Doucheputje ontstoppen Landerd

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Landerd. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Doucheputje ontstoppen Landerd

Als het water niet meer wegloopt in uw douche kan dit veel overlast veroorzaken. Haren en zeepresten zijn meestal de oorzaak van een verstopping. Wij van Regioriool.nl kunnen uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van experts in Landerd zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze professionals hebben al 15 jaar ervaring en hebben daarom al voor de allergrootste uitdagingen gestaan. Het ontstoppen van een doucheputje is een routineklus voor ons. We zijn 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u problemen door een verstopping in uw doucheputje en bent u woonachtig in Landerd? Neem meteen contact op met onze klantenservice, wij sturen direct onze monteurs uw kant op!

Noodgeval in Landerd?

Heeft u een verstopt doucheputje en bent u woonachtig in Landerd? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De diameter van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Om vuil tegen te houden is er vaak een rooster over de afvoer van een doucheputje geplaatst. Het roostertje maakt de kans dat het doucheputje verstopt raakt flink kleiner. Toch raken doucheputjes alsnog vaak verstopt. Regelmatig zien wij dat bouwafval de oorzaak hiervan is. Tijdens het verbouwen of aanleggen van een nieuwe badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken waardoor kitresten of cement in de afvoer terecht komen. Dit hoopt zich op in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Heeft u ook een verstopt doucheputje en heeft u geen idee wat de oorsprong van de verstopping is? Wij bezoeken u graag in Landerd voor een grondige inspectie. Wij kunnen al uw ontstoppingsproblemen direct verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Landerd

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt en woont u in Landerd? Geen probleem! Een verstopping in uw doucheputje kan veel problemen met zich mee brengen. Bel ons direct, wij zijn dag en nacht bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Landerd

Werkt uw douche nog wel, maar loopt het water niet meer goed door? Wij raden aan om tóch professionals een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden opgelost en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Landerd

Heeft u al een langere tijd problemen met verstoppingen en woont u in Landerd? Met onze moderne apparatuur kunnen wij dit snel oplossen voor u. Wij kunnen ook uw riool inspecteren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Landerd en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Landerd?

Maakt u zich niet druk. Wij hebben namelijk al tientallen jaren ervaring in het ontstoppen van doucheputjes. Het probleem kan vrijwel altijd gelijk opgelost worden. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar in Landerd.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Landerd?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Landerd te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Landerd in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Landerd

Heeft u momenteel te maken met een verstopt doucheputje? Zelf dit proberen op te lossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakspecialisten komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder ziet u een korte selectie van de diensten die wij aanbieden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Riool verstopt in Landerd? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Landerd? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Landerd? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Landerd

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd werken met voordelige voorrijkosten.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Landerd in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van doucheputjes in Landerd en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Landerd