Gootsteen ontstoppen Medemblik

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Medemblik

Gootsteen ontstoppen in Medemblik

Vrij grote kans dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Medemblik. In het geval van een verstopping zullen we uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. 24 Uur per dag en zeven dagen in de week staat ons tem klaar om u van dienst te zijn. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een benauwde situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Stuur ons een Whatsapp bericht of pak direct de telefoon. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze vriendelijke monteurs staan klaar om u te helpen.

Spoedservice in Medemblik?

Een verstopte gootsteen en weet u geen raad? Bel ons direct! U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Een verstopte gootsteen in Medemblik, wat nu?

Het beste wat u kunt doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk. De meest bekende oorzaken ken u wel, maar de kans dat er iets anders aan de hand is, is niet ondenkbaar. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regioriool is u graag van dienst in Medemblik! Een grondige onstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder een aantal tips om u alvast op weg te helpen. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze monteurs in Medemblik het voor u oplossen.

regioriool

Gebruik een plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel door uw gootsteen nog wat kokend water om zeker te zijn dat de verstopping is verholpen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Maak de wasbak leeg. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een laag water in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Oplossen met soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Giet hierna een half kopje azijn door de gootsteen, maar kijk uit! Het mengsel kan gaan bruisen in uw gootsteen. Spoel hierna nog wat water door de afvoer om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Medemblik

Onze ontstoppingsservice in Medemblik staat 24 uur per dag voor u klaar. We zijn zeer snel te plaatse wanneer u zich in een noodsituatie bevindt en zullen uw probleem kundig verhelpen. Ondertussen hebben we al ruim vijftien jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten oplossen. Wij gaan geen uitdaging uit de wegen steken graag onze handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Medemblik?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Medemblik.

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten in Medemblik. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Medemblik