Droger ontstoppen in Houten

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Houten.

Droger ontstoppen in Houten

Een verstopte afvoer bij de droger kan ervoor zorgen dat uw was nog nat is, zelfs als de droogcyclus klaar is. Het komt soms voor dat het schoonmaken van de sifon dit probleem al kan oplossen. Als dat niet werkt kan soms kokend water en soda nog de oplossing zijn. Het is alleen dan wel mogelijk dat de schade erger wordt. Onze deskundigen snappen heel goed wat de gevolgen zijn van een verstopte droger in het huishouden. Als u uw was niet meer in de droger kunt doen en er hangt een vervelende lucht, is dat natuurlijk niet ideaal. Onze professionals zijn 24 uur per dag het hele jaar door beschikbaar voor het ontstoppen van uw droger in Houten. Zo kan u weer gauw verder met de was! U kunt contact op nemen door middel van het contactformulier, offerteformulier, bellen of via Whatsapp.

Noodsituatie in Houten?

Bevindt u zich in een noodsituatie in Houten? Bel ons dan direct! Wij staan 24/7 voor u klaar.

Kenmerken van een verstopte droger

Een verstopping in uw droger kunt u herkennen aan de was. Er kan een moment zijn waarop uw was zelfs na een volledige droogronde nog nat blijft, wat suggereert dat het water niet correct wordt afgevoerd. Merkt u dat het droogprogramma langer duurt, dan kan dit wijzen op een verstopte ventilatie. Is de was heter dan normaal? En is er condensatie of stoom bij de droger? Dan kan dit ook wijzen op een verstopping in uw droger.

Als u merkt dat uw droger lekt, kan dit een teken zijn van water dat niet weg kan, of een slecht aangesloten afvoer. Laat uw droger direct ontstoppen door onze vakmannen. Laat u uw droger niet direct ontstoppen dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Gevolgen die regelmatig voorkomen, zijn heftige lekkages, overstromingen en brand. Neem direct contact op met Regioriool.nl

drogers-verstopt_1

Droger ontstoppen

Er zijn een aantal oplossingen die u zelf kan proberen. Als eerst kunt u proberen de sifon schoon te maken. Als dit niet werkt kunt u de afvoer spoelen met een mengsel van kokend water en soda. Bij een heftige verstopping is het toch verstandig om professionele hulp in te schakelen. Zo voorkomt u dat er meer schade aangebracht wordt.

verstopte-droger

Professionele hulp in Houten

Heeft u te maken met een verstopte droger of een andere noodsituatie in Houten? Bij alle noodsituaties kunnen wij u een helpende hand bieden. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij het probleem ook weer direct verhelpen.

ontstoppen-droger

Doelgerichte aanpak

Wij zullen het probleem vast stellen na een grondige analyse. Na het vaststellen van de oorzaak starten wij het ontstoppingsproces. Voor ingrijpende acties is er eerst overleg met u. Aan het eind controleren wij alles en laten wij het netjes achter.

Voorkomen is beter dan een droger ontstoppen

Voorkomt u ook liever een verstopping? Wij komen graag bij u langs voor een preventieve controle. Wanneer het probleem in de beginnende fase opgelost kan worden voorkomt u veel schade in de toekomst. Zo blijven onnodige hoge kosten ook uit. Wij van Regioriool.nl denken graag met u mee en kunnen u altijd voorzien van vrijblijvend advies. Bevindt u zich in een noodsituatie? Neem dan gelijk contact met ons op.

Droger verstopt in Houten?

Maakt u zich niet niet druk. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het ontstoppen van drogers in Houten. In vrijwel alle situaties kunnen wij het probleem direct verhelpen. Neem gerust contact met ons op ook voor kleine vragen of advies. Wij zijn altijd dag en nacht bereikbaar en staan voor iedereen klaar in Houten die last heeft van verstopt droger. Dus droger verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw droger in Houten?

Het laatste waar u natuurlijk op zit te wachten is een verstopping in uw droger in Houten. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld om dit te voorkomen.

1. Schoonmaken

Door uw droger goed schoon te maken kan er al vaak een verstopping voorkomen worden. Maak dan ook minstens één keer per maand de filter goed stofvrij. Als u dit niet doet hoopt al het stof op en kan er uiteindelijk een verstopping ontstaan. Heeft u een droger met een luchtafvoerslang? Maak deze dan ook regelmatig schoon. Als laatst is het verstandig om de binnenkant van uw droger goed schoon te maken. Hierdoor verwijderd u vuil dat is blijven hangen en kan dit vuil niet in de afvoer van de droger terecht komen.

2. Condensbak

Leeg de condensbak en maak de condensor regelmatig schoon. Voor de condensbak is het, het beste om na iedere droogbeurt schoon gemaakt te worden. Voor de condensor is het verstandig om deze na ongeveer 20 droogbeurten schoon te maken.

3. Afvoer doorspoelen

Daarnaast kunt u nog preventief de afvoer doorspoelen met heet water. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil in de afvoer blijft hangen. Wilt u een hardnekkiger middel proberen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Soda kan hardnekkiger vuil in de afvoer door laten spoelen. Gebruik vooral geen chemische ontstoppers hiervoor. Deze middelen brengen vaak meer schade aan dan dat het goed doet.

4. Preventief laten reinigen

Vindt u dit maar niks om het zelf te doen en laat u het liever aan een expert over? Dat kan. Wij van regioriool.nl kunnen een periodieke controle uitvoeren en indien nodig ook uw afvoeren reinigen. Zo voorkomt u voorstoppingen en als er toch een kleine verstopping ontstaan is zijn wij er altijd op tijd bij!
Heeft het schoonmaken en het doorspoelen niet gewerkt en is de droger alsnog verstopt geraakt? Dit is natuurlijk erg vervelend. Wij raden aan om in dit geval contact op te nemen met een expert uit Houten. Regioriool.nl kan u helpen met het ontstoppen van uw droger.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Houten

Heeft u te maken met een verstopte droger? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Wij komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder ziet u een kleine greep van de diensten die wij aanbieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.

Riool verstopt in Houten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Houten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Houten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen droger ontstoppen Houten

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

U kunt als eerst proberen zelf uw droger te ontstoppen. Soms is alleen de sifon schoonmaken al genoeg. Een andere keer werkt het door de afvoer doorspoelen met kokend water en soda. Toch kan het zijn dat deze ontstoppingsmethodes niet meer werken. In dat geval raden wij aan om echt een expert in te schakelen. Een expert weet namelijk precies hoe hij of zij deze verstopping moet oplossen. Dat niet alleen, een expert heeft ook de juiste materialen om dat te doen. Zo wordt uw verstopping in één keer op de juiste wijze verholpen.

Helaas is aan het ontstoppen van een droger geen standaard prijskaartje te hangen. Het is namelijk afhankelijk van de ernst van de verstopping hoe lang het ontstoppen gaat duren. Wij kunnen wel aan u onze tarieven vertellen. Wij rekenen €87,50 exclusief btw voor 30 minuten arbeid. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in huis.

Een droger kan verstopt raken door te veel stof in de filter. Ook kan het zijn dat er vuil in de binnenkant van uw droger blijft hangen, wat later terecht komt in de afvoer en voor een verstopping zorgt.
U kan zeker zelf proberen uw droger te ontstoppen, als dit niet werkt raden wij aan om een professional uit Houten in te schakelen. Zo voorkomt u ergere problemen en is de verstopping gelijk correct opgelost.
Een verstopping is te voorkomen door uw droger goed schoon te houden. Maak regelmatig de filter schoon, de droger zelf en eventueel de luchtafvoerslang. Ook is het verstandig om de condens bak regelmatig te leggen en de condensor om de 20 droogbeurten schoon te maken

Contact opnemen?

Wij zijn de vakspecialisten in Houten voor het ontstoppen van drogers. Ons doel is om u altijd een snelle, vriendelijk en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Droger ontstoppen Houten