Droger ontstoppen in Breda

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Breda.

Droger ontstoppen in Breda

Is de droger klaar, maar de was nog nat? Dat kan een teken zijn van een verstopte afvoer bij uw droger. Soms kan het schoonmaken van alleen de sifon het probleem al oplossen. Werkt dat niet? Dan kan het eventueel verholpen worden met kokend water en soda. Let dan wel op, met deze methode loopt u wel het risico dat de schade erger wordt. Wij begrijpen heel goed dat een verstopte droger het hele huishouden door de war kan brengen. Als u uw was niet meer in de droger kunt doen en er hangt een vervelende lucht, is dat natuurlijk niet ideaal. Wij van Regioriool.nl zijn 24/7 beschikbaar, het hele jaar lang, om uw droger te ontstoppen in Breda. Zo kan u weer gauw verder met de was! U kunt contact op nemen door middel van het contactformulier, offerteformulier, bellen of via Whatsapp.

Noodsituatie in Breda?

Bevindt u zich in een noodsituatie in Breda? Bel ons dan direct! Wij staan 24/7 voor u klaar.

Kenmerken van een verstopte droger

Een verstopping in uw droger kunt u herkennen aan de was. Het is mogelijk dat uw was na een compleet droogprogramma nog erg nat is. Dit kan wijzen op een afvoerprobleem in de droger. Wanneer de droogtijd langer wordt, kan dit suggereren dat er een verstopping zit in de ventilatie opening. Een ander kenmerk hiervan is dat de droger en de was heter zijn dan normaal en dat u condensatie of stoom bij de droger ziet.

Wat ook veel voorkomt is een lekkage bij de droger. Als u een lekkage heeft dan duidt dit op water dat de afvoer niet kan verlaten. Een andere oorzaak hiervan is dat de aansluiting van de afvoer lekt. Laat uw droger meteen ontstoppen door onze vakspecialisten. Laat u uw droger niet gelijk ontstoppen dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Gevolgen die regelmatig voorkomen, zijn heftige lekkages, overstromingen en brand. Neem daarom snel contact op met de professionals van Regioriool.nl uit Breda.

drogers-verstopt_1

Droger ontstoppen

Er zijn een aantal oplossingen die u zelf kan proberen. Als eerst kunt u proberen de sifon schoon te maken. Als dit niet werkt kunt u de afvoer spoelen met een mengsel van kokend water en soda. Bij een heftige verstopping is het toch verstandig om professionele hulp in te schakelen. Zo voorkomt u dat er meer schade aangebracht wordt.

verstopte-droger

Professionele hulp in Breda

Heeft u een verstopte droger of bevindt u zich een noodsituatie in Breda? Bij alle noodsituaties kunnen wij u een helpende hand bieden. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij het probleem ook weer direct verhelpen.

ontstoppen-droger

Doelgerichte aanpak

Na een grondige analyse stellen wij het probleem vast. Onze specialisten kijken waar en waardoor de afvoer is verstopt. Hierna gaan wij aan de slag met ontstoppen. Mochten er heftige maatregelen nodig zijn, dan bespreken wij dit eerst met u. Als wij klaar zijn controleren wij alles en laten wij alles natuurlijk netjes achter.

Voorkomen is beter dan een droger ontstoppen

Wilt u een verstopte droger ook liever voorkomen dan laten ontstoppen? Onze specialisten komen graag uit voorzorg bij u langs. Wanneer het probleem in de beginnende fase opgelost kan worden voorkomt u veel schade in de toekomst. Zo blijven onnodige hoge kosten ook uit. Onze professionals denken graag met u mee. Neem gerust eens contact met ons op.

Droger verstopt in Breda?

Maakt u zich geen zorgen. Wij komen al jarenlang in Breda voor het ontstoppen van drogers. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het probleem meteen oplossen. Schroom niet om contact op te nemen, ook voor kleine vragen of advies. Wij staan 24/7 voor u klaar om te helpen met alle verstoppingen in Breda. Dus droger verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe voorkomt u een verstopping in uw droger in Breda?

Het laatste waar u natuurlijk op zit te wachten is een verstopping in uw droger in Breda. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld om dit te voorkomen.

1. Schoonmaken

Door uw droger goed schoon te maken kan er al vaak een verstopping voorkomen worden. Maak dan ook minstens één keer per maand de filter goed stofvrij. Als u dit niet doet hoopt al het stof op en kan er uiteindelijk een verstopping ontstaan. Heeft u een droger met een luchtafvoerslang? Maak deze dan ook regelmatig schoon. Als laatst is het verstandig om de binnenkant van uw droger goed schoon te maken. Hierdoor verwijderd u vuil dat is blijven hangen en kan dit vuil niet in de afvoer van de droger terecht komen.

2. Condensbak

Leeg de condensbak en maak de condensor regelmatig schoon. Voor de condensbak is het, het beste om na iedere droogbeurt schoon gemaakt te worden. Voor de condensor is het verstandig om deze na ongeveer 20 droogbeurten schoon te maken.

3. Afvoer doorspoelen

Daarnaast kunt u nog preventief de afvoer doorspoelen met heet water. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil in de afvoer blijft hangen. Wilt u een hardnekkiger middel proberen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Soda kan hardnekkiger vuil in de afvoer door laten spoelen. Gebruik vooral geen chemische ontstoppers hiervoor. Deze middelen brengen vaak meer schade aan dan dat het goed doet.

4. Preventief laten reinigen

Vindt u dit maar niks om het zelf te doen en laat u het liever aan een expert over? Dat kan. Wij van regioriool.nl kunnen een periodieke controle uitvoeren en indien nodig ook uw afvoeren reinigen. Zo voorkomt u voorstoppingen en als er toch een kleine verstopping ontstaan is zijn wij er altijd op tijd bij!
Heeft het schoonmaken en het doorspoelen niet gewerkt en is de droger alsnog verstopt geraakt? Dit is natuurlijk erg vervelend. Wij raden aan om in dit geval contact op te nemen met een expert uit Breda. Regioriool.nl kan u helpen met het ontstoppen van uw droger.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Breda

Problemen met een verstopping in uw droger? U kunt het zelf oplossen, maar dit is wel een flinke klus. Wij komen graag naar u toe om uw verstopping te verhelpen. Hieronder bevindt zich een greep uit ons diensten aanbod. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem gerust eens contact met ons op.

Riool verstopt in Breda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Breda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Breda? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen droger ontstoppen Breda

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

U kunt als eerst proberen zelf uw droger te ontstoppen. Soms is alleen de sifon schoonmaken al genoeg. Een andere keer werkt het door de afvoer doorspoelen met kokend water en soda. Toch kan het zijn dat deze ontstoppingsmethodes niet meer werken. In dat geval raden wij aan om echt een expert in te schakelen. Een expert weet namelijk precies hoe hij of zij deze verstopping moet oplossen. Dat niet alleen, een expert heeft ook de juiste materialen om dat te doen. Zo wordt uw verstopping in één keer op de juiste wijze verholpen.

Helaas is aan het ontstoppen van een droger geen standaard prijskaartje te hangen. Het is namelijk afhankelijk van de ernst van de verstopping hoe lang het ontstoppen gaat duren. Wij kunnen wel aan u onze tarieven vertellen. Wij rekenen €87,50 exclusief btw voor 30 minuten arbeid. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in huis.

Een droger kan verstopt raken door te veel stof in de filter. Ook kan het zijn dat er vuil in de binnenkant van uw droger blijft hangen, wat later terecht komt in de afvoer en voor een verstopping zorgt.
U kan zeker zelf proberen uw droger te ontstoppen, als dit niet werkt raden wij aan om een professional uit Breda in te schakelen. Zo voorkomt u ergere problemen en is de verstopping gelijk correct opgelost.
Een verstopping is te voorkomen door uw droger goed schoon te houden. Maak regelmatig de filter schoon, de droger zelf en eventueel de luchtafvoerslang. Ook is het verstandig om de condens bak regelmatig te leggen en de condensor om de 20 droogbeurten schoon te maken

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in droger ontstoppingen in Breda en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Droger ontstoppen Breda