Doucheputje ontstoppen Halderberge

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Halderberge.

Doucheputje ontstoppen Halderberge

Als het water niet meer wegloopt in uw douche kan dit veel overlast veroorzaken. Haren en zeepresten zijn meestal de oorzaak van een verstopping. Wij kunnen uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van professionals in Halderberge zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. In onze 15 jaar in het vak hebben wij al voor de grootste uitdagingen gestaan. Uw doucheputje ontstoppen is dan ook een routineklus voor onze mannen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het verstoppen van uw doucheputje. Wij zijn snel ter plaatse en voordat uw het weet is uw doucheputje weer ontstopt.

Bent u woonachtig in Halderberge en heeft u momenteel last van een verstopt doucheputje? Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice, wij sturen direct onze monteurs uw kant op!

Noodgeval in Halderberge?

Is uw doucheputje verstopt en woont u in Halderberge? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De afmetingen van een doucheputje zijn erg klein. Dit maakt de afvoer van een doucheputje dan ook erg kwetsbaar. Over de afvoer is vaak een rooster geplaatst. Dit haalt een deel van het vuil tegen. Door dit roostertje wordt de kans aanzienlijk kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. In de praktijk zie je toch dat een doucheputje vaak verstopt raakt. Wij komen bijvoorbeeld regelmatig bouwafval tegen in de afvoer. Vaak wordt vergeten het doucheputje af te dekken tijdens verbouwingen of de aanleg van een nieuwe badkamer. Dit zorgt er dan weer voor dat er kitresten en cementresten in de afvoer terecht komen. Dit hoopt zich op in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Heeft u ook momenteel te maken met een verstopping in uw doucheputje? En heeft u geen idee wat de aanleiding is? Wij bezoeken u graag in Halderberge voor een grondige inspectie. We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Halderberge

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt en woont u in Halderberge? Geen probleem! Wij begrijpen als geen ander wat een verstopt douchputje voor problemen met zich mee brengt. Bel ons snel, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Halderberge

Werkt uw douche nog wel, maar loopt het water niet meer goed door? Het is dan toch aan te raden om professionals een kijkje te laten nemen. Vaak is dit een kleine verstopping. Kleine verstoppingen kunnen gemakkelijk opgelost worden en u voorkomt erger.

Riolering

Riool onder de loep in Halderberge

Ervaart u al langere tijd problemen van een doucheput en woont u in Halderberge? Hangt er een vervelende lucht in uw badkamer? Met onze moderne apparatuur kunnen wij dit snel oplossen voor u. Wij kunnen ook uw riool inspecteren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Halderberge en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Halderberge?

U heeft geen reden om zich druk te maken. Wij hebben namelijk al tientallen jaren ervaring in het ontstoppen van doucheputjes. Verstoppingsproblemen kunnen vaak gelijk worden opgelost. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze professionals. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar in Halderberge en wij helpen u graag.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Halderberge?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Halderberge te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Halderberge in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Halderberge

Heeft u een verstopping in uw doucheputje? U kunt dit zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het probleem dan erger wordt. Onze vakspecialisten komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder ziet u een korte selectie van de diensten die wij aanbieden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Riool verstopt in Halderberge? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Halderberge? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Halderberge? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Halderberge

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn de professionals voor het ontstoppen van doucheputjes in Halderberge. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Halderberge