Doucheputje ontstoppen Heerhugowaard

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Heerhugowaard.

Doucheputje ontstoppen Heerhugowaard

Als het water van de douche niet meer wegloopt kan dit veel overlast veroorzaken. Het doucheputje zit dan vaak verstopt met haar en zeep. Wij kunnen uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van experts in Heerhugowaard zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. In onze 15 jaar in het vak hebben wij al voor de grootste uitdagingen gestaan. Het ontstoppen van een doucheputje is een routineklus voor ons. We zijn dag en nacht bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u problemen door een verstopping in uw doucheputje en woont u in Heerhugowaard? Neem meteen contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Heerhugowaard?

Heeft u een verstopt doucheputje en bent u woonachtig in Heerhugowaard? 7 dagen per week staan wij dag en nacht voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De doorsnede van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Om vuil tegen te houden is er vaak een rooster over de afvoer van een doucheputje geplaatst. Door dit roostertje wordt de kans veel kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch raken doucheputjes alsnog vaak verstopt. Wij komen vaak bouwafval tegen in de afvoer van doucheputjes. Vaak wordt vergeten het doucheputje af te dekken tijdens verbouwingen of de aanleg van een nieuwe badkamer. Dit zorgt er dan weer voor dat er kitresten en cementresten in de afvoer terecht komen. Vervolgens hoopt dit zich allemaal op in de afvoer en leidt dit tot een verstopping in het doucheputje.

Heeft u ook een verstopt doucheputje en heeft u geen idee wat de aanleiding is? Wij bezoeken u graag in Heerhugowaard voor een grondige inspectie. We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Heerhugowaard

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt en woont u in Heerhugowaard? Geen probleem! Een verstopping in uw doucheputje kan veel problemen veroorzaken. Bel ons snel, wij zijn het hele jaar door bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Heerhugowaard

Kunt u nog wel gebruik maken van uw douche, maar loopt het water niet meer goed weg? Het is dan toch aan te raden om specialisten een kijkje te laten nemen. Vaak is dit een kleine verstopping. Kleine verstoppingen kunnen gemakkelijk verholpen worden en u voorkomt erger.

Riolering

Riool onder de loep in Heerhugowaard

Ervaart u al langere tijd problemen van een doucheput en woont u in Heerhugowaard? Hangt er een vervelende lucht in uw badkamer? Met onze moderne apparatuur kunnen wij dit meteen oplossen voor u. Wij kunnen ook uw riool inspecteren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Heerhugowaard en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Heerhugowaard?

U hoeft zich niet druk te maken. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het ontstoppen van doucheputjes. Bijna altijd kunnen verstoppingen gelijk opgelost worden. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze professionals. Wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar in Heerhugowaard en wij helpen u graag.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Heerhugowaard?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Heerhugowaard te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Heerhugowaard in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Heerhugowaard

Last van een verstopt doucheputje? U kunt dit zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het probleem dan erger wordt. Onze deskundigen komen graag op locatie om u te helpen. Hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze diensten in Heerhugowaard. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze professionals.

Riool verstopt in Heerhugowaard? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Heerhugowaard? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Heerhugowaard? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Heerhugowaard

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Heerhugowaard in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van doucheputjes in Heerhugowaard en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Heerhugowaard