Doucheputje ontstoppen Goeree-Overflakkee

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Goeree-Overflakkee. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Doucheputje ontstoppen Goeree-Overflakkee

Als het water niet meer wegloopt in uw douche kan dit veel overlast veroorzaken. Haren en zeepresten zijn vaak de oorzaak van een verstopping. Wij van Regioriool.nl kunnen uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van vakspecialisten in Goeree-Overflakkee zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. In onze 15 jaar in het vak hebben wij al voor de grootste uitdagingen gestaan. Uw doucheputje ontstoppen is dan ook een routineklus voor onze mannen. We zijn 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u last van een verstopt doucheputje en woont u in Goeree-Overflakkee? Neem meteen contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Goeree-Overflakkee?

Heeft u een verstopt doucheputje en bent u woonachtig in Goeree-Overflakkee? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De diameter van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Over de afvoer is vaak een rooster geplaatst. Dit haalt een deel van het vuil tegen. Door dit roostertje wordt de kans veel kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch raken doucheputjes alsnog vaak verstopt. Geregeld zien wij dat bouwafval de oorzaak hiervan is. Vaak wordt vergeten het doucheputje af te dekken tijdens verbouwingen of de aanleg van een nieuwe badkamer. Dit zorgt er dan weer voor dat er kitresten en cementresten in de afvoer terecht komen. Vervolgens hoopt dit zich allemaal op in de afvoer en leidt dit tot een verstopping in het doucheputje.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de aanleiding is? Wij bezoeken u graag in Goeree-Overflakkee voor een grondige inspectie. We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Goeree-Overflakkee

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt en woont u in Goeree-Overflakkee? Geen probleem! Dat een verstopping in uw doucheputje veel problemen kan veroorzaken snappen wij als geen ander. Bel ons direct, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Goeree-Overflakkee

Loopt het water niet meer goed weg maar kunt u nog wel gebruik maken van uw douche? Het is dan toch verstandig om experts een kijkje te laten nemen. Vaak is dit een kleine verstopping. Kleine verstoppingen kunnen gemakkelijk verholpen worden en u voorkomt erger.

Riolering

Riool onder de loep in Goeree-Overflakkee

Bent u woonachtig in Goeree-Overflakkee en heeft u al een langere tijd last van verstoppingen? Met onze moderne apparatuur kunnen wij het probleem eenvoudig achterhalen en snel voor u oplossen. Ook kunnen wij regelmatig uw riool inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Goeree-Overflakkee en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Goeree-Overflakkee?

Maakt u zich geen zorgen. Het ontstoppen van doucheputjes doen wij namelijk al jarenlang. Verstoppingsproblemen kunnen vaak gelijk worden opgelost. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag en wij zijn 24/7 bereikbaar in Goeree-Overflakkee.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Goeree-Overflakkee?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Goeree-Overflakkee te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Goeree-Overflakkee in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Goeree-Overflakkee

Heeft u te maken met een verstopping in uw doucheputje? Zelf dit proberen op te lossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakspecialisten komen graag bij u om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! Wij komen graag bij u langs in Goeree-Overflakkee.

Riool verstopt in Goeree-Overflakkee? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Goeree-Overflakkee? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Goeree-Overflakkee? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Goeree-Overflakkee

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd werken met voordelige voorrijkosten.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Goeree-Overflakkee in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de professionals voor het ontstoppen van doucheputjes in Goeree-Overflakkee. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Goeree-Overflakkee