaatst u een emmer onder de afvoer. Laat het water uit de wasbak lopen. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Oplossen met soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, maar pas op! Het mengsel kan gaan bruisen in uw gootsteen. Spoel hierna nog wat water door de afvoer om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Sint Anthonis

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in Sint Anthonis. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. Inmiddels hebben we al ruim vijftien jaar ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Geen uitdaging is ons te groot en steken graag onze handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Sint Anthonis?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Sint Anthonis.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Sint Anthonis. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Sint Anthonis