Doucheputje ontstoppen Loon op Zand

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Loon op Zand.

Doucheputje ontstoppen Loon op Zand

Als het water niet meer wegloopt in uw douche kan dit veel overlast met zich mee brengen. Het doucheputje zit dan vaak verstopt met haar en zeep. Regioriool.nl zal uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van vakspecialisten in Loon op Zand zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. In onze 15 jaar in het vak hebben wij al voor de grootste uitdagingen gestaan. Voor ons is het ontstoppen van een doucheputje een routineklus. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het verstoppen van uw doucheputje. Wij zijn snel ter plaatse en voordat uw het weet is uw doucheputje weer ontstopt.

Bent u woonachtig in Loon op Zand en heeft u momenteel last van een verstopt doucheputje? Neem direct contact op met onze klantenservice, wij sturen direct onze monteurs uw kant op!

Noodgeval in Loon op Zand?

Heeft u een verstopt doucheputje in Loon op Zand? 7 dagen per week staan wij dag en nacht voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De afmetingen van een doucheputje zijn erg klein. Dit maakt de afvoer van een doucheputje dan ook erg kwetsbaar. Over de afvoer is vaak een rooster geplaatst. Dit haalt een deel van het vuil tegen. Het roostertje maakt de kans dat het doucheputje verstopt raakt flink kleiner. Toch kan een doucheputje door verschillende oorzaken verstopt raken. Regelmatig zien wij dat bouwafval de oorzaak hiervan is. Vaak wordt vergeten het doucheputje af te dekken tijdens verbouwingen of de aanleg van een nieuwe badkamer. Dit zorgt er dan weer voor dat er kitresten en cementresten in de afvoer terecht komen. Dit hoopt zich op in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Heeft u ook een verstopt doucheputje en heeft u geen idee wat de oorzaak is? Wij kunnen bij u in Loon op Zand een grondige inspectie uitvoeren. Wij kunnen al uw ontstoppingsproblemen direct verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Loon op Zand

Bent u woonachtig Loon op Zand en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Geen probleem, wij helpen u verder. Wij snappen als geen ander wat een verstopt douchputje voor problemen met zich mee brengt. Bel ons direct, wij zijn 24/7 bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Loon op Zand

Kunt u nog wel gebruik maken van uw douche, maar loopt het water niet meer goed weg? Het is dan toch verstandig om experts een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden opgelost en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Loon op Zand

Ervaart u al langere tijd problemen van een doucheput en woont u in Loon op Zand? Hangt er een vervelende lucht in uw badkamer? Met onze moderne apparatuur kunnen wij het probleem eenvoudig achterhalen en snel voor u oplossen. Ook kunnen wij regelmatig uw riool inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Loon op Zand en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Loon op Zand?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Het ontstoppen van doucheputjes doen wij namelijk al jarenlang. Het probleem kan vrijwel altijd gelijk opgelost worden. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar in Loon op Zand en wij helpen u graag.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Loon op Zand?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Loon op Zand te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Loon op Zand in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Loon op Zand

Heeft u momenteel te maken met een verstopt doucheputje? Dit zelf proberen op te lossen is een lastige klus en wordt vaak gedaan met de verkeerde producten. Dit kan ervoor zorgen dat het probleem verergerd. Onze professionals komen graag ter plaatse om u te helpen. Wilt u weten wat wij nog meer te bieden hebben of heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact op.

Riool verstopt in Loon op Zand? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Loon op Zand? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Loon op Zand? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Loon op Zand

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van doucheputjes in Loon op Zand en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Loon op Zand