Gootsteen ontstoppen Alkmaar

30 Minuten arbeid in Alkmaar incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Alkmaar

Vrij grote kans dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Afval zoals verpakkingsmaterialen, zeepresten en etensresten komen dagelijks in uw gootsteen terecht. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Alkmaar. We zullen uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in Alkmaar en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze vriendelijke monteurs staan klaar om u te helpen.

Spoedgeval in Alkmaar?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u spoedig hulp nodig? Neem direct contact op! U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Wat te doen bij een verstopte gootsteen in Alkmaar?

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk. De belangrijkste oorzaken kent u wel, maar ook is er een kans dat er iets anders aan de hand is. Maar wat moet u nou doen bij een verstopte gootsteen? Regioriool is u graag van dienst in Alkmaar! Een grondige onstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Onze monteurs in Alkmaar lossen het graag voor u op.

regioriool

Gebruik een plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Maak de wasbak leeg. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een lekkage onder uw gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn doorspoelen

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, maar kijk uit! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Spoel hierna nog wat water door de afvoer om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Alkmaar

Onze ontstoppingsservice in Alkmaar staat 24 uur per dag voor u klaar. In noodsituaties zijn we snel ter plaatse en verhelpen uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundige monteurs. Inmiddels hebben we al ruim vijftien jaar ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanpakken. Wij gaan geen uitdaging uit de wegen steken graag onze handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Alkmaar?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Alkmaar.

Een kleine greep uit ons service pakket in Alkmaar. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Alkmaar