Doucheputje ontstoppen Gooise Meren

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Gooise Meren.

Doucheputje ontstoppen Gooise Meren

Als het water van de douche niet meer wegloopt kan dit veel overlast met zich mee brengen. De oorzaak van zo’n verstopping is vaak haar en zeep. Wij van Regioriool.nl kunnen uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Wij hebben een snel groeiend team van vakspecialisten in Gooise Meren. Daarom zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze monteurs zijn al ruim 15 jaar actief in het vak en hebben al voor de grootste uitdagingen gestaan. Uw doucheputje ontstoppen is dan ook een routineklus voor onze mannen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor het verstoppen van uw doucheputje. Wij zijn snel ter plaatse en voordat uw het weet is uw doucheputje weer ontstopt.

Heeft u problemen door een verstopping in uw doucheputje en bent u woonachtig in Gooise Meren? Neem zo snel mogelijk contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Gooise Meren?

Heeft u een verstopt doucheputje en bent u woonachtig in Gooise Meren? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

Een doucheputje heeft een erg smalle diameter dit zorgt ervoor dat de afvoer erg kwetsbaar is. Om vuil tegen te houden is er vaak een rooster over de afvoer van een doucheputje geplaatst. Door dit roostertje wordt de kans aanzienlijk kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch kan een doucheputje door verschillende oorzaken verstopt raken. Wij komen vaak bouwafval tegen in de afvoer van doucheputjes. Vaak wordt vergeten het doucheputje af te dekken tijdens verbouwingen of de aanleg van een nieuwe badkamer. Dit zorgt er dan weer voor dat er kitresten en cementresten in de afvoer terecht komen. Dit hoopt zich op in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de oorsprong van de verstopping is? Wij komen graag bij u langs in Gooise Meren voor een grondige inspectie! We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Gooise Meren

Woont u in Gooise Meren en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Geen probleem, wij helpen u verder. Een verstopping in uw doucheputje kan veel problemen veroorzaken. Bel ons direct, wij zijn het hele jaar door bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Gooise Meren

Loopt het water niet meer goed weg maar kunt u nog wel gebruik maken van uw douche? Het is dan toch verstandig om professionals een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Gooise Meren

Woont u in Gooise Meren en heeft u al een langere tijd last van verstoppingen? Wij kunnen dit met onze moderne apparatuur snel oplossen voor u. Wij kunnen ook uw riool inspecteren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Gooise Meren en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Gooise Meren?

Maakt u zich geen zorgen. Het ontstoppen van doucheputjes doen wij namelijk al jarenlang. Verstoppingen kunnen vrijwel altijd gelijk opgelost worden. Advies nodig of meer informatie ontvangen? Neem dan meteen contact met onze deskundigen op. Wij staan u graag te woord en zijn 24/7 bereikbaar in Gooise Meren.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Gooise Meren?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Gooise Meren te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Gooise Meren in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Gooise Meren

Last van een verstopt doucheputje? Gaat u het probleem zelf proberen op te lossen? Dat kan zeker, maar wij zien vaak dat dit op de verkeerde manier gebeurt waardoor het probleem erger wordt. Onze deskundigen komen graag op locatie om u te helpen. Wilt u weten wat wij nog meer te bieden hebben of heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact op.

Riool verstopt in Gooise Meren? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Gooise Meren? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Gooise Meren? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Gooise Meren

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Gooise Meren in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de experts voor het ontstoppen van doucheputjes in Gooise Meren. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Gooise Meren