Doucheputje ontstoppen Hendrik-Ido-Ambacht

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Hendrik-Ido-Ambacht. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Doucheputje ontstoppen Hendrik-Ido-Ambacht

Als het water van de douche niet meer wegloopt kan dit veel overlast veroorzaken. Vaak komt de verstopping door de resten van zeep en haren. Regioriool.nl zal uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van vakspecialisten in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze professionals hebben al 15 jaar ervaring en hebben daarom al voor de allergrootste uitdagingen gestaan. Voor ons is het ontstoppen van een doucheputje een routineklus. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u problemen door een verstopping in uw doucheputje en woont u in Hendrik-Ido-Ambacht? Twijfel niet en neem zo snel mogelijk contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Hendrik-Ido-Ambacht?

Heeft u een verstopt doucheputje in Hendrik-Ido-Ambacht? 7 dagen per week staan wij dag en nacht voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De afmetingen van een doucheputje zijn erg klein. Dit maakt de afvoer van een doucheputje dan ook erg kwetsbaar. Over de afvoer van een doucheputje ziet u vaak een rooster zitten. Dit zit er om al het vuil tegen te houden. Door dit roostertje wordt de kans aanzienlijk kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch raken doucheputjes alsnog vaak verstopt. Regelmatig zien wij dat bouwafval de oorzaak hiervan is. Tijdens het verbouwen of aanleggen van een nieuwe badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken waardoor kitresten of cement in de afvoer terecht komen. Uiteindelijk hoopt dit zich allemaal op in de afvoer en raakt het doucheputje verstopt.

Heeft u ook op dit moment te maken met een verstopping in uw doucheputje? En heeft u geen idee wat de oorsprong van de verstopping is? Wij komen graag bij u langs in Hendrik-Ido-Ambacht voor een grondige inspectie! We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Hendrik-Ido-Ambacht

Woont u in Hendrik-Ido-Ambacht en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Geen probleem! Bij ons is dat geen probleem, wij helpen u verder. Een verstopping in uw doucheputje kan veel problemen veroorzaken. Bel ons onmiddellijk, wij zijn het hele jaar door bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Hendrik-Ido-Ambacht

Werkt uw douche nog wel, maar loopt het water niet meer goed door? Wij raden aan om tóch specialisten een kijkje te laten nemen. Door er op tijd bij te zijn voorkomt u grotere verstoppingen. Daarnaast is een kleine verstopping snel en gemakkelijk verholpen.

Riolering

Riool onder de loep in Hendrik-Ido-Ambacht

Ervaart u al langere tijd problemen van een doucheput en woont u in Hendrik-Ido-Ambacht? Hangt er een vervelende lucht in uw badkamer? Met onze moderne apparatuur kunnen wij dit direct oplossen voor u. Daarnaast kunnen wij ook een rioolinspectie uitvoeren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Hendrik-Ido-Ambacht en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Hendrik-Ido-Ambacht?

Maakt u zich niet druk. Doucheputjes ontstoppen is een dienst die wij al meer dan vijftien jaar doen. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het probleem meteen oplossen. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zijn dag en nacht bereikbaar in Hendrik-Ido-Ambacht en wij helpen u graag.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Hendrik-Ido-Ambacht?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Hendrik-Ido-Ambacht te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.
Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Hendrik-Ido-Ambacht in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Hendrik-Ido-Ambacht

Heeft u momenteel te maken met een verstopt doucheputje? U kunt dit zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het probleem dan erger wordt. Onze vakspecialisten komen graag bij u om u te helpen. Hieronder staat een beknopt overzicht van onze diensten in Hendrik-Ido-Ambacht.

Riool verstopt in Hendrik-Ido-Ambacht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Hendrik-Ido-Ambacht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Hendrik-Ido-Ambacht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Hendrik-Ido-Ambacht

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd werken met voordelige voorrijkosten.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Hendrik-Ido-Ambacht in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de vakspecialisten in Hendrik-Ido-Ambacht voor het ontstoppen van doucheputjes. Ons doel is om altijd een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Doucheputje ontstoppen Hendrik-Ido-Ambacht