Doucheputje ontstoppen Midden-Delfland

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Midden-Delfland. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Doucheputje ontstoppen Midden-Delfland

Water dat niet meer wegloopt uit de douche kan veel overlast met zich mee brengen. Het doucheputje zit dan meestal verstopt met haar en zeep. Wij kunnen uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Wij hebben een snel groeiend team van experts in Midden-Delfland. Daarom zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. In onze 15 jaar in het vak hebben wij al voor de grootste uitdagingen gestaan. Voor ons is het ontstoppen van een doucheputje een routineklus. We zijn dag en nacht bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Woont u in Midden-Delfland en heeft u op dit moment last van een verstopt doucheputje? Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice, wij sturen direct onze monteurs uw kant op!

Noodgeval in Midden-Delfland?

Heeft u een verstopt doucheputje en bent u woonachtig in Midden-Delfland? Wij staan 24/7 het hele jaar door voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

Een doucheputje heeft een erg smalle diameter dit zorgt ervoor dat de afvoer erg kwetsbaar is. Over de afvoer is vaak een rooster geplaatst. Dit haalt een deel van het vuil tegen. Door dit roostertje wordt de kans aanzienlijk kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch kan een doucheputje door verschillende oorzaken verstopt raken. Bouwafval is een veel voorkomende oorzaak van een verstopping in het doucheputje. Bij verbouwingen of het aanleggen van een nieuw badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken. Daardoor komen er kitresten of cementresten in de afvoer terecht. Al deze bouwresten hopen op in de afvoer waardoor het doucheputje uiteindelijk verstopt zal raken.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de aanleiding is? Wij bezoeken u graag in Midden-Delfland voor een grondige inspectie. We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Midden-Delfland

Woont u in Midden-Delfland en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Bij ons is dat geen probleem. Wij begrijpen als geen ander wat een verstopt douchputje voor problemen met zich mee brengt. Bel ons direct, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Midden-Delfland

Werkt uw douche nog wel, maar loopt het water niet meer goed door? Het is dan toch verstandig om experts een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Midden-Delfland

Woont u in Midden-Delfland en heeft u al een langere tijd last van verstoppingen? Met onze moderne apparatuur kunnen wij het probleem eenvoudig achterhalen en direct voor u oplossen. Ook kunnen wij regelmatig uw riool inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Midden-Delfland en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Midden-Delfland?

U heeft geen reden om zich druk te maken. Het ontstoppen van doucheputjes doen wij namelijk al jarenlang. Verstoppingsproblemen kunnen vaak gelijk worden opgelost. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze deskundigen. Wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar in Midden-Delfland en wij helpen u graag.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Midden-Delfland?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Midden-Delfland te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.
Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Midden-Delfland in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Midden-Delfland

Heeft u momenteel te maken met een verstopt doucheputje? Zelf dit proberen op te lossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze professionals komen graag op locatie om u te helpen. Hieronder staat een beknopt overzicht van onze diensten in Midden-Delfland.

Riool verstopt in Midden-Delfland? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Midden-Delfland? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Midden-Delfland? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Midden-Delfland

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd werken met voordelige voorrijkosten.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Midden-Delfland in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de deskundigen in Midden-Delfland voor het ontstoppen van doucheputjes. Ons doel is om altijd een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Doucheputje ontstoppen Midden-Delfland