Doucheputje ontstoppen Heemstede

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Heemstede.

Doucheputje ontstoppen Heemstede

Als het water van de douche niet meer wegloopt kan dit veel overlast veroorzaken. Haren en zeepresten zijn vaak de oorzaak van een verstopping. Regioriool.nl zal uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Wij hebben een snel groeiend team van experts in Heemstede. Daarom zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze vakspecialisten zijn al ruim 15 jaar actief in het vak en hebben al voor de grootste uitdagingen gestaan. Het ontstoppen van een doucheputje is een routineklus voor ons. We zijn 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u problemen door een verstopping in uw doucheputje en woont u in Heemstede? Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice, wij sturen direct onze monteurs uw kant op!

Noodgeval in Heemstede?

Is uw doucheputje verstopt en woont u in Heemstede? Dag en nacht staan wij voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De afmetingen van een doucheputje zijn erg klein. Dit maakt de afvoer van een doucheputje dan ook erg kwetsbaar. Vaak is er een rooster geplaatst over de afvoer van een doucheputje om vuil tegen te houden. Dit maakt de kans aanzienlijk kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. In de praktijk zie je toch dat een doucheputje vaak verstopt raakt. Bouwafval is een veel voorkomende oorzaak van een verstopping in het doucheputje. Vaak wordt vergeten het doucheputje af te dekken tijdens verbouwingen of de aanleg van een nieuwe badkamer. Dit zorgt er dan weer voor dat er kitresten en cementresten in de afvoer terecht komen. Uiteindelijk leidt dit tot een verstopping in het doucheputje, omdat alle resten in de afvoer ophopen.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de aanleiding is? Wij komen graag bij u langs in Heemstede voor een grondige inspectie! Wij bezitten over de juiste middelen en expertise om uw problemen direct te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Heemstede

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt en woont u in Heemstede? Geen probleem! Een verstopping in uw doucheputje kan veel problemen met zich mee brengen. Bel ons direct, wij zijn 24/7 bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Heemstede

Loopt het water niet meer goed weg maar kunt u nog wel gebruik maken van uw douche? Het is dan toch aan te raden om experts een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Heemstede

Woont u in Heemstede en heeft u al een langere tijd last van verstoppingen? Met onze moderne apparatuur kunnen wij dit meteen oplossen voor u. Ook kunnen wij regelmatig uw riool inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Heemstede en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Heemstede?

U hoeft zich niet druk te maken. Wij ontstoppen namelijk al meer dan vijftien jaar doucheputjes. Verstoppingen kunnen vrijwel altijd gelijk opgelost worden. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag en wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar in Heemstede.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Heemstede?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Heemstede te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Heemstede in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Heemstede

Last van een verstopt doucheputje? Gaat u het probleem zelf proberen op te lossen? Dat kan zeker, maar wij zien vaak dat dit op de verkeerde manier gebeurt waardoor het probleem erger wordt. Wij komen graag naar u toe om u te helpen. Hieronder staat een beknopt overzicht van onze diensten in Heemstede.

Riool verstopt in Heemstede? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Heemstede? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Heemstede? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Heemstede

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn de vakspecialisten in Heemstede voor het ontstoppen van doucheputjes. Ons doel is om altijd een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Doucheputje ontstoppen Heemstede