Doucheputje ontstoppen Zoeterwoude

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Zoeterwoude.

Doucheputje ontstoppen Zoeterwoude

Als het water niet meer wegloopt in uw douche kan dit veel overlast veroorzaken. Meestal komt de verstopping door de resten van zeep en haren. Wij kunnen uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Wij hebben een snel groeiend team van vakspecialisten in Zoeterwoude. Daarom zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze experts zijn al ruim 15 jaar actief in het vak en hebben al voor de grootste uitdagingen gestaan. Het ontstoppen van een doucheputje is een routineklus voor ons. We zijn dag en nacht bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u last van een verstopt doucheputje en bent u woonachtig in Zoeterwoude? Neem meteen contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Zoeterwoude?

Heeft u een verstopt doucheputje en bent u woonachtig in Zoeterwoude? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De doorsnede van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Over de afvoer is vaak een rooster geplaatst. Dit haalt een deel van het vuil tegen. Het roostertje maakt de kans dat het doucheputje verstopt raakt flink kleiner. Toch komt het vaak voor dat een doucheputje alsnog verstopt raakt. Geregeld zien wij dat bouwafval de oorzaak hiervan is. Bij verbouwingen of het aanleggen van een nieuw badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken. Daardoor komen er kitresten of cementresten in de afvoer terecht. Uiteindelijk leidt dit tot een verstopping in het doucheputje, omdat alle resten in de afvoer ophopen.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de oorsprong van de verstopping is? Wij bezoeken u graag in Zoeterwoude voor een grondige inspectie. We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Zoeterwoude

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt en woont u in Zoeterwoude? Geen probleem! Een verstopping in uw doucheputje kan veel problemen met zich mee brengen. Bel ons direct, wij zijn dag en nacht bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Zoeterwoude

Kunt u nog wel gebruik maken van uw douche, maar loopt het water niet meer goed weg? Wij raden aan om tóch professionals een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Zoeterwoude

Woont u in Zoeterwoude en heeft u al een langere tijd last van verstoppingen? Met onze moderne apparatuur kunnen wij het probleem eenvoudig achterhalen en meteen voor u oplossen. Daarnaast kunnen wij ook een rioolinspectie uitvoeren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Zoeterwoude en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Zoeterwoude?

Maakt u zich niet druk. Onze experts hebben al tientallen jaren ervaring met het ontstoppen van doucheputjes. Het probleem kan vrijwel altijd gelijk opgelost worden. Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar in Zoeterwoude en wij helpen u graag.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Zoeterwoude?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Zoeterwoude te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.
Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Zoeterwoude in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Zoeterwoude

Heeft u momenteel te maken met een verstopt doucheputje? U kunt dit zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het probleem dan erger wordt. Onze professionals komen graag bij u om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! Wij komen graag bij u langs in Zoeterwoude.

Riool verstopt in Zoeterwoude? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Zoeterwoude? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Zoeterwoude? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Zoeterwoude

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Zoeterwoude in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van doucheputjes in Zoeterwoude en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Zoeterwoude