Doucheputje ontstoppen Zuidplas

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Zuidplas. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Doucheputje ontstoppen Zuidplas

Water dat niet meer wegloopt uit de douche kan veel overlast veroorzaken. Haren en zeepresten zijn vaak de oorzaak van een verstopping. Wij van Regioriool.nl kunnen uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van vakspecialisten in Zuidplas zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze monteurs hebben al 15 jaar ervaring en hebben daarom al voor de allergrootste uitdagingen gestaan. Uw doucheputje ontstoppen is dan ook een routineklus voor onze mannen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Woont u in Zuidplas en heeft u op dit moment last van een verstopt doucheputje? Neem direct contact op met onze klantenservice, wij sturen direct onze monteurs uw kant op!

Noodgeval in Zuidplas?

Heeft u een verstopt doucheputje en bent u woonachtig in Zuidplas? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De afmetingen van een doucheputje zijn erg klein. Dit maakt de afvoer van een doucheputje dan ook erg kwetsbaar. Om vuil tegen te houden is er vaak een rooster over de afvoer van een doucheputje geplaatst. Het roostertje maakt de kans dat het doucheputje verstopt raakt behoorlijk kleiner. Toch komt het vaak voor dat een doucheputje alsnog verstopt raakt. Bouwafval is een veel voorkomende oorzaak van een verstopping in het doucheputje. Bij verbouwingen of het aanleggen van een nieuw badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken. Daardoor komen er kitresten of cementresten in de afvoer terecht. Dit hoopt zich op in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Heeft u ook op dit moment te maken met een verstopping in uw doucheputje? En heeft u geen idee wat de aanleiding is? Wij kunnen bij u in Zuidplas een grondige inspectie uitvoeren. We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Zuidplas

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt en woont u in Zuidplas? Geen probleem! Dat een verstopping in uw doucheputje veel problemen kan veroorzaken snappen wij als geen ander. Bel ons meteen, wij zijn dag en nacht bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Zuidplas

Kunt u nog wel gebruik maken van uw douche, maar loopt het water niet meer goed weg? Het is dan toch aan te raden om specialisten een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Zuidplas

Ervaart u al langere tijd problemen van een doucheput en woont u in Zuidplas? Hangt er een vervelende lucht in uw badkamer? Met onze moderne apparatuur kunnen wij dit meteen oplossen voor u. Ook kunnen wij regelmatig uw riool inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Zuidplas en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Zuidplas?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Het ontstoppen van doucheputjes doen wij namelijk al jarenlang. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het probleem meteen oplossen. Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan meteen contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar in Zuidplas en wij helpen u graag.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Zuidplas?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Zuidplas te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.
Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Zuidplas in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Zuidplas

Heeft u momenteel te maken met een verstopt doucheputje? Gaat u het probleem zelf proberen op te lossen? Dat kan zeker, maar wij zien vaak dat dit op de verkeerde manier gebeurt waardoor het probleem erger wordt. Wij komen graag naar u toe om u te helpen. Hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze diensten in Zuidplas. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze professionals.

Riool verstopt in Zuidplas? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Zuidplas? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Zuidplas? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Zuidplas

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd werken met voordelige voorrijkosten.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Zuidplas in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van doucheputjes in Zuidplas en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Zuidplas