Droger ontstoppen in De Bilt

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in De Bilt.

Droger ontstoppen in De Bilt

Is de droger klaar, maar de was nog nat? Dat kan een teken zijn van een verstopte afvoer bij uw droger. Het probleem kan soms opgelost worden door het schoonmaken van de sifon. Werkt dat niet? Dan kan het eventueel verholpen worden met kokend water en soda. Helaas loopt u dan wel het risico om schade aan te brengen. Wij begrijpen heel goed dat een verstopte droger veel problemen met zich mee kan brengen. U kunt dan namelijk uw was niet meer in de droger doen. Daarnaast kan er ook een vervelende lucht in de kamer komen. Dit is allemaal natuurlijk niet ideaal. Wij van Regioriool.nl zijn 24 uur per dag beschikbaar, het hele jaar lang, om jouw droger te ontstoppen in De Bilt. Zo kan u weer gauw verder met de was! U kunt contact op nemen door middel van het contactformulier, offerteformulier, bellen of via Whatsapp.

Noodsituatie in De Bilt?

Bevindt u zich in een noodsituatie in De Bilt? Bel ons dan direct! Wij staan 24/7 voor u klaar.

Kenmerken van een verstopte droger

Als u droger verstopt is kunt u dit merken aan de was. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de was na een volledig droogprogramma nog steeds hartstikke nat is. Dit kan duiden op water wat niet wegloopt uit de droger. De droogtijd van een droogprogramma neemt dan ook vaak toe. Merkt u dat de droogtijd langer wordt, dan kan dit duiden op een verstopping in de ventilatieopening. Een ander kenmerk hiervan is dat de droger en de was heter zijn dan normaal en dat u condensatie of stoom bij de droger ziet.

Wat ook veel voorkomt is een lekkage bij de droger. Als u een lekkage heeft dan duidt dit op water dat de afvoer niet kan verlaten. Een andere oorzaak hiervan is dat de aansluiting van de afvoer lekt. Wacht niet te lang met het ontstoppen van een verstopte droger. Als u te lang wacht kan het leiden tot grote gevolgen, zoals een overstroming, grote lekkages en brand in uw huis. Neem daarom snel contact op met de experts van Regioriool.nl uit De Bilt.

drogers-verstopt_1

Droger ontstoppen

Er zijn een aantal oplossingen die u zelf kan proberen. Als eerst kunt u proberen de sifon schoon te maken. Als dit niet werkt kunt u de afvoer spoelen met een mengsel van kokend water en soda. Bij een heftige verstopping is het toch verstandig om professionele hulp in te schakelen. Zo voorkomt u dat er meer schade aangebracht wordt.

droger-snel-laten-ontstoppen

Professionele hulp in De Bilt

Is uw droger verstopt of heeft u een andere noodsituatie in De Bilt? Bij alle noodsituaties kunnen wij u een helpende hand bieden. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij het probleem ook weer direct verhelpen.

Riolering

Doelgerichte aanpak

Na een grondige analyse stellen wij het probleem vast. Onze specialisten kijken waar en waardoor de afvoer is verstopt. Daarna gaan we aan de slag met het ontstoppingsproces. Zonder beek- of hakwerk uiteraard. Bij hevige ingrepen zullen wij dit eerst met u bespreken. Aan het eind controleren wij alles en laten we het netjes achter. 

Voorkomen is beter dan een droger ontstoppen

Wilt u een verstopte droger ook liever voorkomen dan laten ontstoppen? Onze experts komen graag bij uw langs in De Bilt. Wanneer het probleem in de beginnende fase opgelost kan worden voorkomt u veel schade in de toekomst. Zo blijven onnodige hoge kosten ook uit. Wij van Regioriool.nl denken graag met u mee en kunnen u altijd voorzien van vrijblijvend advies. Maak direct een afspraak of bel met één van onze monteurs.

Droger verstopt in De Bilt?

Een greep uit onze diensten in De Bilt

Problemen met de afvoer van uw droger of een flinke plas water rondom uw droger? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze experts komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze diensten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs in De Bilt.

Riool verstopt in De Bilt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in De Bilt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in De Bilt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

Droger ontstoppen De Bilt