Doucheputje ontstoppen Mill en Sint Hubert

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Mill en Sint Hubert. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Doucheputje ontstoppen Mill en Sint Hubert

Water dat niet meer wegloopt uit de douche kan veel overlast veroorzaken. Het doucheputje zit dan meestal verstopt met haar en zeep. Wij kunnen uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van professionals in Mill en Sint Hubert zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze experts hebben al 15 jaar ervaring en hebben daarom al voor de allergrootste uitdagingen gestaan. Het ontstoppen van een doucheputje is een routineklus voor ons. We zijn 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u problemen door een verstopping in uw doucheputje en woont u in Mill en Sint Hubert? Neem meteen contact op met onze klantenservice, wij sturen direct onze monteurs uw kant op!

Noodgeval in Mill en Sint Hubert?

Is uw doucheputje verstopt en woont u in Mill en Sint Hubert? 7 dagen per week staan wij dag en nacht voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De diameter van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Vaak is er een rooster geplaatst over de afvoer van een doucheputje om vuil tegen te houden. Door dit roostertje wordt de kans aanzienlijk kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch raken doucheputjes alsnog vaak verstopt. Een achterliggende oorzaak hiervan is vaak bouwafval. Dit komt vaak doordat tijdens een verbouwing of de aanleg van de badkamer vergeten wordt het doucheputje af te dekken. Dit hoopt zich op in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de oorsprong van de verstopping is? Wij kunnen bij u in Mill en Sint Hubert een grondige inspectie uitvoeren. We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Mill en Sint Hubert

Woont u in Mill en Sint Hubert en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Bij ons is dat geen probleem. Een verstopping in uw doucheputje kan veel problemen met zich mee brengen. Bel ons snel, wij zijn 24/7 bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Mill en Sint Hubert

Werkt uw douche nog wel, maar loopt het water niet meer goed door? Wij raden aan om tóch professionals een kijkje te laten nemen. Vaak is dit een kleine verstopping. Kleine verstoppingen kunnen gemakkelijk opgelost worden en u voorkomt erger.

Riolering

Riool onder de loep in Mill en Sint Hubert

Heeft u al een langere tijd problemen met verstoppingen en woont u in Mill en Sint Hubert? Met onze moderne apparatuur kunnen wij dit meteen oplossen voor u. Ook kunnen wij regelmatig uw riool inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Mill en Sint Hubert en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Mill en Sint Hubert?

U hoeft zich niet druk te maken. Doucheputjes ontstoppen is een dienst die wij al meer dan 15 jaar doen. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het probleem meteen oplossen. Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar in Mill en Sint Hubert en wij helpen u graag.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Mill en Sint Hubert?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Mill en Sint Hubert te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Mill en Sint Hubert in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Mill en Sint Hubert

Problemen met een verstopt doucheputje? Zelf dit proberen op te lossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakspecialisten komen graag bij u om u te helpen. Hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze diensten in Mill en Sint Hubert. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze specialisten.

Riool verstopt in Mill en Sint Hubert? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Mill en Sint Hubert? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Mill en Sint Hubert? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Mill en Sint Hubert

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd werken met voordelige voorrijkosten.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Mill en Sint Hubert in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de deskundigen in Mill en Sint Hubert voor het ontstoppen van doucheputjes. Ons doel is om altijd een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Doucheputje ontstoppen Mill en Sint Hubert